Onze beschikbare opslagruimtes in Weesp

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 65 € 90 € 110 € 130 € 150 € 170
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Weesp huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Weesp (self-storage)

De goedkoopste opslagruimte in Weesp

Op zoek naar een garagebox in de buurt van onder andere Weesp, Muiden, Muiderberg, Driemond en Nederhorst den Berg? Dan heb je zojuist de voordeligste optie gevonden in de omgeving! Deze opslag locatie is betrouwbaar, bereikbaar en toegankelijk aan de Gemeenschapspolderweg. Hier staan je bezittingen altijd schoon en droog en je spullen staan de hele dag door beveiligd.
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Gemeenschapspolderweg 30

Opslagruimte huren in Weesp? Profiteer van de laagste prijsgarantie!

Een opslagruimte huren hoeft niet duur te zijn als je zorgt dat je het doet bij de goede partij. Storage Share heeft een unieke formule waardoor we met zekerheid kunnen zeggen dat we de laagste prijs hebben in heel Nederland. Wij focussen ons voornamelijk op het verhuren van opslagruimtes die zijn gebouwd in leegstaande panden. Aangezien de panden leegstaan en niet worden gebruikt zijn onze kosten een stuk lager en kunnen wij dit doorzetten naar de maandelijkse huurprijs die jij betaalt. Ook in Weesp is dit het geval bij jouw opslagruimte. Onze opslaglocatie aan de Gemeenschapspolderweg 30 aan de noordzijde van Weesp is goed bereikbaar. Bij deze opslag locatie kun je altijd met gemak je spullen in- en uitladen en je ontvangt je eigen sleutel waardoor je altijd probleemloos bij je opslagbox kunt komen.

Offerte opslagruimte huren Weesp – Gemeenschapspolderweg 30

 • Goedkoopste opslagruimte huren van Weesp en omgeving
 • Garagebox met goede bereikbaarheid en eenvoudig lossen en laden
 • Privé opslagruimte huren inclusief eigen sleutel
 • Opslagruimte op constante temperatuur: Altijd schoon en droog
 • Opslagruimte is na de eerste maand al opzegbaar

Opslagruimte huren in Weesp is voordelig en milieuvriendelijk

Niet alleen de prijs van de opslagruimte wordt beïnvloed door het feit dat we leegstaande panden huren, maar het is ook nog eens milieuvriendelijk. Panden worden namelijk hergebruikt in plaats van dat we nieuwe gebouwen laten bouwen. Ook is je opslagruimte altijd goed beveiligd zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat er iets gaat gebeuren met de waardevolle bezittingen die je besluit erin te bewaren. De voordelen van deze opslagruimte in Weesp? Je weet zeker dat je niet teveel betaalt, aangezien je zelf kunt kiezen hoeveel kubieke meter je gaat huren. Als je dan eerst de spullen opmeet die je wil bewaren weet je zeker dat je straks niet slechts een deel gebruikt van je garagebox terwijl je er meer voor betaalt. Bij Storage Share garanderen wij ook nog eens dat je niet komt te zitten met extra kosten die je van tevoren niet zal verwachten. De prijs die wordt vermeld in de offerte is het enige wat je uiteindelijk hoeft te betalen.

Heb je toch nog vragen voor ons of heb je interesse in het huren van een opslagruimte? Bel ons dan gerust even op 085 - 06 07 686, stuur een berichtje via onze chat of neem contact op via de mail!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Weesp huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Weesp?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Weesp al vanaf € 65,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Weesp?

Onze opslagruimte in Weesp is gevestigd aan de Gemeenschapspolderweg 30. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Weesp?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Weesp. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Weesp huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Weesp gebruiken?

Een opslagruimte in Weesp huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Weesp?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Gemeenschapspolderweg 30 te Weesp. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Weesp?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Gemeenschapspolderweg in Weesp.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor