Onze beschikbare opslagruimtes in Edam

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 45 € 75 € 95 € 115 € 135 € 155
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Edam huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Edam-Volendam (self-storage)

Opslagruimte Edam huren op maat voor de laagste prijs, altijd toegang

Wil je een garagebox in de omgeving van o.a Edam, Volendam, Purmerend, Monnickendam en Oosthuizen? Storage Share heeft aan de Ambachtstraat 5 in Edam-Volendam opslagruimtes beschikbaar waar je gelijk in kunt. Deze opslagboxen zijn zeer goed bereikbaar op een bedrijventerrein met meer dan genoeg parkeerruimte. Je opslagruimte kan op maat gehuurd worden waardoor je alleen betaalt voor de ruimte die je gebruikt. Daarbij krijg je jouw eigen sleutel bij je opslagruimte, zodat je zelf altijd je opslagbox kunt openen wanneer je wil.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Ambachtstraat 5

Opslagruimtes in Edam huren voor een scherpe prijs!

De Ambachtstraat in Edam-Volendam ligt op een bedrijvenpark. De opslagruimte kan de hele dag door bereikt worden van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Hierdoor weet je zeker dat je altijd bij je garagebox kunt wanneer je wil zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van anderen. Je opslagbox wordt aan de Ambachtstraat 5 overhandigd inclusief jouw eigen sleutel. Bij Storage Share weet je zeker dat je de laagste prijs aangeboden krijgt, aangezien wij ons focussen op het verhuren van opslagruimtes die zijn gebouwd in leegstaande ongebruikte panden. Daardoor zijn onze kosten lager, aangezien de panden niet werden gebruikt. Hierom zetten wij die lage kosten door naar de gegarandeerd laagste maandelijkse huurprijs die jij zult betalen. Er zijn geen onverwachte kosten naast de prijs die je vermeld ziet staan naast de opslagruimte die op onze website staat.  

Offerte opslagruimte huren Edam – Volendam – Ambachtstraat 5

 • Opslagruimte huren op maat voor een scherpe prijs
 • Opslagruimte te huur voor zolang als je hem nodig hebt
 • Opslagruimte met je eigen sleutel 
 • Je garagebox is elk moment goed bereikbaar
 • Opslagruimte huren Edam-Volendam is schoon, droog en veilig
 • Je betaalt je opslagruimte in Edam per maand
 • Gebouw en opslagruimte in Edam zijn goed toegankelijk

Opslagruimte Edam-Volendam huren voor de laagste prijs

Doordat we gebruik maken van leegstaande panden zijn onze opslagruimtes gemiddeld 50% goedkoper dan die van andere opslag en garagebox aanbieders. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid kubieke meters aan garagebox die je nodig hebt.

Je opslagbox is altijd goed beveiligd en goed onderhouden

Jouw opslagruimte wordt de hele dag goed beveiligd met camera’s en wordt op een constante temperatuur gehouden om te voorkomen dat er beschadiging komt aan de spullen in je opslagbox. Je mag zelf bepalen hoe groot je opslagruimte die je gaat huren is, van de grootte van een studio tot aan de grootte van een vrijstaande woning.

Hulp nodig bij het huren van je opslagruimte in Edam-Volendam of heb je andere vragen? Bel dan even naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via de chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Edam huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Edam?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Edam al vanaf € 45,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Edam?

Onze opslagruimte in Edam is gevestigd aan de Ambachtstraat 5. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Edam?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Edam. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Edam huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Edam gebruiken?

Een opslagruimte in Edam huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Edam?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Ambachtstraat 5 te Edam. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Edam?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Ambachtstraat in Edam.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor