Zoek opslagruimte bij jou in de buurt

Opslagruimte huren in Nederland? Bij Storage Share in ben je aan het goede adres. Schoon, droog, veilig en geen verborgen kosten!

Toon meer
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Opslagruimte huren? Bij jou in de buurt!

Wil je een opslagruimte huren bij jou in de buurt, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nou een opslagruimte zoekt in Leeuwarden, Zutphen, Drachten, Groningen of Hoensbroek – Heerlen, Storage-Share heeft opslagruimtes over heel Nederland! Wij huren leegstaande kantoorpanden waar we vervolgens volwaardige opslagruimtes van maken. Dit houdt in dat onze maandelijkse kosten lager zijn dan die van andere opslagbedrijven. Deze lagere kosten zie jij natuurlijk terug in de huurprijs. Deze is ook lager! Bij ons is een garagebox huren ook gemakkelijk en goedkoop geregeld. Uiteraard is jouw opslagruimte schoon, droog en goed beveiligd.


Scherpe prijs, eerlijke huurvoorwaarden

Gegarandeerd de scherpste prijs. Dat is één reden om te kiezen voor Storage Share. Altijd toegankelijk, schoon en betrouwbaar. Bovendien zit je bij ons nergens aan vast. Je kunt je opslagruimte huren voor minimaal één maand. Daarna kun je je opslagruimte maandelijks kosteloos opzeggen.


Je wilt een opslagruimte huren om persoonlijke redenen

Redenen om een opslagruimte te huren komen vaak op bijzondere momenten in je leven. Bijvoorbeeld:

 • Je bent aan het verhuizen.
 • Je ben aan het bouwen.
 • Je wil je huis opnieuw inrichten.
 • Je gaat naar het buitenland reizen of wonen.
 • Je gaat op kamers.
 • Je wilt samenwonen met je partner.
 • Je hebt een kind gekregen.
 • Je huis begint vol te raken en je wilt ruimte creëren.

Als je vragen hebt over de opties die het beste aansluiten aan jouw situatie kun je altijd contact met ons opnemen.


Je wilt een opslagruimte huren om zakelijke redenen

Opslagruimte huren om ruimte te creëren in jouw arbeidsomgeving? Ook daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Je kunt veel of weinig opslagruimte nodig hebben, redenen zijn bijvoorbeeld:

 • Je hebt opslagruimte nodig om je administratie op te bergen.
 • Je wilt wat machines of werktuigen opslaan.
 • Je hebt een plek nodig om je voorraad te bewaren.
 • Je wilt je (oude) kantoormeubelen opbergen.

Je bepaalt zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.


Betaal alleen voor wat je aan opslagruimte nodig hebt

Persoonlijke opslagruimte huren bij jou in de buurt? Vraag dan nu vrijblijvend een prijsopgave aan via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Twijfel je of je een kleinere garagebox of een grote opslagruimte nodig hebt? Of je nou een complete inboedel kwijt moet of een stapel verhuisdozen, bij ons kun je de opslagruimte huren die jij nodig hebt tegen de scherpste prijs. Je betaalt alleen voor wat jij nodig hebt.

Uitstekende service bij Storage Share

Bij Storage-share vinden wij het belangrijk dat jij snel en goed geholpen wordt. Met een razendsnelle responstijd zorgen wij ervoor dat jij zo snel mogelijk kan genieten van jouw eigen opslagruimte. Wij zijn door jullie beoordeeld met een 8,9!

Weet je niet precies of een garagebox of een andere opslagruimte huren de beste keuze is? Of kunnen wij je op een andere manier helpen om te bepalen welke opslagruimte je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Het is geheel vrijblijvend en er zit geen verplichting achter.