Onze beschikbare opslagruimtes in Alphen aan den Rijn

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 80 € 110 € 135 € 160 € 185 € 210
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Alphen aan den Rijn huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn (self-storage)

Opslagruimte huren voor de scherpste tarieven

Aan het zoeken naar een garagebox in de buurt van o.a. Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Ter Aar, Leiden, Gouda, Hoorn en Boskoop? Bij Storage Share vind je de goedkoopste opslagruimtes van heel Nederland. Wij verhuren een opslagbox in Alphen aan den Rijn aan de Industrieweg 14 waar je direct in kunt met je eigen sleutel.
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Industrieweg 14

Opslagruimte huren in Alphen aan den Rijn zonder veel te betalen

Wanneer het huurcontract rond is krijg je bij Storage Share direct je eigen sleutel bij je opslagruimte. Als je de sleutel hebt ontvangen kunnen je spullen er direct in gezet worden, omdat de opslagboxen altijd schoon en droog worden aangeleverd. Met je eigen sleutel kun je bij je opslagbox van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Omdat je deze sleutel krijgt ben je niet afhankelijk van anderen en kun je op je eigen gewenste tijd langskomen. Als je de opslagruimte maar tijdelijk nodig hebt kun je na de eerste maand de huur al opzeggen. Hierna mag je de huur opzeggen op elk moment dat uitkomt. De opslagruimte is uitstekend toegankelijk en bereikbaar, dus hier zal je geen problemen mee ondervinden.

Offerte opslag huren Alphen aan den Rijn – Industrieweg 14

 • Opslagbox op maat, voor de scherpste tarieven
 • Je eigen opslagruimte met sleutel op een eenvoudig bereikbare locatie
 • Huur je opslagruimte hoelang je zelf wil
 • Gemakkelijk laden en lossen
 • 24 uur per dag beveiligd
 • Na de eerste maand elk moment opzegbaar

Je opslagruimte huren in Alphen aan de Rijn voor weinig geld

Wij focussen ons naast het verhuren van normale opslagboxen ook op het ombouwen van leegstaande panden in bruikbare opslagruimtes. Zo’n opslagruimte is wat anders dan een traditionele garagebox, maar zijn in bruikbaarheid hetzelfde. Doordat deze panden toch niet werden gebruikt zijn de kosten stukken lager en kunnen wij jou de laagste huurprijs van Nederland garanderen. Je opslagruimte wordt de hele dag door bewaakt door middel van camera’s, dus er is geen reden om je zorgen te maken over je (waardevolle) bezittingen.

Heb je vragen voor ons over de beschikbare opslagruimtes? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. Stuur snel een berichtje via onze chat of bel naar 085 - 06 07 686!

In Alphen aan den Rijn werken wij samen met

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Alphen aan den Rijn huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Alphen aan den Rijn?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Alphen aan den Rijn al vanaf € 80,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Alphen aan den Rijn?

Onze opslagruimte in Alphen aan den Rijn is gevestigd aan de Industrieweg 14. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Alphen aan den Rijn?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Alphen aan den Rijn. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Alphen aan den Rijn huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Alphen aan den Rijn gebruiken?

Een opslagruimte in Alphen aan den Rijn huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Alphen aan den Rijn?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Industrieweg 14 te Alphen aan den Rijn. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Alphen aan den Rijn?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Industrieweg in Alphen aan den Rijn.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor