9.2/10
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Tijdelijke opslag

Welkom bij Storage Share! Als dé toonaangevende aanbieder van opslagruimtes in Nederland begrijpen wij als geen ander de behoefte aan tijdelijke opslagruimte. Hieronder lees je meer over de voordelen van tijdelijke opslag en hoe je het beste tijdelijke opslagruimte kunt huren.

De voordelen van tijdelijke opslag huren

Een tijdelijke opslagruimte huren heeft vele voordelen:

Flexibiliteit

Tijdelijke opslag biedt je de flexibiliteit om je bezittingen op te slaan voor de duur die jij nodig hebt. Of je nu één maand of een paar maanden opslagruimte nodig hebt, je kunt de huurperiode aanpassen aan jouw behoeften. Lees meer over onze huurtermijnen en andere voorwaarden in onze veelgestelde vragen.

Veiligheid en Beveiliging

Veiligheid en beveiliging van jouw bezittingen staat voorop. De opslagfaciliteiten van Storage Share zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, zoals cameratoezicht en beperkte toegang. Je kunt je spullen altijd veilig bij ons opbergen.

Ruimtebesparing

Tijdelijke opslag biedt je de mogelijkheid om tijdelijk afstand te doen van items die je niet dagelijks gebruikt. Hierdoor kun je meer ruimte creëren in je huis, kantoor of garage, wat bijdraagt aan een opgeruimde en georganiseerde leefomgeving. Heb je oude meubels die je wilt bewaren? Maak gebruik van meubelopslag. Een paar kleine spullen opslaan? Kies voor miniopslag.

Bescherming tegen schade

In een opslagruimte zijn je spullen beschermd tegen mogelijke schade als gevolg van bijvoorbeeld verbouwingen, lekkages of onverwachte gebeurtenissen. Je kunt met een gerust hart je waardevolle bezittingen opslaan, wetende dat ze veilig zijn.

Gemakkelijke toegang

Bij Storage Share begrijpen we dat je wellicht regelmatig toegang wilt tot je opgeslagen items. Onze opslaglocaties zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden flexibele toegangstijden, zodat je altijd bij je spullen kunt wanneer dat nodig is. Antwoord op vragen over toegang tot de door jou geselecteerde opslaglocatie vind je bij de veelgestelde vragen voor huurders.

Kosten tijdelijke opslag

De kosten voor tijdelijke opslag kunnen variëren en zijn afhankelijk van de grootte van de opslagruimte en de duur van het contract. Bij Storage Share betaal je maandelijks een vast bedrag. Er zijn geen administratiekosten en ook geen andere aanvullende kosten. De locatie van de opslagruimte speelt soms een rol in de kosten. Zo kost een opslagruimte in Assen van 12m³ € 70,00, een opslagruimte in Emmen van 16m³ €  60,00,- en een opslagruimte in Venlo van 22m³ €  50,00,-.

Tijdelijke opslagruimte huren: stappenplan

Het huren van tijdelijke opslagruimte bij Storage Share is eenvoudig. Volg onderstaande stappen om snel en gemakkelijk tijdelijke opslagruimte te huren:

1. Bepaal je opslagbehoeften

Maak een inventarisatie van de items die je wilt opslaan en schat de benodigde opslagruimte in via opslagruimte berekenen. Zo kun je de juiste grootte van de opslagruimte bepalen.

2. Kies de juiste locatie

Storage Share heeft talloze locaties verspreid over Nederland. Kies de locatie die het beste aansluit bij jouw behoeften en zorg ervoor dat deze gemakkelijk bereikbaar is.

Reserveer je tijdelijke opslagruimte

Maak online een reservering bij Storage Share door het contactformulier in te vullen. Nadat je een reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de tijdelijke opslagruimte.

Breng je spullen naar de opslaglocatie

Verpak je spullen veilig in verhuisdozen of andere geschikte verpakkingsmaterialen en breng ze naar de opslaglocatie. Informeer van tevoren bij je verzekeringsmaatschappij over hoe je inboedel is verzekerd tijdens opslag. Tips nodig over hoe je het beste je spullen opbergt? Lees onze blog, “Handige tips voor het goed en veilig opbergen van je inboedel”.

Geniet van de extra ruimte

Nadat je je spullen hebt opgeslagen, kun je genieten van de extra ruimte die je hebt gecreëerd. Of het nu gaat om het opruimen van je huis, het organiseren van je kantoor of het voorbereiden van een verhuizing, tijdelijke opslag biedt de ideale oplossing.

Over Storage Share

Storage Share is je betrouwbare partner voor tijdelijke opslag. We staan garant voor veilige, flexibele en betaalbare opslagruimtes, zodat je je bezittingen met een gerust hart kunt opslaan. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen!

Zo snel huur je een opslagruimte

Huur online
01

Huur je ruimte online

Huur een opslagruimte in de buurt. Regel het zelf online of bel ons

Bezoek de locatie
02

Bezoek de locatie

Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

Open je opslagruimte
03

Open je opslagruimte

Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

Bewaar je spullen veilig
04

Bewaar je spullen veilig

Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes

Rogier ter Meulen 21 mei 2024

"In het algemeen een prima plek en bedrijf om je spullen op te slaan. Maar, toch een aantal plus- en minpunten op een rij: + prima droge en verwarmde opslag voor prima prijs + er wordt geen borg gevraagd + snel met reageren per mail of telefoon als er iets is - de prijs voor onze 7m3 box was in 2020 nog 35 euro en deze maand was het al 43,20, een forse stijging! - onze opslag lag op de eerste verdieping, zonder lift, maar wellicht daarom ook zo goedkoop - we hadden vanaf dag 1 problemen met het Nuki slot van de hoofd ingang, heeft nooit goed gewerkt"

Bence Babos 20 mei 2024

"Everything went smooth."

Leeuwarden GoogleBekijk review
Roc Davers 18 mei 2024

"Ik had al een unit en binnen 30 minuten stond de volgende al ongeveer klaar. Super geregeld!!"

Maria Smallegoor 18 mei 2024

"Het contact met Storage Share was heel prettig en snel. Ik had per ongeluk een verkeerd telefoon nummer doorgegeven maar ik ben toen meteen gemaild. Het gebouw was een beetje lastig te vinden aangezien het adres dat verstuurd werd niet helemaal klopte. Het opslaggebouw is een klein stukje verder op de weg. Ook de locker vinden was wat lastig, maar dat is ook omdat ik de plattegrond op de muur niet zag. Verder werkt alles prima en is het heel netjes!"

Doetinchem GoogleBekijk review
Luc Werkman 17 mei 2024

"Vlot en netjes geholpen! Telefonische rondleiding gekregen waarbij we hebben kunnen zien wat de mogelijkheden zijn."

Kampen GoogleBekijk review
Angelique Peters 17 mei 2024

"Super mooie boxen, en een erge schone nette ruimte waar alles aanwezig is om schoon te maken, hand veger en blik bezem vuilniszakken, een mooie brede lift en 2 karren waar je je spullen mee kunt vervoeren. Deze box staat in de gemeente Venlo. Ik raad het echt aan, ook als je wat wilt vragen krijg je meteen een snelle en vriendelijke reactie"

Christien Havranek 14 mei 2024

"Fijne opslag met prima klantenservice! Ik werd na mijn email met eventuele interesse de volgende dag gebeld door Storage Share en ze hebben goed met me meegedacht. Ze kwamen me tegemoet nav een verwarring die is ontstaan agv marketingcommunicatie. Hier kon gewoon over worden gecommuniceerd en wat zo prettig is, is dat ze totaal niet opdringerig zijn. Reageren vervolgens snel en correct op de emails. Boxencomplex is schoon, goed verlicht en met poetsmogelijkheden. Ook is er een prettige lift voor de spullen."

Hardenberg GoogleBekijk review
Daphne Noëlle 13 mei 2024

"Heel nette plek, de opslag is groot genoeg. Fijn dat er geen verborgen kosten zijn en steekwagentjes voor de spullen. Mijn feedback zou zijn om meer steekwagentjes te hebben. Ook liep de lift vast, wat natuurlijk niet fijn is als je daarin zit."

Hoofddorp GoogleBekijk review
Jolanda Luesink 13 mei 2024

"Zeer vriendelijk en super snel geholpen. Prima prijzen, zeker een aanrader!"

Doetinchem GoogleBekijk review
S Scorpio 12 mei 2024

"Goede opslag, schoon. Goed toegankelijk. Plaats om te parkeren bij de deuren. Karretjes aanwezig. Minder zijn de deuren die steeds dichtgaan. De knop om de deur 5 minuten open te houden werkt meestal niet, wat best irritatie oplevert als je loopt te sjouwen en de deuren gaan weer voor je neus dicht en je moet ze weer open bellen. Iets ertussen zetten wat niet kapot klapt is de oplossing blijkbaar. Ik heb dit probleem reeds aangegeven."

Hardenberg GoogleBekijk review
Bram 10 mei 2024

"Storage in gebruik genomen. Ruimte keurig opgeruimd en schoon. Toegang heel makkelijk en transportkar aanwezig. Wanneer nodig schoonmaakspullen beschikbaar."

Chris A.J.M. Bal 10 mei 2024

"Prima afgesloten opslagruimte, groot, droog, warm en schoon. Rolcontainer en transportkar aanwezig. 1 nadeel, er is 1 kleine lift die naar de derde verdieping tergend langzaam gaat. 2 minuten enkele reis. Als er meerdere mensen tegelijk aan het laden/lossen zijn moet je op elkaar wachten. Houd hier rekening mee."

Leeuwarden GoogleBekijk review
M van den Idsert 9 mei 2024

"Zeer goed contact en snelle reacties. Knap en schoon gebouw welk goed toegankelijk is. Mooie ruime opslag units. Toegankelijkheid tot gebouw en units zijn goed geregeld. Alles tevens in de camera’s."

Hoogeveen GoogleBekijk review
Eileen Emans 8 mei 2024

"Duidelijk, vriendelijk en goede service!"

Doetinchem GoogleBekijk review
Marinho Simaela 6 mei 2024

"Prima service met goede ruimtes op te huren in Putten! Er is een goederenlift aanwezig met karretjes"

Putten GoogleBekijk review
Hans Vogels 5 mei 2024

"Storage Share, twee boxen, ruim drie maanden gebruikt en het was voor mij echt een uitkomst ! Keurig netjes, overzichtelijk, en ruim. Een lift brengt je met je spullen naar boven, en later, ook netjes naar beneden. Ik ben helemaal tevreden, ook de prijs is netjes, en o ja, als er iets niet duidelijk is, krijg je op een mailtje heel snel antwoord. Het kan wat mij betreft echt niet beter, ik raad het iedereen van harte aan."

Hardenberg GoogleBekijk review
Maeyken Ruimers 5 mei 2024

"Goede en snelle reactie en service , heldere uitleg en meedenken in de aanvraag."

Voorburg GoogleBekijk review
roely martens 5 mei 2024

"Goede ervaring mooie grote ruimte Aardige mensen Goed bereikbaar het kantoor"

Meppel GoogleBekijk review
Henk 5 mei 2024

"Snel opslagruimte kunnen boeken, simpel proces. Per mail en telefonisch direct toegankelijk bij vragen."

Dieren GoogleBekijk review
Tom Bode 4 mei 2024

"Zeer schone en droge locatie, goede lift en voldoende karretjes om je spullen in/uit re ruimen. Ruim voldoende verlichting in de gangen."

Amsterdam GoogleBekijk review