Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
6 m3 12 m3 18 m3 24 m3 30 m3 36+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 45 € 60 € 80 € 100 € 120 € 140
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Veendam Lloydsweg 8

Opslag altijd schoon en droog aangeleverd, 24 uur per dag beveiligd

Op zoek naar een uitstekend alternatief op een garagebox in de omgeving van o.a. Veendam, Muntendam, Zuidwending, Borgercompagnie en Wildervank? Stop dan maar met zoeken! Bij Storage-Share kun je namelijk direct je eigen opslagruimte in Veendam huren aan de Lloydsweg 8. Bij Storage Share betaal je gegarandeerd minder dan bij de concurrent, dus er is geen reden om nog verder te zoeken! De opslagruimtes zijn gevestigd op een bedrijvenpark, dus er is ruim voldoende ruimte om te parkeren. Hoeveel opslag je nodig hebt is volledig aan jou, je betaalt alleen voor de kubieke meters waar je gebruik van maakt.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Lloydsweg 8

De laagste prijs in de opslagruimte markt!

Je opslagruimte is van vroeg in de ochtend tot aan laat in de avond constant goed bereikbaar. Je kunt er ook altijd bij, want je krijgt namelijk je eigen sleutel. Hierdoor hoef je nooit te wachten tot iemand je opslagbox opent en kun je overal zelf snel bij. Je bepaalt zelf voor hoelang je gebruik maakt van je opslagruimte. Je kunt een opslagbox al huren vanaf één maand. Hierna is het volledig aan jou wanneer je jouw opslagruimte opzegt.  

Offerte opslagruimte huren Veendam – Lloydsweg 8

 • Opslag per kubieke meter, scherpste prijs
 • Opslagbox te huur voor korte of lange tijd
 • Opslag inclusief eigen sleutel 
 • Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond bereikbaar
 • Altijd schoon en droog aangeleverd
 • Betalen is per maand
 • Opslagruimte is uitstekend toegankelijk

Opslagruimte huren in Veendam met de scherpste prijsgaranties

Storage Share heeft een bijzondere bedrijfsstrategie, waardoor gegarandeerd de laagste prijs in de markt aangeboden kan worden. Storage Share richt zich op het ombouwen van panden die normaal toch niet worden gebruikt in bruikbare opslagruimtes. Hiervan zijn de kosten significant lager en daardoor kan jouw opslagbox gehuurd worden voor een lagere prijs. De maandprijs ligt bij Storage Share dan ook gemiddeld 50% lager dan bij andere opslag aanbieders. Omdat je zelf kiest hoeveel ruimte je nodig zult hebben zorg je er ook zelf voor dat je niet teveel betaalt. Wij houden niet van onverwachtse extra kosten, dus we zorgen er ook voor dat jij deze niet krijgt als huurder. De prijs die staat vermeld bij jouw gewenste opslagbox is ook de prijs die je uiteindelijk zult betalen.

Altijd toegang en 24 uur per dag beveiliging

We zorgen ervoor dat onze opslagruimtes schoon en droog bij jou worden aangeleverd. Hierdoor kun je er direct terecht met jouw (waardevolle) spullen op het moment dat je de sleutel hebt ontvangen. Dit is het ideale alternatief op een garagebox!

Heb je vragen over onze opslag of wil je een formaat die niet wordt aangegeven huren? Neem dan even contact met ons op via 085 - 06 07 686 of stuur een bericht via onze chat!

Twee opslaglocaties in Veendam

In Veendam hebben we zelfs meerdere opslaglocaties. Bekijk snel al onze locaties in Veendam.

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Veendam huur je een opslagruimte met minstens 6 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Veendam?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Veendam al vanaf € 45,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Veendam?

Onze opslagruimte in Veendam is gevestigd aan de Lloydsweg 8. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Veendam?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Veendam. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Veendam huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Veendam gebruiken?

Een opslagruimte in Veendam huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Veendam?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Lloydsweg 8 te Veendam. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Veendam?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Lloydsweg in Veendam.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor