Onze beschikbare opslagruimtes in Meppel

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
6 m3 12 m3 18 m3 24 m3 30 m3 36+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 65 € 90 € 110 € 130 € 150 € 170
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Meppel huur je een opslagruimte van minstens 6 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Meppel (self-storage)

Opslagruimtes te huur met de scherpste prijsgarantie

Opslagruimte huren in de omgeving van o.a. Meppel, Nijeveen, Hamingen, Ruinerwold, Wanneperveen en De Schiphorst doe je bij Storage Share. De opslag is gelegen aan de Industrieweg 11 in Meppel. Dit is gelegen op een bedrijventerrein, dus er is altijd voldoende plek om te parkeren. Bij het huren van jouw opslagbox ontvang je jouw eigen sleutel. Hiermee is je opslag overdags en ‘s avonds altijd toegankelijk en hoef je niet afhankelijk te zijn van andere mensen. Je bepaalt zelf hoeveel vierkante meters aan opslagruimte je nodig hebt, dus je zult nooit teveel betalen! Deze vorm van opslag is het ideale alternatief op een garagebox.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Industrieweg 11

Minder betalen voor je opslagruimte in Meppel!

Jouw opslagruimte wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden door camera’s, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Bij Storage Share kunnen wij garanderen dat we de laagste prijs aanbieden. Wij richten ons naast normale opslagruimtes ook op het ombouwen van panden die anders niet worden gebruikt. Omdat deze panden toch niet gebruikt worden anders zijn de kosten een stuk lager en daarmee ook de maandelijkse huurprijs. In Meppel huur je ook jouw opslagbox tegen de scherpste prijs. Storage share is namelijk gemiddeld 50% goedkoper dan andere aanbieders in de opslag wereld!  

Offerte opslagruimte huren Meppel – Industrieweg 11

 • Opslagbox op maat met de scherpste prijsgarantie
 • Opslagruimte te huur voor korte en/of langere periode
 • Opslagbox met jouw eigen sleutel 
 • Opslag van ’s ochtends tot ’s avonds goed bereikbaar
 • Jouw opslag is schoon, droog en veilig
 • Je betaalt één keer per maand
 • Opslagbox is altijd goed toegankelijk

Opslagruimte in Meppel huren met scherpste prijsgaranties

Bij Storage Share zul je niet tegen onverwachtse kosten aan lopen. Kies de gewenste grootte opslagbox en de prijs die daar bij staat is de prijs die je zult betalen. Geen onverwachtse en onnodige extra services waar je meer voor moet betalen.

Op elk moment toegankelijk, schoon en uitstekend beveilgd

Je kunt altijd bij jouw opslagruimte! Je krijgt je eigen sleutel, zodat je op elk gewenst moment langs kunt komen bij jouw opslag. Onze opslagboxen worden goed onderhouden en worden bij jou altijd schoon en droog overhandigd, zo kunnen jouw spullen er direct in. Klaar met de standaard garagebox? Dit is een fantastisch alternatief. Kies nu nog jouw gewenste formaat en vraag een offerte aan.

Heb je nog overige vragen of onduidelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en bel 085 - 06 07 686 of neem contact op via de chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Meppel huur je een opslagruimte met minstens 6 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Meppel?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Meppel al vanaf € 65,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Meppel?

Onze opslagruimte in Meppel is gevestigd aan de Industrieweg 11. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Meppel?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Meppel. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Meppel huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Meppel gebruiken?

Een opslagruimte in Meppel huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Meppel?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Industrieweg 11 te Meppel. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Meppel?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Industrieweg in Meppel.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor