Onze beschikbare opslagruimtes in Groningen

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
6 m3 12 m3 18 m3 24 m3 30 m3 36+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 55 € 90 € 110 € 130 € 150 € 170
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Groningen huur je een opslagruimte van minstens 6 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Groningen (self-storage)

Opslagbox Groningen op maat, scherpste prijs, altijd toegang

Op zoek naar opslag in de omgeving van o.a. Groningen, Hoogkerk, Zuidwolde, Middelbert en Essen? Bij Storage Share kun je direct opslagruimte huren aan de Osloweg. Deze opslagbox is gunstig gelegen aan de Oostzijde van Groningen, waar je ook makkelijk kunt parkeren. Je kunt hier je eigen opslagruimte huren op maat. Je opslagbox in Groningen is goed beveiligd, schoon en droog. Het is het ideale alternatief op een garagebox!

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Osloweg 39

Opslagruimte Groningen voor gegarandeerd de laagste prijs!

De Osloweg in Groningen ligt op het Groot Handels Centrum. Je opslagruimte is zowel overdag als ‘s avonds goed bereikbaar. Je krijgt bij het huren van opslag in Groningen je eigen sleutel. Hierdoor kun je wanneer je wil naar je opslagruimte en ben je nergens van afhankelijk! Je kunt deze opslagruimte huren in Groningen huren voor hoelang je zelf wil, je hebt maandelijks de optie om jouw opslagruimte op te zeggen. De opslagruimte in Groningen huur je bij Storage Share voor gegarandeerd de scherpste prijs.  

Offerte opslagruimte Groningen huren

 • Opslagruimte Groningen huren op maat, scherpste prijsgarantie
 • Opslagbox Groningen huren voor korte en/of langere periode
 • Opslagbox Groningen met eigen sleutel 
 • Tussen 7:00 - 23:00 bereikbaar
 • Veilig, schoon en droog
 • Je betaalt per maand
 • Gebouw en opslagruimte Groningen zijn goed toegankelijk

Opslagruimte Groningen huren met scherpste prijsgaranties

Storage Share tovert ongebruikte panden om in bruikbare opslagruimtes. Hierom zijn de kosten van Storage Share gemiddeld lager dan bij de concurrenten, en dit zie je terug in de huurprijs! De maandhuur bij Storage Share ligt namelijk gemiddeld 50% lager dan bij andere aanbieders. Ook zul je geen last krijgen van onverwachtse kosten! De prijs die op onze website staat is ook de prijs die je uiteindelijk zal betalen. Wij zullen geen kosten in rekening brengen voor onnodige services waar je niet om hebt gevraagd.

Opslagruimte is altijd schoon, toegankelijk en goed beveiligd

Je kunt altijd gemakkelijk bij jouw opslagbox komen! Met je eigen sleutel hoef je nergens achteraan te vangen. Na de eerste maand kun je je huur opzeggen wanneer je wil. Onze opslagruimtes komen in veel verschillende formaten. Je betaalt alleen voor de ruimte die je nodig hebt. Als je niet zo veel ruimte nodig hebt kun je gemakkelijk een kleinere opslagruimte huren zodat je niet betaalt voor onnodig veel ruimte. Dit is een uitstekend alternatief op de generieke garagebox. Je huurt deze opslagruimte in Groningen voor de laagste prijs, gegarandeerd.

Twijfel je hoeveel ruimte je nodig hebt of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Groningen huur je een opslagruimte met minstens 6 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Groningen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Groningen al vanaf € 55,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Groningen?

Onze opslagruimte in Groningen is gevestigd aan de Osloweg 39. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Groningen?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Groningen. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Groningen huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Groningen gebruiken?

Een opslagruimte in Groningen huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Groningen?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Osloweg 39 te Groningen. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Groningen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Osloweg in Groningen.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor