Onze beschikbare opslagruimtes in Capelle aan den ijssel

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 45 € 60 € 80 € 100 € 120 € 140
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Capelle aan den ijssel huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel (self-storage)

Opslagruimte in Capelle aan den IJssel voor de laagste prijsgarantie

Aan het zoeken naar een garagebox of andere opslagruimte in de buurt van o.a. Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Alblasserdam? Stop dan maar snel met zoeken, want je hebt zojuist de goedkoopste opslag aanbieder van Nederland gevonden! Aan de Rivium Promenade 200 in Capelle aan den IJssel kun je direct terecht in een schone en droge opslagruimte. Je opslagruimte is altijd goed bereikbaar met meer dan voldoende parkeergelegenheid voor het in- en uitladen.
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Rivium Promenade 200

Opslagruimte huren in Capelle aan den IJssel voor de laagste prijs!

In Cappelle aan den IJssel hebben wij opslagruimtes gemaakt van een leegstaand bedrijfspand. Aangezien dit pand toch niet werd gebruikt zijn de kosten een stuk lager en dat zie je bij Storage Share terug in de maandelijkse huurprijs. Storage Share is hierdoor namelijk gemiddeld 50% goedkoper dan andere aanbieders in de opslag wereld! Je kunt de opslagruimtes huren voor zolang als je wil, of het nou tijdelijk is of voor een langere tijd. Na de eerste maand kun je jouw opslagruimte opzeggen op elk moment. Wij houden, net als jij, niet van onverwachtse kosten. Daarom zorgen wij ervoor dat de prijs duidelijk staat vermeld bij het formaat opslagruimte die jij wil, zonder verrassingen. Je krijgt je eigen sleutel, zodat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat op elk gewenst moment terecht kunt bij jouw opslagruimte.

Offerte opslagruimte huren Capelle aan den IJssel – Rivium Promenade 200

 • Goedkoopste opslagbox van Capelle aan den IJssel en omgeving
 • Opslagruimte is goed bereikbaar, met gemak laden en lossen
 • Jouw opslagbox komt met je eigen sleutel
 • Direct in je opslagruimte; altijd schoon en droog aangeleverd
 • Opslag is na één maand zonder kosten opzegbaar

Duurzaamste opslag oplossing

Naast het feit dat Storage Share gegarandeerd het goedkoopst is, zijn wij ook nog eens zeer duurzaam met onze opslagruimtes. De bedrijfspanden die wij ombouwen tot bruikbare opslagruimtes worden normaal gesproken namelijk niet gebruikt. Zo zorgen wij ervoor dat bestaande panden een nieuwe functie krijgen en niet worden verspild.

De voordelen van jouw opslagruimte

Er zitten veel voordelen aan een opslagruimte van Storage Share. Jouw spullen worden 24 uur per dag beveiligd door bewakingscamera’s, je opslag wordt schoon en droog aangeleverd en je betaalt gegarandeerd de laagste prijs. Je zit daarnaast nergens aan vast, want je kun je opslagbox direct opzeggen na één maand. Zo zorg je ervoor dat je nooit meer betaalt dan nodig is. De duurzaamheid en prijzen van de opslagruimtes bij Storage Share zijn uitstekend vergeleken met een standaard garagebox van andere aanbieders.

Ten slotte biedt Storage Share uitstekende service. Wij dagen je uit om de service uit te testen! Als je een vraag hebt kun je altijd bij ons terecht. Bel gerust naar 085 - 06 07 686 of stuur gemakkelijk een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Capelle aan den ijssel huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Capelle aan den ijssel?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Capelle aan den ijssel al vanaf € 45,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Capelle aan den ijssel?

Onze opslagruimte in Capelle aan den ijssel is gevestigd aan de Rivium Promenade 200. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Capelle aan den ijssel?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Capelle aan den ijssel. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Capelle aan den ijssel huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Capelle aan den ijssel gebruiken?

Een opslagruimte in Capelle aan den ijssel huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Capelle aan den ijssel?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Rivium Promenade 200 te Capelle aan den ijssel. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Capelle aan den ijssel?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Rivium Promenade in Capelle aan den ijssel.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor