9.2/10
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Opslagruimte huren in Kerkrade

4.9/5-
20 reviews

Sportstraat 8,
6466 AW Kerkrade

p/mnd vanaf

30

 • doneGeen bijkomende kosten
 • doneFlexibel up- en downgraden
info

98% van onze klanten kiest een te grote opslagruimte. Ontdek met onze calculator hoeveel ruimte je echt nodig hebt en bespaar!

1m2 / 1m3
Locker 1 m2 / 1 m3
30 p/mnd
Verder
2m2 / 6m3
XS 2 m2 / 6 m3
54 p/mnd
Verder
4m2 / 12m3
S 4 m2 / 12 m3
84 p/mnd
Verder
6m2 / 18m3
M 6 m2 / 18 m3
108 p/mnd
Verder
meest gekozen
8m2 / 24m3
L 8 m2 / 24 m3
144 p/mnd
Verder
10m2 / 30m3
XL 10 m2 / 30 m3
180 p/mnd
Verder
12+m2 / 36m3
XXL 12+ m2 / 36 m3
216 p/mnd
Verder

Op zoek naar een garagebox in de omgeving van o.a. Heerlen, Landgraaf, Eygelshoven en Simpelveld in Parkstad? In Kerkrade heeft Storage Share het ultieme alternatief voor jou! In Kerkrade hebben wij een opslagruimte voor jou klaarstaan aan de Sportstraat. Deze locatie ligt gunstig aan de Oostzijde van Kerkrade met genoeg parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid. Je huurt deze opslagruimte op maat, zodat je niet te veel betaalt.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Kerkrade huur je een opslagruimte vanaf 1 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Daarom kozen al 14.498 huurders voor onze opslagruimtes

Wil je een opslagruimte huren bij in Kerkrade, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Wil je flexibel kunnen wisselen naar een grotere of kleinere ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben moderne en betrouwbare self-storage locaties door heel Nederland. Bewaar jouw spullen veilig, schoon en droog bij Storage Share!

key

Jouw eigen ruimte
met je eigen sleutel

garage_home

Schone en droge
opslagruimtes

camera_video

Veilig met 24/7
cameratoezicht

schedule

Zelfstandig toegang
van 7:00 - 23:00 uur

verified

Geen bijkomende
kosten

headset_mic

Uitstekende
klantenservice

Reserveer opslagruimte
Camera bewaking

Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes in Kerkrade

Mac Expert 3 april 2024

"Heel voordelig in vergelijking met andere opslag bedrijven. Deur openen middels telefoon werkt uitstekend."

Lorena Heyenrath 3 februari 2024

"Een fijne droge en beveiligde opslagruimte huren? Dan moet je bij storage share zijn. Het beschikt over diverse opslag ruimtes van klein naar groot voor een schappelijke prijs. Snelle afhandeling en meteen bereikbaar als er een probleem mocht zijn."

Roger Schols 18 december 2023

"Had met spoed betaalbare opslagruimte nodig. Shurgard leek een goede en goedkope oplossing, maar werd al snel erg prijzig met alle extra's als verzekering en sleutel. Bij Storage Share was de prijs gewoon de prijs, het was daarnaast ook nog eens dichterbij en binnen een uur nadat ik het eerste contact had gehad, stond ik al in de opslagruimte mijn spullen op te bergen."

Joyce 1 september 2023

"Super snelle en goede service. Prijs kwaliteit is prima. Veilige en betaalbare opslagruimte zonder poespas. Toegangspoort gaat open met je telefoon en opslag zelf met een sleutel. Goed beveiligd dus. Enige nadeel is dat je na 23 uur 's avonds en voor 7 uur 's ochtends niet bij je opslag binnen kunt. Qua veiligheid snap ik dat wel natuurlijk, maar omdat ik mijn opslag vooral gebruikte voor mijn duikspullen en ik vaak 's ochtends heel vroeg of 's avonds heel laat mijn duikspullen kwam halen of brengen, was dat wel wat onhandig. Daarnaast mag geen motor in de stalling geplaatst worden. Reden waarom ik nu inmiddels een andere garage, dichter bij huis en 24/7 bereikbaar heb gehuurd. Maar verder echt top geregeld alles. Vriendelijke mensen en snelle reactie bij vragen. 5 sterren waard! Echt een aanrader!"

Norma Smalbil 17 juli 2023

"Wat een goede en snelle service. Je kan zo vaak als je wilt bellen en ze blijven gewoon vriendelijk. Ook denken ze met je mee als je niet zo goed weet welke grote je wilt. Door omstandigheden had ik snel een opslag nodig. Dus op het internet gaan zoeken naar de goedkoopste opslag. Storage Share was de goedkoopste. Ik dacht dat is goedkoop, zal het wel wat zijn. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan!! Top team. Dus zoek je een opslag? Ga met een goed gevoel bellen naar Storage Share en je hebt zo een opslag."

Anita Jansen 13 februari 2023

"Snelle service, goede info duidelijke uitleg 1 minpuntje het licht ik heb geen licht in de ruimte die ik uiteindelijk kon huren de ruimte die ik hiervoor in eerste instantie aangeboden kreeg wel dat vind ik jammer verder zeer tevreden. Snel contact snelle oplossingen bij problemen schoon er hangt zelf een bezem en vuilniszakken e.d waar je gebruik van kan maken heb er gehuurd vanaf 2020 volgens mij dus ja zeer tevreden"

Lari Kravchenko 3 februari 2023

"ik heb alleen maar goede dingen te zeggen over Storage share. terwijl dat ik heel kort een klant geweest ben en om verschillende wijzigingen heb gevraagd alles was afgehandeld snel, vriendelijk en professioneel. jongens, ik wens jullie allerbeste en zal de volgende keer weer jullie klant willen worden."

ronald geertsma 16 mei 2022

"Ik huur in Kerkrade een opslag box, heel mooi om te zien dat ze bij deze vestiging nu ook opruimmatrialen hebben geplaats. En rek met bezem, en stoffer en blik zo dat het netjes blijft. Maar wat ik zelf nog prettiger vind en zeker voor de veiligheid dat er ook een aantal bewaking camera's zijn geplaatst. Dit omdat er eerder overlast is geweest van weedlucht. En dat er toch controle is wat er in en rond de opslag gebeurd. Heel erg bedankt hiervoor bepaalde veiligheid vind ik zelf heel belangrijk."

Tiara Petronillia 18 november 2021

"Ik deel graag mijn oprechte mening en ervaring zonder verwachtingen xx Vanaf het begin was ik met veel begrip, geduld en per direct geholpen gezien het reden waarom ik gebeld had en met spoed een opslag ruimte nodig had! Medewerkers zijn super flexibel en SUPER vriendelijk en proberen met jou mee te leven om zo een oplossing te vinden. Ik zal zeker blijven huren en zeker aan bekenden en vrienden aanraden en goed over jullie blijven praten zoals ik vanaf het begin deed. TOP! Ze zijn altijd meteen bereikbaar en staan altijd klaar om jou als klant te helpen. Zelfs op locatie zijn er altijd mensen die soms alles in de gaten houden, waardoor het een fijn gevoel van veiligheid geeft!"

Zo snel huur je een opslagruimte

Huur online
01

Huur je ruimte online

Huur een opslagruimte in Kerkrade. Regel het zelf online of bel ons

Bezoek de locatie
02

Bezoek de locatie

Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

Open je opslagruimte
03

Open je opslagruimte

Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

Bewaar je spullen veilig
04

Bewaar je spullen veilig

Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

Locatie opslag Kerkrade

Sportstraat 8, 6466 AW Kerkrade

 • beenhere
  Maandag tot en met zondag van 7:00 - 23:00 uur zelfstandige toegang
Reserveer opslagruimte

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

add_circle

Wat kost het huren van een opslagruimte in Kerkrade?

add_circle

Waar zit de opslagruimte in Kerkrade?

add_circle

Hoe werkt het huren van een opslag in Kerkrade?

add_circle

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Kerkrade gebruiken?

add_circle

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Kerkrade?

add_circle

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

add_circle

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

add_circle

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Kerkrade?

add_circle

Nog meer vragen?

add_circle

Eerlijke prijs voor je opslag in Kerkrade

De opslagruimtes aan De Sportstraat in Parkstad - Kerkrade liggen op de Kaalheide. Hierdoor is jouw opslagbox altijd goed bereikbaar, van vroeg in de ochtend tot aan laat in de avond. Bij je opslagbox krijg je uiteraard jouw eigen sleutel, zodat je er op elk gewenst moment bij kunt komen. Afhankelijk van hoelang je opslag nodig hebt, kun je opslagbox huren voor een korte of voor een lange tijd. Na de eerste maand is je huur op elk gewenst moment opzegbaar.  

Offerte opslagruimte huren Kerkrade – Sportstraat 8

 • Huur een opslagruimte voor zolang als je wil
 • Een eigen sleutel bij jouw opslagruimtel 
 • Opslagbox is altijd goed bereikbaar
 • Wordt altijd schoon en droog aangeleverd
 • Betalen is per maand
 • Opslagruimte is toegankelijk op elk gewenst moment

Altijd goed toegankelijk en 24 uur per dag beveiligd

Je opslagbox wordt altijd droog en schoon aan jou overhandigd zodat je spullen er direct in kunnen. Een opslagruimte van Storage Share is het beste alternatief op een garagebox. Kies uit hoeveel kubieke meter je nodig hebt en vraag een offerte aan!

Zijn er nog onduidelijkheden of wil je vragen of iets anders mogelijk is? Neem dan contact met ons op via de chat of bel ons op 06 07 686 en er staat een opslagexpert klaar om je te helpen!

Opslaglocaties dichtbij Kerkrade