Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 10 m3 15 m3 20 m3 26 m3 31+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 35 € 50 € 65 € 80 € 95 € 110
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Kampen (self-storage)

Opslagruimte Kampen huren op maat, scherpste prijs, altijd toegang

Wil je een opslagbox in de omgeving van o.a Kampen, Zwolle, Dronten, Genemuiden en IJsselmuiden? Storage Share heeft aan de Haatlanderdijk 22 in Kampen meerdere opslagruimtes over waar je direct in kan als je wil! Met genoeg parkeerruimte om de opslagruimte heen is de opslagbox uitstekend bereikbaar, en kun je je spullen gemakkelijk in- of uitladen. In deze opslagbox liggen je spullen veilig van diefstal en beschadiging waardoor je er niet meer naar om hoeft te kijken.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 408 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Haatlanderdijk 22

Opslagruimte Kampen huren met lage kosten!

De Haatlanderdijk in Kampen ligt op een bedrijvenpark. Hierom is de bereikbaarheid van je garagebox zeer hoog en je kunt er de hele dag door terecht. Je opslagruimte komt aan de Haatlanderdijk 22 inclusief je eigen sleutel waardoor je nooit afhankelijk bent van anderen wanneer je bij je opslagbox wil en er gewoon op elk moment bij kunt. Als je jouw opslagruimte slechts tijdelijk nodig hebt is het mogelijk om je garagebox op te zeggen na de eerste maand huur, dus je zit nooit te lang vast aan je opslagruimte. Doordat we ons focussen op niet gebruikte gebouwen die anders toch leegstaan zijn onze kosten stukken lager dan bij andere aanbieders. Dit kun je ook terug zien in onze maandelijkse huurprijs, die gemiddeld 50% lager ligt dan bij andere aanbieders in de opslagruimte wereld. We hebben ook een hekel aan onverwachte kosten, dus we zorgen er ook voor dat jij hier als huurder niet mee te maken krijgt.  

Offerte opslagruimte Kampen huren – Haatlanderdijk 22

 • Garagebox huren op maat voor een zeer scherpe prijs
 • Opslagruimte te huur voor zolang als je hem nodig hebt
 • Opslagbox huren met persoonlijke sleutel 
 • Je opslagruimte heeft uitstekende bereikbaarheid.
 • Opslagruimte huren in Kampen is schoon, droog en beveiligd
 • Je betaalt de garagebox per maand
 • Gebouw en opslagruimte in Kampen zijn zeer goed toegankelijk

Opslagruimte Kampen huren met de scherpste prijsgaranties

Je kunt zelf kiezen welk formaat garagebox je gaat huren, zodat je nooit voor meer ruimte betaalt dan je gebruikt. Op deze pagina staat de prijs per formaat vermeld en dat is ook het enige wat je uiteindelijk hoeft te betalen. Door je spullen niet meer thuis, maar in een opslagruimte te bewaren, voorkom je dat je spullen gevoelig zijn voor schade en/of diefstal. Je garagebox is namelijk de hele dag door beveiligd door middel van camera’s en een slot.

Hulp nodig met het bepalen van het formaat opslagruimte die je wil huren in Kampen of heb je andere vragen? Neem dan even contact op met één van onze opslag experts door te bellen naar 085 - 06 07 686 of door een bericht te sturen via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Wanneer je spullen uit een eengezinswoning wilt opslaan, heb je doorgaans 6 m2 opslagruimte nodig. Hierin sla je zo’n 210 dozen op. Voor een appartement is 4 m2 (genoeg voor 150 dozen) normaal gesproken voldoende. Wanneer je in een grotere woning woont, heb je vanzelfsprekend een grotere opslagruimte nodig. Ook is een grote opslagruimte aan te raden wanneer je veel grote objecten opslaat. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Kampen huur je een opslagruimte vanaf 2 m2 en groter.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Kampen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Kampen al vanaf € 35,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Kampen?

Onze opslagruimte in Kampen is gevestigd aan de Haatlanderdijk 22. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Kampen?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Kampen. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Kampen huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Kampen gebruiken?

Een opslagruimte in Kampen huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Kampen?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Haatlanderdijk 22 te Kampen. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Kampen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Haatlanderdijk in Kampen.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor