Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
6 m3 12 m3 18 m3 24 m3 30 m3 36+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 35 € 50 € 65 € 80 € 95 € 140
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Leeuwarden (self-storage)

Opslagruimte Leeuwarden voor de scherpste prijs

Op zoek naar een garagebox in de omgeving van o.a. Leeuwarden, Marsum, Goutum, Lekkum en Hempens? Bij Storage-Share bieden wij het beste alternatief op een garagebox! Onze opslagruimtes in Leeuwarden zijn gelegen in het getransformeerde Aegon kantoor. De opslaglocatie is super centraal gelegen en dagelijks geopend van 07.00 - 23.00!
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Lange Marktstraat 11

Opslagruimte huren in Leeuwarden tegen de scherpste tarieven!

De opslagruimte in Leeuwarden is zeer centraal gelegen tegenover het treinstation. Door de ruime parkeermogelijkheden is je opslag hierdoor uitstekend bereikbaar, zowel overdag als ‘s avonds. Bij de opslagruimte in Leeuwarden kun je jouw eigen box huren en ontvang je een eigen sleutel. Afhankelijk van hoelang je opslag nodig hebt, kun je de opslagruimte huren voor een kortere of een langere tijd. Bij Storage Share garanderen wij altijd de laagste prijs. Wij maken namelijk opslagruimtes in leegstaande panden die toch niet worden gebruikt om zo onze kosten zo laag mogelijk te houden. En dit zie je dus ook terug in de prijs! Hiernaast liggen jouw spullen schoon, droog en veilig in een kantoorpand in plaats van een garagebox.  

Offerte opslagruimte Leeuwarden - Lange Marktstraat 11

 • Opslag op maat, scherpste prijsgarantie
 • Te huur voor korte en/of langere periode
 • Scherpste prijsgarantie op jouw opslagruimte 
 • Opslag is alle dagen uitstekend bereikbaar
 • Schoon, veilig en droog
 • Lift aanwezig (LxBxH) 2,30 x 1,00 x 2,10
 • Gebouw en opslagruimtes zijn goed toegankelijk

Opslagruimte huren Leeuwarden met scherpste prijsgaranties

Betaal alleen voor de opslag die jij gebruikt! Bij Storage-Share zul je geen last krijgen van onverwachtse, onnodige extra kosten. De prijs die je bij jouw opslagruimte ziet staan is de prijs die je uiteindelijk betaalt.

Altijd goed beveiligd, schoon en toegankelijk

Jouw opslag is altijd schoon, toegankelijk en uitstekend beveiligd. Je krijgt je eigen sleutel, zodat je altijd bij jouw opslagruimte kunt. Je krijgt bij Storage Share de kans om altijd je huur op te kunnen zeggen na de eerste maand. We bieden opslag in allerlei soorten en maten.

Weet je hoeveel ruimte je ongeveer nodig zal hebben? Kies dan een formaat en vraag direct een offerte aan! Heb je hulp nodig bij het bepalen van het formaat van jouw opslagruimte of heb je andere vragen? Neem dan even contact met ons op via 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat! Er zit altijd een opslagexpert klaar om jou hiermee te helpen!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Leeuwarden huur je een opslagruimte met minstens 6 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Leeuwarden?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Leeuwarden al vanaf € 35,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Leeuwarden?

Onze opslagruimte in Leeuwarden is gevestigd aan de Lange Marktstraat 11. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Leeuwarden?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Leeuwarden. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Leeuwarden huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Leeuwarden gebruiken?

Een opslagruimte in Leeuwarden huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Leeuwarden?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Lange Marktstraat 11 te Leeuwarden. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Leeuwarden?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Lange Marktstraat in Leeuwarden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor