Onze beschikbare opslagruimtes in Gouda

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 55 € 75 € 95 € 160 € 220 € 250
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Gouda huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Gouda (self-storage)

Passende opslag huren voor de scherpste prijs

Op zoek naar garagebox in de omgeving van o.a. Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Haastrecht en Moordrecht? Bij Storage Share wordt het beste alternatief geboden op een garagebox. Bij Storage Share huur je met gemak een opslagruimte aan de Marconistraat in Gouda voor de laagste prijs. Bij deze opslagbox is ruim voldoende parkeergelegenheid op bedrijventerrein Broekhuizen. Je kunt jouw externe opslag direct al huren en er staat een opslagbox voor je klaar! De opslagruimte wordt altijd schoon en droog aangeleverd.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Marconistraat 70H

Opslagruimte huren in Gouda voor de laagste prijs!

Omdat de opslagbox aan de Marconistraat op een bedrijventerrein ligt kun je er altijd gemakkelijk bij komen. Met je eigen sleutel kun je altijd bij je opslagruimte wanneer je wil, zowel overdag als ’s avonds. Heb je jouw opslagruimte slechts voor een korte tijd nodig? Ook dat kan bij Storage Share. Je huurt jouw opslagruimte al vanaf één maand. Hierna is de huur van je opslagbox op elk moment opzegbaar. Bij Storage Share ben je gegarandeerd van de laagste prijs.  

Offerte opslagruimte huren Gouda – Maconistraat 70H

 • Opslag naar verzoek, laagste prijsgarantie
 • Huren voor zolang als je zelf wil
 • Jouw eigen sleutel bij je opslagbox 
 • Elk moment toegankelijk
 • Schoon, droog en veilig
 • Jouw opslagruimte per maand betalen
 • Opslagruimtes zijn eenvoudig te bereiken

Opslagruimte huren in Gouda voor een concurrerende prijs

Storage Share kan een concurrerende prijs aanbieden vanwege lage kosten. Storage Share maakt namelijk opslagruimtes in panden die toch niet worden gebruikt. Hierdoor blijven de kosten lager en kan de laagste huurprijs gegarandeerd worden. Storage Share is dan ook gemiddeld 50% goedkoper dan andere opslagruimte aanbieders. Er zijn geen verrassingen bij Storage Share, dus je betaalt alleen voor de opslagruimte. Geen onverwachtse extra kosten voor services waar je niet om hebt gevraagd. Kies nu hoeveel vierkante meter je nodig denkt te hebben en vraag een offerte aan!

24 uur per dag beveiligd

Wanneer jij een opslagruimte huurt bij Storage Share heb je garantie dat deze constant wordt beveiligd. Je opslagbox wordt droog en schoon aangeleverd, zodat je spullen er direct in kunnen. Elke dag tussen 7:00 - 23:00 kun je bij je opslagruimte met je eigen sleutel. De opslagruimtes komen tegen verschillende prijzen voor verschillende formaten. Vraag daarom even een offerte aan voor hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben en wij reageren zo snel mogelijk.

Heb je vragen over de opslagruimte of heb je hulp nodig met het bepalen van jouw formaat opslagbox? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Gouda huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Gouda?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Gouda al vanaf € 55,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Gouda?

Onze opslagruimte in Gouda is gevestigd aan de Marconistraat 70H. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Gouda?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Gouda. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Gouda huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Gouda gebruiken?

Een opslagruimte in Gouda huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Gouda?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Marconistraat 70H te Gouda. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Gouda?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Marconistraat in Gouda.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor