9.2/10
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Opslagruimte huren in Hoogeveen

4.7/5-
46 reviews

Parmentierstraat 2,
7903 TP Hoogeveen

p/mnd vanaf

15

 • doneGeen bijkomende kosten
 • doneFlexibel up- en downgraden
info

98% van onze klanten kiest een te grote opslagruimte. Ontdek met onze calculator hoeveel ruimte je echt nodig hebt en bespaar!

1m2 / 1m3
Locker 1 m2 / 1 m3
15 p/mnd
Verder
2m2 / 6m3
XS 2 m2 / 6 m3
30 p/mnd
Verder
4m2 / 12m3
S 4 m2 / 12 m3
45 p/mnd
Verder
6m2 / 18m3
M 6 m2 / 18 m3
60 p/mnd
Verder
meest gekozen
8m2 / 24m3
L 8 m2 / 24 m3
80 p/mnd
Verder
10m2 / 30m3
XL 10 m2 / 30 m3
100 p/mnd
Verder
12+m2 / 36m3
XXL 12+ m2 / 36 m3
120 p/mnd
Verder

Wil je een opslagruimte huren in Hoogeveen? Storage Share heeft aan de Parmentierstraat 2 in Hoogeveen per direct een opslagruimte voor je klaarstaan. Door de gunstige ligging dicht bij de N374 zijn onze opslagboxen ook makkelijk te bereiken wanneer je in Hoogeveen, Zuidwolde, Alteveer, Tiendeveen, Echten of Pesse woont.

Bij deze opslagruimtes is meer dan genoeg parkeerruimte waar je eenvoudig bij kan. De opslagruimte is van maandag tot en met zondag van 7:00 tot 23:00 uur toegankelijk met jouw eigen sleutel. Je kunt zelf het formaat bepalen van de gewenste opslagruimte, zodat je nooit teveel betaalt. Daarbij wordt de opslagruimte ook altijd schoon en droog opgeleverd waardoor je spullen er direct in kunnen als je jouw sleutel hebt gekregen.


Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Hoogeveen huur je een opslagruimte vanaf 1 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Daarom kozen al 14.498 huurders voor onze opslagruimtes

Wil je een opslagruimte huren bij in Hoogeveen, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Wil je flexibel kunnen wisselen naar een grotere of kleinere ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben moderne en betrouwbare self-storage locaties door heel Nederland. Bewaar jouw spullen veilig, schoon en droog bij Storage Share!

key

Jouw eigen ruimte
met je eigen sleutel

garage_home

Schone en droge
opslagruimtes

camera_video

Veilig met 24/7
cameratoezicht

schedule

Zelfstandig toegang
van 7:00 - 23:00 uur

verified

Geen bijkomende
kosten

headset_mic

Uitstekende
klantenservice

Reserveer opslagruimte
play_circle Bekijk onze
3D rondleiding

Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes in Hoogeveen

M van den Idsert 9 mei 2024

"Zeer goed contact en snelle reacties. Knap en schoon gebouw welk goed toegankelijk is. Mooie ruime opslag units. Toegankelijkheid tot gebouw en units zijn goed geregeld. Alles tevens in de camera’s."

Roelof Beijering 30 maart 2024

"Makkelijke toegang tot de opslagruimtes. Snelle en vriendelijke communicatie."

Hanny van Winsum 25 maart 2024

"Uitstekende opslaglocatie: schoon, droog en gemakkelijk toegankelijk"

Peter van Eersel 19 maart 2024

"Fantastisch! Wat een feest! De opslag in Hoogeveen: een zee van ruimte om te parkeren, te manoeuvreren met een aanhanger, hagelnieuw en goed verzorgd. Ook de inschrijving, activatie van de toegang e.d., hoewel niet in 1x goed, prima en snel verholpen na telefonisch contact. We gaan deze ruimte w.s. niet snel opzeggen. Deze review plaatsen we daarom echt niet voor de 10 euro korting maar vooral om te zorgen dat de tent blijft bestaan."

Ewoud Geurtsen 6 december 2023

"snel geregeld, supersimpel. locatie is goed bereikbaar"

Frits van der Veen 21 oktober 2023

"Top bedrijf!"

Shafiya Caroline Yao 21 oktober 2023

"Fantastisch! Alles snel en makkelijk geregeld, via online. Gisteren beslissing genomen en nog zelfde dag avonds stond ik met mijn spullen in mijn opslagruimte en was blij hoe schoon, modern, goed organiseerd het is. Voelt ook heel veilig. Erg bedankt voor de geduldige en vriendelijke help van Anthony (service manager), als ik nog vragen het. Wat een fijne service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰🙏"

Willy Langenberg 16 oktober 2023

"Had iets nodig om wat spullen op te slaan Snel geregeld. en prima communicatie. Storage share bedankt!"

Sebastiaan Knijnenburg 11 september 2023

"Top service!"

de4hutjes 9 september 2023

"Toen we een opslag ruimte zochten in Hoogeveen kwamen we bij Storage share uit. Ze hebben veel keuze uit verschillende afmetingen. Me mochten gaan kijken en daarna was het vlot geregeld. Makkelijk toegang tot het gebouw via een app. Vriendelijk contact en snelle reacties terug via de mail."

DAROMIPA DAROMIPA 1 september 2023

"Prima locatie. Goed bereikbaar en nette en schone opslag. Een karretje staat klaar voor algemeen gebruik. Super tevreden!"

Anita Rijpers 23 augustus 2023

"Opslagruimte tijdelijk gehuurd voor opslag huisraad in afwachting nieuwe woning. Ideaal systeem en nette schone boxen. Faciliteiten zoals bezem en karretje aanwezig. Een prima aanrader voor het opslaan van je spullen. Wij waren er erg blij mee."

Jah Line 16 augustus 2023

"Super fijne opslagruimte, handig in gebruik met een app. Geen enkel probleem gehad. Fijne communicatie met de verhuurders. Erg tevreden."

E.L. Warrink 31 juli 2023

"Storage Share heeft fantastisch veel opslagruimte voor korte en of lange periodes. Doordat het hoog is kun je ook grote spullen kwijt wat veel voordeel van de ruimte geeft. Niet te vergeten hoe belangrijk het is om je spullen droog te houden en dan bedoel ik ook echt droog. Persoonlijk ben ik altijd superblij met Storage Share vooral ook de goeie en fijne service die ze leveren. Leuke en lieve mensen die je altijd te woord willen staan of willen helpen."

Shafiya Caroline Yao 14 juli 2023

"Fantastisch! Alles snel en makkelijk geregeld, via online. Gisteren beslissing genomen en nog zelfde dag avonds stond ik met mijn spullen in mijn opslagruimte en was blij hoe schoon, modern, goed organiseerd het is. Voelt ook heel veilig. Erg bedankt voor de geduldige en vriendelijke help van Anthony (service manager), als ik nog vragen het. Wat een fijne service! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🥰🙏"

Jeroen Ensink 11 juli 2023

"Het begin van de overeenkomst was vervelend. Vanwege een storing in de systemen ontving de incheckmail niet en later met een verkeerde code (code: volgt nog). Eenmaal bij mijn eerste bezoek aan de box kon ik de juiste niet vinden, voor mijn gevoel niet goed aangegeven. Maar uiteindelijk gaat het er ook om hoe alles wordt opgelost. Ik kan zeggen dat Storage Share zowel per mail (zelfs 's avonds laat) en telefonisch erg goed bereikbaar is. Er is ook meteen een antwoord en een oplossing beschikbaar en wordt er snel geschakeld. Top dus. Nu alles werkt en ik al ruim een maand gebruik maak van de opslagruimte loopt alles gesmeerd (openen hek per telefoon, openen gebouw met een app en de bereikbaarheid van de box) en ben ik blij met deze ruimte en de organisatie."

