Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 10 m3 15 m3 20 m3 25 m3 30+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 95 € 130 € 160 € 190 € 220 € 250
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Putten (self-storage)

Scherpste prijs, uitstekend alternatief op een garagebox

Op zoek naar externe opslag in de omgeving van o.a. Putten, Ermelo, Nijkerk en Voorthuizen? Bij Storage Share vind je precies waar je naar zoekt! Wij hebben namelijk direct een opslagruimte voor jou beschikbaar aan de Handelsweg 30 in Putten. Je opslagbox is gemakkelijk bereikbaar met ruim voldoende parkeerplek. Afhankelijk van jouw wensen kun je een grote of een wat kleinere opslagruimte huren. Je betaalt alleen voor de vierkante meters die je nodig hebt!

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 408 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Handelsweg 30

Betaal de laagste prijs voor je opslagruimte!

De opslagruimte op de Handelsweg 30 is altijd goed bereikbaar en toegankelijk. Je kunt met je eigen sleutel op elk gewenst moment bij jouw opslagruimte. Je opslagbox ligt op een bedrijvenpark met talloze parkeermogelijkheden. Als je een kortere tijd een opslagruimte nodig hebt kan dit ook bij Storage Share! Je huurt bij ons namelijk al vanaf één maand jouw eigen opslagbox. Na deze maand kun je de huur op elk gewenst moment opzeggen.   

Offerte opslagruimte Putten

 • Opslag op maat, scherpste prijsgarantie
 • Huur je opslagruimte voor een korte en/of langere periode
 • Jouw eigen sleutel bij je opslagruimte 
 • Op elk moment goed bereikbaar
 • Droog, schoon en veilig
 • Je betaalt je externe opslag per maand
 • Gebouw en opslagbox zijn altijd toegankelijk

Opslagruimte huren Putten voor de scherpste prijs

Bij ons krijg je gegarandeerd de laagste prijs aangeboden! Storage Share houdt zich namelijk bezig met het omtoveren van panden die toch niet worden gebruikt in nette opslagruimtes. Hierdoor liggen de kosten lager en daardoor ook de huurprijs van jouw opslagbox. Andere aanbieders zijn over het algemeen 50% duurder dan Storage Share! Je bepaalt zelf de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Als je minder ruimte nodig hebt zul je uiteraard ook minder gaan betalen. Bedenk zelf hoeveel vierkante meters je nodig hebt, of neem vrijblijvend contact met ons op en één van onze opslag experts helpt je hierbij. Je betaalt niet voor onverwachtse extra dingen, dus de prijs die je bij jouw opslagbox ziet staan is ook de prijs die je uiteindelijk betaalt.

Altijd schoon, goed beveiligd en toegankelijk

De opslagruimte die we jou aanbieden wordt altijd uitstekend onderhouden. Hij is altijd droog en schoon, zodat de spullen die je wil bewaren goed blijven. Je opslag wordt goed beveiligd, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat er wat mee gebeurt. Je opslagruimte is altijd toegankelijk met je eigen sleutel. Zo ben je niet afhankelijk van anderen en kun je er bij wanneer je wil. Als je een maand hebt genoten van je opslagruimte kun je deze opzeggen wanneer je wil. Ook als je opzoek bent naar een garagebox is dit een uitstekend alternatief!

Heb je nog vragen voor ons of ben je benieuwd of wij wat voor je kunnen betekenen? Bel dan naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Wanneer je spullen uit een eengezinswoning wilt opslaan, heb je doorgaans 6 m2 opslagruimte nodig. Hierin sla je zo’n 210 dozen op. Voor een appartement is 4 m2 (genoeg voor 150 dozen) normaal gesproken voldoende. Wanneer je in een grotere woning woont, heb je vanzelfsprekend een grotere opslagruimte nodig. Ook is een grote opslagruimte aan te raden wanneer je veel grote objecten opslaat. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Putten huur je een opslagruimte vanaf 2 m2 en groter.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Putten?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Putten al vanaf € 95,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Putten?

Onze opslagruimte in Putten is gevestigd aan de Handelsweg 30. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Putten?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Putten. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Putten huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Putten gebruiken?

Een opslagruimte in Putten huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Putten?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Handelsweg 30 te Putten. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Putten?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Handelsweg in Putten.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor