Onze beschikbare opslagruimtes in Kerkrade

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
6 m3 12 m3 18 m3 24 m3 30 m3 36+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 35 € 50 € 65 € 80 € 95 € 110
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Kerkrade huur je een opslagruimte van minstens 6 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Kerkrade - Heerlen (self-storage)

Jouw opslag goed toegankelijk en uitstekend beveiligd

Op zoek naar een garagebox in de omgeving van o.a. Heerlen, Landgraaf, Eygelshoven en Simpelveld in Parkstad? In Kerkrade heeft Storage Share het ultieme alternatief voor jou! Bij Storage Share huur je namelijk een opslagbox voor gegarandeerd de laagste prijs. In Kerkrade hebben wij een opslagruimte voor jou klaar staan aan de Sportstraat. Deze locatie ligt gunstig aan de Oostzijde van Kerkrade met genoeg parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid. Je huurt deze opslagruimte op maat, zodat je niet teveel betaalt.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Sportstraat 8

Ga niet teveel betalen voor je opslagruimte in Kerkrade – Heerlen!

De opslagruimtes aan De Sportstraat in Parkstad - Kerkrade liggen op de Kaalheide. Hierdoor is jouw opslagbox altijd goed bereikbaar, van vroeg in de ochtend tot aan laat in de avond. Bij je opslagbox krijg je uiteraard jouw eigen sleutel, zodat je er op elk gewenst moment bij kunt komen. Afhankelijk van hoelang je opslag nodig hebt kun je opslagbox huren voor een korte of voor een lange tijd. Na de eerste maand is je huur op elk gewenst moment opzegbaar.  

Offerte opslagruimte huren Kerkrade – Sportstraat 8

 • Bepaal zelf hoeveel opslag voor de laagste prijs
 • Huur een opslagruimte voor zolang als je wil
 • Een eigen sleutel bij jouw opslagruimtel 
 • Opslagbox is altijd goed bereikbaar
 • Wordt altijd schoon en droog aangeleverd
 • Betalen is per maand
 • Opslagruimte is toegankelijk op elk gewenst moment

Opslagruimte huren in Kerkrade - Heerlen voor de scherpste prijs

Bij Storage Share garanderen we jou de laagste prijs in de markt. Onze kosten liggen namelijk lager dan bij andere aanbieders. Dit komt doordat Storage Share zich ook richt op het omtoveren van leegstaande, ongebruikte panden in bruikbare opslagruimtes. Omdat deze kantoorpanden niet werden gebruikt liggen de kosten lager en daardoor ook de huurprijs van een opslagruimte. Storage Share heeft gemiddeld dan ook een 50% lagere huurprijs dan andere opslag aanbieders. Je betaalt ook alleen voor de opslagruimte waar je gebruik van maakt. We garanderen dat we je geen extra kosten zullen opleggen voor onnodige extra services.

Altijd goed toegankelijk en 24 uur per dag beveiligd

Je opslagbox wordt altijd droog en schoon aan jou overhandigd zodat je spullen er direct in kunnen. Een opslagruimte van Storage Share is het beste alternatief op een garagebox. Kies uit hoeveel kubieke meter je nodig hebt en vraag een offerte aan!

Zijn er nog onduidelijkheden of wil je vragen of iets anders mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de chat of bel ons op 06 07 686 en er staat een opslagexpert klaar om je te helpen!

Twee opslaglocaties in Kerkrade

In Kerkrade hebben we zelfs meerdere opslaglocaties. Bekijk snel al onze locaties in Kerkrade.

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Kerkrade huur je een opslagruimte met minstens 6 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Kerkrade?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Kerkrade al vanaf € 35,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Kerkrade?

Onze opslagruimte in Kerkrade is gevestigd aan de Sportstraat 8. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Kerkrade?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Kerkrade. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Kerkrade huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Kerkrade gebruiken?

Een opslagruimte in Kerkrade huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Kerkrade?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Sportstraat 8 te Kerkrade. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Kerkrade?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Sportstraat in Kerkrade.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor