Onze beschikbare opslagruimtes in Drachten

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 55 € 75 € 95 € 115 € 135 € 155
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Drachten huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren Drachten (self-storage)

Opslag Drachten huren op maat, scherpste prijs, altijd toegang

Wil je een opslagbox in de omgeving van o.a Drachten, Boornbergum, De Wilgen en Rottevalle? Storage Share heeft aan de Roef 19 in Drachten per direct opslagruimte beschikbaar. Deze opslagbox lig op bedrijventerrein de Kletten, waar gemakkelijk geparkeerd kan worden. Je huurt hier je eigen opslagruimte op maat. Je opslagbox is beveiligd en wordt droog en schoon overhandigd.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

De Roef 19

Opslag Drachten voor de scherpste prijs!

De Roef in Drachten ligt op een bedrijvenpark. Je opslagruimte is makkelijk te bereiken, zowel overdag als ‘s avonds. Je opslag wordt aan de Roef 19 overhandigd met een eigen sleutel. Je kunt deze opslagruimte in Drachten huren voor zo lang als je wil met garantie op de scherpste prijs. Wij focussen ons namelijk op panden die niet worden gebruikt, zodat wij daar goedkoop opslagruimtes van kunnen creëren. Hierdoor kunnen wij een lage concurrerende prijs aanbieden voor onze opslagruimtes. De prijs die je op deze pagina leest is de prijs die je uiteindelijk betaalt. Geen onverwachtse extra kosten dus.  

Offerte opslag Drachten huren – De Roef 19

 • Opslag huren op maat, scherpste prijsgarantie
 • Te huur voor korte en/of langere periode
 • Opslagbox met eigen sleutel 
 • Iedere dag goed bereikbaar
 • Opslagruimte Drachten is schoon, droog en veilig
 • Je betaalt per maand
 • Gebouw en opslagruimte zijn goed toegankelijk

Opslag Drachten huren met scherpste prijsgaranties

Wij richten ons voornamelijk op het verhuren van opslagruimtes in leegstaande panden. Hierdoor krijg jij van ons de scherpste prijs aangeboden. Onze huurprijs per maand ligt gemiddeld 50% lager dan bij anderen! Je betaalt alleen voor de dingen die je zelf wil.

Altijd goed beveiligd, schoon en toegankelijk

Jouw opslagbox wordt goed beveiligd en is ultiem toegankelijk, schoon en betrouwbaar. Je kan er elke dag tussen 7:00 - 23:00 in, met je persoonlijke sleutel. Na de eerste maand kun je je huur altijd opzeggen. We bieden grote en kleine opslagruimtes aan. Wij bieden een opslagruimte aan ter grootte van een studio, maar ook van een vrijstaande woning! En alles wat daar tussenin zit natuurlijk. Je betaalt alleen voor de kubieke meters die jij nodig hebt in je opslagruimte, gegarandeerd tegen de scherpste prijs.

Wil je een ander formaat opslagruimte huren in Drachten of heb je andere vragen? Bel naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Drachten huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Drachten?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Drachten al vanaf € 55,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Drachten?

Onze opslagruimte in Drachten is gevestigd aan de De Roef 19. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Drachten?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Drachten. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Drachten huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Drachten gebruiken?

Een opslagruimte in Drachten huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Drachten?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de De Roef 19 te Drachten. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Drachten?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de De Roef in Drachten.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor