Opslagruimte in Venlo

De goedkoopste opslagruimte huren in Venlo!

Aan het zoeken naar een betaalbare opslagruimte in Venlo en omgeving? Dan heb je zojuist de beste keuze gevonden! Bij Storage Share zijn de opslagruimtes in Venlo niet alleen goedkoop, maar ook veilig, schoon, duurzaam, goed bereikbaar en toegankelijk. Een opslagruimte huren in Venlo is ook nog eens ideaal voor mensen die in de buurt wonen van Reuver, Grubbenvorst, Horst en Tegelen. Met een garagebox weet je zeker dat je thuis de nodige ruimte bespaart en dat je spullen veilig liggen.

Onze opslaglocaties in Venlo

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Je opslagruimte huren in Venlo voor de laagste prijs

In steden als Venlo kan het soms een uitdaging zijn om een opslagbox te vinden die te betalen is. Hierom hebben wij ervoor gezorgd dat we bijna 100 opslagruimtes beschikbaar hebben in Venlo waar iedereen een betaalbare garagebox kan vinden. De beschikbare opslagruimtes zijn te krijgen in allerlei verschillende formaten van het formaat van een studio tot aan een vrijstaande woning.

Manieren om je gehuurde opslagruimte te gebruiken

Heb je zoveel spullen thuis liggen dat zelfs je zolder al begint te overstromen? Dan kun je een garagebox huren om deze te gebruiken als extra extensie van je huis. In je opslagbox worden je spullen echter ook nog eens op een constante temperatuur gehouden waardoor ze worden beschermd tegen schade. Daarnaast zwerven je spullen hierdoor niet thuis rond waar ze omgestoten kunnen worden. Ook kun je jouw opslagruimte inzetten voor je onderneming. Je kunt de opslagruimte bijvoorbeeld gebruiken om de voorraad van je winkel op te slaan. Ook kun je als productiebedrijf je opslagruimte inzetten om gereedschappen en apparatuur op te slaan die je alleen gebruikt op karwei.

Gemakkelijk een opslagruimte huren in Venlo

Wij houden er niet van wanneer we komen te staan voor onverwachte kosten, dus je kunt er vanuit gaan dat wij jou dat ook niet aan doen! Als je weet welk formaat opslagruimte je wil kun je eenvoudig zien wat het maandtarief is. Naast deze prijs komen er geen extra kosten bij. Storage Share is gemiddeld ook 50% goedkoper dan andere opslag aanbieders, aangezien wij ons focussen op het verhuren van opslagruimtes die zijn gebouwd in leegstaande panden. Deze panden worden niet gebruikt en daardoor zijn de kosten voor ons lager en is het ook nog eens een duurzame oplossing.

Opslagruimte Venlo huren op maat

Voordat je overhaaste beslissingen maakt kan het verstandig zijn om van tevoren duidelijk te hebben welke spullen je van plan bent op te slaan in je opslagruimte. Als je deze ook nog opmeet kun je eenvoudig uitrekenen welk formaat opslagruimte je nodig hebt. Zo voorkom je dat je een verkeerde beslissing maakt en een te grote of te kleine opslagruimte huurt. Als hij te groot is betaal je voor ruimte waar je geen gebruik van maakt en als hij te klein is passen niet al je spullen er in. Onze opslagruimtes in Venlo zijn uitstekend bereikbaar met ruim voldoende parkeerruimte en genoeg ruimte om eenvoudig je bezittingen in uit te laden. Je garagebox wordt 24/7 bewaakt door middel van camera’s, zodat je er zeker van kunt zijn dat er niks met je eigendommen zal gebeuren.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1966 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 373 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade