Opslagruimte in Hoofddorp

Opslagbox huren voor de beste prijs

Niemand wil teveel betalen voor tijdelijke opslagruimte. Daarom is het goed te weten dat Storage Share opslagruimte aanbiedt in Hoofdorp. Hoezo? Omdat je bij ons je eigen opslagbox huurt voor de scherpste prijs.

Remco van Storage Share

Vragen? Bel ons gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 17:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Onze opslaglocaties in Hoofddorp

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, 24/7 toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes

Waarom onze opslagruimte in Hoofddorp zo betaalbaar is

Storage Share verhuurt opslagboxen in leegstaande en getransformeerde bedrijfsgebouwen. Deze formule maakt het mogelijk om je de scherpste prijs te bieden. Dat doen we in heel Nederland. In Hoofddorp hebben we zelfs meerdere locaties. 

Optimaal toegankelijke, schone mini-opslag

Ruimtegebrek, voor langer tijd afwezig, of in afwachting van een nieuwe woning. Wat je reden om tijdelijke opslagruimte te huren ook is, bij Storage Share vind je maatwerk. Je huurt een privé opslagbox die met je eigen sleutel altijd toegankelijk is. Je slaat je spullen op in een schone, droge en betrouwbare omgeving.

Scherpste prijs, flexibele voorwaarden

Niet teveel betalen voor tijdelijke opslagruimte? Bij ons huur je op maat tegen de scherpste prijs. Na de eerste maand is je huur op elk moment opzegbaar. Zo blijf je flexibel. Van complete inboedel tot enkele dozen, je betaalt voor de ruimte die je nodig hebt. Zonder bijkomende kosten. Gratis advies over de best passende opslagbox in Hoofddorp? Neem vrijblijvend contact op.

Wat anderen zeggen over Storage Share

De Financiele Telegraaf Quote Sprout Emerce BNR Nieuwsradio
Facebook 1868 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share8.8/10 van 202 beoordelingen op

"De communicatie verloopt soepel en snel. Meedenkend bedrijf, hierbij gaan ze 'out of the box' oplossingen niet uit de weg. Zelfs wanneer deze buiten hun verantwoording vallen. Complimenten!"

Jermaine, Dordrecht

"Ik vind het prima: mooie ruimte en dichtbij mijn oude huis. Het is bovendien aanzienlijk goedkoper dan andere concepten! Het is zeker een aanrader!"

Michiel, Almere

"Prima concept een leegstaand kantoorpand voor de opslag van spullen. Prima ruimtes, veilig, schoon. Bereikbaarheid is goed."

Nienke, Breda