cora van meenen 7 juli 2023

"Ik ben tevreden met Storage Share. In het begin had ik moeite om binnen te komen, maar dat lag aan mij. Daarna was het makkelijk. De ruimte die ik had was groot genoeg, dus mocht het nodig zijn, dan ga ik er weer gebruik van maken. Dank je wel jongens. Cora"

F de Ruiter 3 april 2023

"Keurig nette en vooral schone opslagruimte, het hele complex ziet er schoon uit. Als de unit eerder beschikbaar is mag je deze ook al eerder gebruiken. Daar kreeg ik vanzelf een mail van. Bij de ingang bevindt zich een superhandig te gebruiken karretje. Hoef je zelf niet altijd een hondje mee te slepen. Bij problemen krijg je snel reactie en wordt er goed meegedacht. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Met mijn korting van 50procent voor 3 maanden zelfs zeer goed te noemen. Aanrader, al heb ik geen vergelijkingsmateriaal."

Zo snel huur je een opslagruimte

Huur online
01

Huur je ruimte online

Huur een opslagruimte in Hoogeveen. Regel het zelf online of bel ons

Bezoek de locatie
02

Bezoek de locatie

Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

Open je opslagruimte
03

Open je opslagruimte

Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

Bewaar je spullen veilig
04

Bewaar je spullen veilig

Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

Locatie opslag Hoogeveen

Parmentierstraat 2, 7903 TP Hoogeveen

 • beenhere
  Maandag tot en met zondag van 7:00 - 23:00 uur zelfstandige toegang
Reserveer opslagruimte

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

add_circle

Wat kost het huren van een opslagruimte in Hoogeveen?

add_circle

Waar zit de opslagruimte in Hoogeveen?

add_circle

Hoe werkt het huren van een opslag in Hoogeveen?

add_circle

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Hoogeveen gebruiken?

add_circle

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Hoogeveen?

add_circle

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

add_circle

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

add_circle

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Hoogeveen?

add_circle

Nog meer vragen?

add_circle

Eerlijke prijs voor je opslag in Hoogeveen

In Hoogeveen hebben wij verscheidene opslagruimtes van 1m² tot 12m². Aan de Parmentierstraat 2 is meer dan genoeg parkeerplek naast de deur. Zowel overdag als ’s avonds kun je bij je opslagruimte. Je krijgt namelijk je eigen sleutel, zodat je nergens afhankelijk van bent en jouw opslag altijd bereikbaar is. Je kunt je opslagbox huren voor zolang dat je hem nodig hebt. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte op elk gewenst moment opzeggen.  

Wat kun je verwachten?

 • Eerlijke prijs voor jouw opslagruimte.
 • Opslagbox te huur voor zolang als je wil.
 • Opslagruimte met je eigen sleutel.
 • Iedere dag goed bereikbaar.
 • Veilig, schoon en droog.
 • Je betaalt voor je opslag per maand.
 • Jouw opslagruimte en het gebouw zijn goed toegankelijk.

Tegen een eerlijke prijs spullen opslaan in Hoogeveen

Storage Share hanteert een eerlijke prijs voor opslag.Er komen bij ons geen onverwachte kosten bij, dus je betaalt alleen voor de vierkante meters die je hebt opgegeven. Daarnaast is je opslagbox na de eerste maand op elk moment opzegbaar.

Schoon, uitstekend beveiligd en hele dag toegankelijk

Jouw opslag wordt bewaard in een schone en droge opslagruimte. Deze opslagruimtes worden uitstekend onderhouden en daardoor kun je ervan uitgaan dat jouw opslag er direct in kan. Je opslagruimte wordt 24 uur per dag beveiligd. Met je eigen sleutel kun je op elk gewenst moment gedurende de dag bij je opslagruimte. Kies je gewenste formaat opslagruimte en vraag de ruimte direct aan.

Heb je vragen over de opslagruimtes in Hoogeveen of heb je hulp nodig met kiezen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze opslag experts en wij zorgen dat je vindt wat je zoekt! Bel naar 085 0607 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Opslaglocaties dichtbij Hoogeveen