Inboedelopslag

Ben je op zoek naar een oplossing om je inboedel veilig op te slaan? Bij Storage Share begrijpen we dat het bewaren van je spullen van grote waarde is. Hieronder vertellen we je alles over inboedelopslag, de kosten, de voordelen en waar je op moet letten bij het huren van opslagruimte voor je inboedel.

Wat is inboedelopslag?

Inboedelopslag is een dienst waarbij je de mogelijkheid hebt om je persoonlijke bezittingen en andere waardevolle spullen op een veilige en beveiligde locatie op te slaan. Je kunt het ook gebruiken voor meubelopslag tijdens een renovatie. Het biedt een tijdelijke oplossing wanneer je extra ruimte nodig hebt, maar je spullen niet in je eigen huis wilt of kunt bewaren.

De voordelen van inboedelopslag huren

Hieronder hebben wij de voordelen van inboedelopslag huren voor je uiteengezet.

Veiligheid en beveiliging

Opslag faciliteiten zoals die van Storage Share zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, waaronder bewakingscamera's en toegangscontrole. Dit zorgt ervoor dat je spullen veilig zijn en beschermd worden tegen diefstal en ongeoorloofde toegang. Tips nodig over hoe je met veiligheid om moet gaan? Lees onze blog over “tips voor het goed enveilig opbergen van inboedel”.

Bescherming tegen schade

Ruimtes voor inboedelopslag zijn ontworpen om je spullen te beschermen tegen schade door externe factoren zoals vocht, temperatuurschommelingen en stof. Ze zijn goed geventileerd en hebben klimaatbeheersingssystemen om de ideale omstandigheden te behouden.

Flexibiliteit en gemak

Met inboedelopslag heb je de flexibiliteit om de opslagruimte te huren voor de gewenste periode. Je kunt eenvoudig upgraden naar een grotere ruimte als je meer spullen hebt of juist downgraden wanneer je minder ruimte nodig hebt. Bovendien heb je toegang tot je spullen wanneer je ze nodig hebt.

Kosten van inboedelopslag

De kosten van inboedelopslag liggen tussen de € 30,- en € 200,- per maand. De kosten zijn uiteindelijk afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de locatie, de grootte van de opslagruimte en de duur van de huurperiode. Hier zijn enkele veelvoorkomende kosten die je kunt verwachten bij het huren van inboedelopslag:

Huurprijs

De huurprijs wordt meestal berekend op basis van de grootte van de opslagruimte, uitgedrukt in kubieke meters. Hoe groter de ruimte, hoe hoger de huurprijs. Om een voorbeeld te geven: een opslagruimte in Assen van 12m³ kost € 50,00, een opslagruimte in Emmen van 16m³ kost €  65,00,- en een opslagruimte in Venlo van 22m³ kost €  100,00,-.

Verzekering

Het is belangrijk om te controleren of je inboedel verzekerd is tijdens de opslagperiode. Bij Storage Share is het verplicht om je spullen te verzekeren als je deze bij ons wilt opslaan. Lees meer over hoe je te verzekeren bij het huren van opslagruimte in onze blog, “Hoe werkt eeninboedelverzekering voor spullen in een opslag?”.

Waar moet je op letten bij het huren van inboedelopslag

Lees hieronder tips waar je op moet letten bij het huren van inboedelopslag.

Veiligheid

Zorg ervoor dat de opslagfaciliteit die je overweegt, uitgebreide beveiligingsmaatregelen heeft, zoals camerabewaking en toegangscontrole.

Klimaatbeheersing

Als je waardevolle of gevoelige items hebt, zoals antiek, elektronica of documenten, is het belangrijk om te kiezen voor een opslagruimte met klimaatbeheersing. Dit voorkomt schade door temperatuurschommelingen en vocht.

Toegankelijkheid

Controleer de openingstijden en de toegangsregels van de opslagfaciliteit. Bij Storage Share heb je altijd tussen 7.00 uur ‘s ochtends en 23.00 uur ‘s avonds toegang tot je opslagruimte. Voor meer informatie over toegankelijkheid op jouw locatie kun je terecht bij de veelgesteldevragen per locatie. Vul de gewenste locatie in en vind de antwoorden op al jouw vragen.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Voor het opslaan van je hele inboedel heb je doorgaans rond de 20m³ nodig, afhankelijk van hoeveel meubels je hebt en wat voor meubels je wilt opslaan. Via opslagruimte berekenen kun je makkelijk berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt. Geef aan hoeveel dozen, stoelen, tafels en / of kasten je wilt opslaan en de calculator doet zijn werk.

Klantbeoordelingen

Lees de ervaringen en beoordelingen van andere klanten om een beter inzicht te krijgen in de kwaliteit van de opslagfaciliteit en de service die geboden wordt.

Tijdelijke inboedelopslag

Wil je jouw spullen tijdelijk opslaan? Bij Storage Share kun je al vanaf een maand inboedelopslag huren. Daarna kun je je contract maandelijks opzeggen. Meer informatie over de huurtermijn en opzegging vind je in de veelgestelde vragen.

Inboedelopslag huren bij Storage Share?

Inboedelopslag is een handige en veilige oplossing om je spullen tijdelijk op te slaan wanneer je extra ruimte nodig hebt. Bij Storage Share begrijpen we de waarde van je spullen en bieden we betrouwbare inboedelopslag faciliteiten die aan al je behoeften voldoen.

Vind opslagruimte bij je in de buurt

Bekijk opslagruimtes
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade