Beschikbare opslagruimtes

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 35 € 50 € 65 € 80 € 95 € 110
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Hardenberg (self-storage)

Opslagruimte op maat voor de scherpste prijs

Probeer je een opslagruimte te vinden in de omgeving van o.a. Hardenberg, Slagharen, Gramsbergen, Rheeze en Heemserveen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want Storage Share biedt het ideale alternatief op een garagebox. Aan de Lange Spruit 1 in Hardenberg staat een opslagbox op jou te wachten. Bij deze opslagbox is ruim voldoende parkeermogelijkheid en het is gunstig gelegen op bedrijventerrein Haardijk. Je kunt een grote of een wat kleinere opslagruimte huren, de keuze is aan jou!

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 408 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Lange Spruit 1

De laagste prijs voor je opslagruimte in Hardenberg!

Jouw opslagruimte in aan de Lange Spruit 1 in Hardenberg is altijd toegankelijk en goed bereikbaar. Je krijgt bij je opslagbox jouw eigen sleutel. Hierdoor kun je altijd naar binnen wanneer je wil en ben je van niemand afhankelijk. De opslagruimte ligt op een bedrijventerrein, dus je kunt altijd gemakkelijk bij jouw opslagbox en er is meer dan genoeg plek om te parkeren. Bij Storage Share krijg je ook gegarandeerd de laagste prijs. Doordat wij ons focussen op het maken van opslagruimtes in panden die anders niet worden gebruikt zijn onze kosten lager. Hierdoor zorgen wij ook dat de huurprijs voor jou ook lager is. Gemiddeld zijn we bij Storage Share 50% goedkoper dan andere aanbieders! Je betaalt ook alleen voor de ruimte die je nodig hebt. Je kunt selecteren hoeveel vierkante meters aan opslag je nodig hebt en je betaalt ook alleen hier voor. Er komen geen onnodige, onverwachtse kosten bij kijken.  

Offerte opslagruimte Hardenberg

 • Scherpste prijsgarantie op je opslagruimte
 • Opslagbox te huur voor lange of kortere periode
 • Je eigen sleutel bij je opslagruimte 
 • Je opslag is elk moment uitstekend bereikbaar
 • Schoon, droog en veilig
 • Je betaalt per maand voor je opslagbox
 • Gebouw en opslagruimtes zijn goed toegankelijk

Opslagruimte huren Hardenberg voor de beste prijs

Bij Storage share betaal je niet voor onnodige services. Naast dat wij opslag bieden voor de laagste prijs, is je contract ook na de eerste maand op te zeggen op elk gewenst moment.

Elk moment toegankelijk, goed beveiligd en schoon

Jouw opslagruimte is optimaal toegankelijk doordat je jouw eigen sleutel krijgt. Tussen 7:00 en 23:00 kun je er elk moment bij. Jouw opslagruimte wordt 24 uur per dag beveiligd, dus je hoeft je geen zorgen te maken om je opslag. Deze opslagbox is het ideale alternatief op een garagebox. De opslagbox wordt schoon en droog aangeleverd, zodat je spullen er direct in kunnen. We hebben veel verschillende formaten opslagruimtes, dus kijk even hoeveel je nodig hebt en kies dan jouw gewenste formaat.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen of heb je vragen over de opslagruimte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel even naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!<

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Wanneer je spullen uit een eengezinswoning wilt opslaan, heb je doorgaans 6 m2 opslagruimte nodig. Hierin sla je zo’n 210 dozen op. Voor een appartement is 4 m2 (genoeg voor 150 dozen) normaal gesproken voldoende. Wanneer je in een grotere woning woont, heb je vanzelfsprekend een grotere opslagruimte nodig. Ook is een grote opslagruimte aan te raden wanneer je veel grote objecten opslaat. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Hardenberg huur je een opslagruimte vanaf 2 m2 en groter.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Hardenberg?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Hardenberg al vanaf € 35,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Hardenberg?

Onze opslagruimte in Hardenberg is gevestigd aan de Lange Spruit 1. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Hardenberg?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Hardenberg. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Hardenberg huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Hardenberg gebruiken?

Een opslagruimte in Hardenberg huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Hardenberg?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Lange Spruit 1 te Hardenberg. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Hardenberg?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Lange Spruit in Hardenberg.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor