Opslagruimte huren? Bij jou in de buurt!

Ben je op zoek naar een (tijdelijk) opslagruimte bij jou in de buurt, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij huren leegstaande kantoorpanden waar we vervolgens volwaardige opslagruimtes van maken. Dit houdt in dat onze maandelijkse kosten lager zijn dan die van de traditionele opslagbedrijven. Deze lagere kosten zie jij natuurlijk terug in de huurprijs. Deze is ook lager! Uiteraard zijn al onze opslagruimtes schoon, droog en goed beveiligd!

Scherpe prijs, eerlijke huurvoorwaarden

Gegarandeerd de scherpste prijs. Dat is één reden om te kiezen voor Storage Share. Altijd toegankelijk, schoon en betrouwbaar, nóg een goede reden. Bovendien zit je bij ons nergens aan vast. Je huurt je opslagruimte voor minimaal één maand. Daarna kun je je opslagruimte maandelijks kosteloos opzeggen.

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Of je nou een complete inboedel kwijt moet of een stapel verhuisdozen, bij ons huur je de opslagruimte die jij nodig hebt. Tegen de scherpste prijs. Je betaalt alleen voor wat jij nodig hebt. Kunnen wij je helpen om te bepalen welke opslagruimte je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op. Dat verplicht je tot niets.