Opslagruimte in Almere

De goedkoopste opslagruimte in Almere!

Wil je een goedkope opslagruimte huren in Almere? Is de prijs van jouw opslagbox belangrijk? Dan zit je bij ons goed! Omdat wij gebruik maken van leegstaande kantoren voor de opslag van spullen ben je bij ons verzekerd van een super scherpe prijs! We hebben meerdere opslaglocaties in Almere en daarom vind je altijd een opslagruimte in jouw buurt.

Onze opslaglocaties in Almere

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Betaal voor opslagruimte in Almere niet meer dan nodig is

Bij Storage Share huur je een opslagruimte in leegstaande kantoorpanden en bedrijfshallen. We gebruiken de bestaande kantoorkamers of verbouwen het pand volledig. Dit is niet alleen goed voor het klimaat, maar nog meer voor jouw portemonnee. Goedkopere mini-opslag in Almere ga je niet snel vinden. Vraag online een vrijblijvende offerte aan voor één van onze mini-opslaglocaties in Almere.

Betrouwbare opslaglocaties Almere

Heb je ruimte gebrek, ga je een wereldreis maken of ben je in afwachting van je nieuwe woning? Er zijn vele verschillende redenen om je inboedel tijdelijk ergens op te slaan. Bij Storage Share huur je een opslaruimte precies in jouw formaat. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Onze opslagruimtes in Almere zijn schoon, veilig, droog en al te huur voor 1 maand! Na de 1e maand kun je kosteloos maandelijks opzeggen. Opslagruimte huren bij Storage Share in Almere is ook ideaal voor inwoners van Almere Buiten, Almere Stad, Almere Haven, Almere muziekwijk en Almere Hout.

Opslagruimte huren zonder fratsen

Wat je ook op wil slaan, bewaren of tijdelijk wegstoppen, bij ons huur je een opslagruimte zonder fratsen. We hebben scherpe vierkante en kubieke meterprijzen en hanteren geen onzinnige bijkomende kosten die nergens op slaan. Je betaalt de maandelijkse huur voor je opslagbox en verder niets!  Weet je niet precies hoeveel ruimte je eigenlijk nodig hebt? Bel dan met onze opslagexpert en hij helpt je met het maken van een goede inschatting zodat je precies de juiste ruimte kiest!

In Almere werken wij samen met

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1966 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 373 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade