9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Opslagruimte huren in Drachten

4.8/5-
36 reviews

De Roef 19,
9206 AK Drachten

p/mnd vanaf

25

 • doneGeen bijkomende kosten
 • doneFlexibel up- en downgraden
info

98% van onze klanten kiest een te grote opslagruimte. Ontdek met onze calculator hoeveel ruimte je echt nodig hebt en bespaar!

1m2 / 1m3
Locker 1 m2 / 1 m3
25 p/mnd
Verder
2m2 / 6m3
XS 2 m2 / 6 m3
55 p/mnd
Verder
4m2 / 12m3
S 4 m2 / 12 m3
80 p/mnd
Verder
6m2 / 18m3
M 6 m2 / 18 m3
105 p/mnd
Verder
meest gekozen
8m2 / 24m3
L 8 m2 / 24 m3
140 p/mnd
Verder
10m2 / 30m3
XL 10 m2 / 30 m3
175 p/mnd
Verder
12+m2 / 36m3
XXL 12+ m2 / 36 m3
210 p/mnd
Verder

Wil je een opslagbox in de omgeving van o.a Drachten, Boornbergum, De Wilgen en Rottevalle? Storage Share heeft aan de Roef 19 in Drachten per direct opslagruimte beschikbaar. Deze opslagbox lig op bedrijventerrein de Kletten, waar gemakkelijk geparkeerd kan worden. Je huurt hier je eigen opslagruimte op maat. Je opslagbox is beveiligd en wordt droog en schoon overhandigd.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen 70 tot 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Drachten huur je een opslagruimte vanaf 1 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Daarom kozen al 14.809 huurders voor onze opslagruimtes

Wil je een opslagruimte huren bij in Drachten, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Wil je flexibel kunnen wisselen naar een grotere of kleinere ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben moderne en betrouwbare self-storage locaties door heel Nederland. Bewaar jouw spullen veilig, schoon en droog bij Storage Share!

key

Jouw eigen ruimte
met je eigen sleutel

garage_home

Schone en droge
opslagruimtes

camera_video

Veilig met 24/7
cameratoezicht

schedule

Zelfstandig toegang
van 7:00 - 23:00 uur

verified

Geen bijkomende
kosten

headset_mic

Uitstekende
klantenservice

Reserveer opslagruimte
play_circle Bekijk onze
3D rondleiding

Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes in Drachten

Deviant Vagabond 18 juni 2024

"The guys where very helpful and in less then 30 minutes I got a storage space for my electric bike and some boxes.The space is just enough.I recommended Storage Share,they are reliable.The price is also acceptable,so if you need them,just call them."

Robin Debreczeny 3 mei 2024

"De boxen zijn groot, schoon en droog. Dit is nu mijn 2de keer dat ik hier een box huur en het bevalt erg goed. De deur openen door te bellen werkt erg gemakkelijk."

Ramon Vos 10 april 2024

"Prima, schoon en goed bereikbare ruimten. Vriendelijk en snel geholpen waarbij ik zelfs op een feestdag snel terug gebeld ben."

Jenny Boeve 15 maart 2024

"Je kan er heel goed en veilig je spullen opslaan in een goeie ruime opslagbox ben zeer tevreden en is zeker aan te raden"

Marlous 23 februari 2024

"Zeer goed klantencontact. Prima ruimte, schoon, droog en netjes."

Avem Canis 2 januari 2024

"Alles gebeurd op afstand wat ik zelf erg prettig ervaar. Het contact verloopt soepel en er zijn nooit problemen met betalingen of facturen. Er zijn genoeg ruimtes om voor ieder wat wils te huren, de ruimtes zijn droog en doen gewoon wat ze moeten doen. Er zijn karretjes die je kunt lenen voor het zware tilwerk. prima locatie"

Glenn K 19 november 2023

"Schone en makkelijke bereikbare opslagruimtes. Alles ging soepel vanaf begin tot eind. Zou 10 sterren geven als het kon."

Feya Hovenga 1 oktober 2023

"Mooie opslagruimte! Simpel systeem die makkelijk te gebruiken is, vooral na de uitleg die je via de mail ontvangt. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam!"

Gep Mannak 11 september 2023

"Ben zeer tevreden. Omdat de gehuurde ruimte al eerder vrij was dan de startdatum, mocht ik deze al eerder en kosteloos gebruiken. Verder klopt alles. De Nuki app werkt naar behoren."

Matthijs Oosterhof 24 augustus 2023

"Netjes, makkelijk toegankelijk, lage prijs, grote lockers"

Baukje Meijer 25 juli 2023

"Super leuke en ruime boxen voor als je even extra ruimte nodig hebt of midden in een verhuizing zit Zeker een aanrader !!!"

Camy Nguyen 21 juli 2023

"Ik huur aantal maanden een box. Altijd toegang, goed beveiligd voordeur is dmv een app en dus geen 'zoek geraakte' sleutel waarbij anderen zomaar binnen kunnen komen! School en netjes. Qua communicatie met Storage Share, direct contact en erg behulpzaam! Enorm blij met hun diensten en goedkoop voor wat je krijgt!"

Lydia De Boer 1 juni 2023

"Ondanks dat ik in het buitenland zit heb ik een geweldige ruimte kunnen huren, fijne communicatie met het bedrijf en bereid om contact met familie etc te hebben! Een echte aanrader om hier een ruimte te huren, met een fijn gevoel ergens anders op de wereld dat alles goed en vertrouwd verloopt!"

Lia Boere 13 april 2023

"Super vriendelijke mensen, perfecte service en een prima box, netjes en schoon zoals de hele locatie. Fijne openingstijden ook, zeker als je zelf 50 uur per week werkt. Update: Ook zijn de mensen hier erg soepel als het bij jou even niet soepel loopt. Ik had de huur al opgezegd, maar de oplevering van het nieuwe huis duurt langer dan verwacht. Was helemaal geen probleem om de huurperiode te verlengen met een paar maanden. Voor mij een hele zorg minder, super bedankt daarvoor!"

Henri H H 12 januari 2023

"Ik ben zeer tevreden over het huren van mijn opslag ruimte bij Storage Share. Het begint al bij het aanmelden, al snel kreeg ik een e-mail met de overeenkomst waarin alle do's en dont's eenvoudig staan uitgelegd. Je wordt hier niet opgezadeld met pagina's vol juridische termen. Na het tekenen van de eenvoudige maar duidelijke overeenkomst kreeg ik binnen 2 dagen de sleutel per post en de instructies voor de app om de deur te openen! De installatie van de app ging snel en is voor iedereen te begrijpen! Op locatie kun je de deur dan ook makkelijk openen met de app. Het gebouw is schoon en ziet er zeer goed uit! Tevens staan er de nodige hulpmiddelen om je zware spullen eenvoudig naar de gehuurde ruimte te brengen. Ook fijn dat er camerabewaking is, je weet tegenwoordig maar nooit! Natuurlijk gaan er ook dingen soms niet goed, de tweede keer dat ik ben geweest bleek de batterij van het slot leeg, paniek! Ik heb gelijk gebeld met storage share en werd vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben een nood code gegeven zodat we de deur alsnog konden openen en onze spullen konden uit/inladen :) Tot nu toe ben ik erg tevreden en laat ik mijn spullen met een goed gevoel achter. Ga zo door!"

Zo snel huur je een opslagruimte

Huur online
01

Huur je ruimte online

Huur een opslagruimte in Drachten. Regel het zelf online of bel ons

Bezoek de locatie
02

Bezoek de locatie

Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

Open je opslagruimte
03

Open je opslagruimte

Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

Bewaar je spullen veilig
04

Bewaar je spullen veilig

Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

Locatie opslag Drachten

De Roef 19, 9206 AK Drachten

 • beenhere
  Maandag tot en met zondag van 7:00 - 23:00 uur zelfstandige toegang
Reserveer opslagruimte

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

add_circle

Wat kost het huren van een opslagruimte in Drachten?

add_circle

Waar zit de opslagruimte in Drachten?

add_circle

Hoe werkt het huren van een opslag in Drachten?

add_circle

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Drachten gebruiken?

add_circle

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Drachten?

add_circle

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

add_circle

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

add_circle

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Drachten?

add_circle

Nog meer vragen?

add_circle

Eerlijke prijs voor je opslag in Drachten

In Drachten hebben we verscheidene opslagruimtes van 1m² tot 12m². Aan De Roef 19 is meer dan genoeg parkeerplek naast de deur. Zowel overdag als ’s avonds kun je bij je opslagruimte. Je krijgt namelijk je eigen sleutel, zodat je nergens afhankelijk van bent en jouw opslag altijd bereikbaar is. Je kunt je opslagbox huren voor zolang dat je hem nodig hebt. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte op elk gewenst moment opzeggen.  

Wat kun je verwachten?

 • Eerlijke prijs voor jouw opslagruimte.
 • Opslagbox te huur voor zolang als je wil.
 • Opslagruimte met je eigen sleutel.
 • Iedere dag goed bereikbaar.
 • Veilig, schoon en droog.
 • Je betaalt voor je opslag per maand.
 • Jouw opslagruimte en het gebouw zijn goed toegankelijk.

Tegen een eerlijke prijs spullen opslaan in Drachten

Storage Share hanteert een eerlijke prijs voor opslag. Er komen bij ons geen onverwachte kosten bij, dus je betaalt alleen voor de vierkante meters die je hebt opgegeven. Daarnaast is je opslagbox na de eerste maand op elk moment opzegbaar.

Schoon, uitstekend beveiligd en hele dag toegankelijk

Jouw opslag wordt bewaard in een schone en droge opslagruimte. Deze opslagruimtes worden uitstekend onderhouden en daardoor kun je ervan uitgaan dat jouw opslag er direct in kan. Je opslagruimte wordt 24 uur per dag beveiligd. Met je eigen sleutel kun je op elk gewenst moment gedurende de dag bij je opslagruimte. Kies je gewenste formaat opslagruimte en vraag de ruimte direct aan.

Heb je vragen over de opslagruimtes in Drachten of heb je hulp nodig met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze opslag experts en wij zorgen dat je vindt wat je zoekt! Bel naar 085 0607 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Opslaglocaties dichtbij Drachten