Tijdelijke opslag

Welkom bij Storage Share! Als dé toonaangevende aanbieder van opslagruimtes in Nederland begrijpen wij als geen ander de behoefte aan tijdelijke opslagruimte. Hieronder lees je meer over de voordelen van tijdelijke opslag en hoe je het beste tijdelijke opslagruimte kunt huren.

De voordelen van tijdelijke opslag huren

Een tijdelijke opslagruimte huren heeft vele voordelen:

Flexibiliteit

Tijdelijke opslag biedt je de flexibiliteit om je bezittingen op te slaan voor de duur die jij nodig hebt. Of je nu één maand of een paar maanden opslagruimte nodig hebt, je kunt de huurperiode aanpassen aan jouw behoeften. Lees meer over onze huurtermijnen en andere voorwaarden in onze veelgestelde vragen.

Veiligheid en Beveiliging

Veiligheid en beveiliging van jouw bezittingen staat voorop. De opslagfaciliteiten van Storage Share zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zoals cameratoezicht en beperkte toegang. Je kunt je spullen altijd veilig bij ons opbergen.

Ruimtebesparing

Tijdelijke opslag biedt je de mogelijkheid om tijdelijk afstand te doen van items die je niet dagelijks gebruikt. Hierdoor kun je meer ruimte creëren in je huis, kantoor of garage, wat bijdraagt aan een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. Heb je oude meubels die je wilt bewaren? Maak gebruik van meubelopslag. Een paar kleine spullen opslaan? Kies voor miniopslag.

Bescherming tegen schade

In een opslagruimte zijn je spullen beschermd tegen mogelijke schade als gevolg van bijvoorbeeld verbouwingen, lekkages of onverwachte gebeurtenissen. Je kunt met een gerust hart je waardevolle bezittingen opslaan, wetende dat ze veilig zijn.

Gemakkelijke toegang

Bij Storage Share begrijpen we dat je wellicht regelmatig toegang wilt tot je opgeslagen items. Onze opslaglocaties zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden flexibele toegangstijden, zodat je altijd bij je spullen kunt wanneer dat nodig is. Antwoord op vragen over toegang tot de door jou geselecteerde opslaglocatie vind je bij de veelgestelde vragen voor huurders.

Kosten tijdelijke opslag

De kosten voor tijdelijke opslag kunnen variëren en zijn afhankelijk van de grootte van de opslagruimte en de duur van het contract. Bij Storage Share betaal je maandelijks een vast bedrag. Er zijn geen administratiekosten en ook geen andere aanvullende kosten. De locatie van de opslagruimte speelt soms een rol in de kosten. Zo kost een opslagruimte in Assen van 12m³ € 50,00, een opslagruimte in Emmen van 16m³ €  65,00,- en een opslagruimte in Venlo van 22m³ €  100,00,-.

Tijdelijke opslagruimte huren: stappenplan

Het huren van tijdelijke opslagruimte bij Storage Share is eenvoudig. Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk tijdelijke opslagruimte te huren:

1. Bepaal je opslagbehoeften

Maak een inventarisatie van de items die je wilt opslaan en schat de benodigde opslagruimte in via opslagruimte berekenen. Zo kun je de juiste grootte van de opslagruimte bepalen.

2. Kies de juiste locatie

Storage Share heeft talloze locaties verspreid over Nederland. Kies de locatie die het beste aansluit bij jouw behoeften en zorg ervoor dat deze gemakkelijk bereikbaar is.

Reserveer je tijdelijke opslagruimte

Maak online een reservering bij Storage Share door het contactformulier in te vullen. Nadat je een reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de tijdelijke opslagruimte.

Breng je spullen naar de opslaglocatie

Verpak je spullen veilig in verhuisdozen of andere geschikte verpakkingsmaterialen en breng ze naar de opslaglocatie. Informeer van tevoren bij je verzekeringsmaatschappij over hoe je inboedel is verzekerd tijdens opslag. Tips nodig over hoe je het beste je spullen opbergt? Lees onze blog, “Handige tips voor het goed en veilig opbergen van je inboedel”.

Geniet van de extra ruimte

Nadat je je spullen hebt opgeslagen, kun je genieten van de extra ruimte die je hebt gecreëerd. Of het nu gaat om het opruimen van je huis, het organiseren van je kantoor of het voorbereiden van een verhuizing, tijdelijke opslag biedt de ideale oplossing.

Over Storage Share

Storage Share is je betrouwbare partner voor tijdelijke opslag. We staan garant voor veilige, flexibele en betaalbare opslagruimtes, zodat je je bezittingen met een gerust hart kunt opslaan. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen!

Vind opslagruimte bij je in de buurt

Bekijk opslagruimtes
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade