Veel gestelde vragen

Hulp nodig? Hier vindt je de meest gestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Reservering en huren

Hoe boek ik een ruimte op Storage Share?

Je zoekt in de stad naar jouw wens de ruimte die geschikt is voor jouw spullen. In de advertentie staat zo goed mogelijk aangegeven om wat voor ruimte het gaat. De juiste ruimte gevonden? Reserveer gemakkelijk jouw ruimte!

Hoe dien ik een reserveringsaanvraag in?

Als je een geschikte ruimte hebt gevonden kun je een reserveringsaanvraag indienen via de website. Heb je toch nog vragen? Bel dan eerst met ons op 085 – 06 07 686.

Zit ik aan een reservering vast?

Nadat je een gratis reservering hebt gedaan zit je nog nergens aan vast. Pas nadat je het contract hebt ondertekend, de betaling hebt voldaan en de sleutel hebt opgehaald huur je de ruimte.

Hoe huur ik een ruimte?

Nadat je een reserveringsaanvraag hebt gedaan ontvang je van ons een mail met de vervolgstappen voor het huren van de ruimte.

Betaling

Wanneer betaal ik voor een reservering?

Na je reserveringsverzoek vragen we je om jouw overige gegevens. Daarmee maken we het contract op en maken we een betaallink voor jou klaar. Met de betaallink betaal je vervolgens de eerste maandhuur en de borg.

Hoe betaal ik voor de vervolg maanden?

De betalingen voor de volgende maanden worden telkens twee weken voordat de betreffende maand middels automatische incasso van jouw rekening afgeschreven.

Recensies

Van wie zijn de recensies?

De recensies zijn van onze huurders en geven jouw een goed beeld van de locaties, ons als verhuurder en onze werkwijze.

Hoe schrijf ik zelf een recensie?

Wil je een recensie schrijven? Ga dan naar https://www.huren.nl/m5813/storage-share en geef jouw mening over ons!

Vertrouwen

Hoe werken recensies?

Zowel verhuurders als huurders van ruimtes mogen een recensie schrijven over hun ervaring met de ruimte en de (ver)huurder. Recensies geven jouw een goed beeld van de ruimte, verhuurder en huurder.

Wil je een recensie schrijven? Ga dan naar jouw reservering en geef jouw mening over de ruimte, huurder of verhuurder.

Wat is een geverifieerde identificatie?

Het geverifieerde identificatieproces is geïntroduceerd om van zowel huurders als ook van verhuurders te kunnen zien wie het zijn en hiermee meer vertrouwen op te bouwen. Door de geverifieerde identificatie weet jij met wie je mogelijk te maken krijgt. Wel zo fijn toch?

De geverifieerde identificatie wordt toegepast tijdens het aanmaken van ieder nieuw account. Onderdeel van deze identificatie is onder andere het koppelen van een sociaal profiel aan een Storage Share account, het uploaden van een kopie van je identiteitsbewijs en het invoeren van persoonlijke gegevens zoals jouw mailadres en telefoonnummer.

Wij zullen nooit persoonlijke gegevens delen met huurders of verhuurders. Ook zullen we nooit zonder jouw toestemming berichten plaatsen op jouw Facebook, LinkedIn of ander sociaal online profiel.

Verzekering en veiligheid

Zijn mijn spullen verzekerd?

Heb je nu een inboedelverzekering? Licht deze dan in over jouw voornemen om een ruimte bij ons te huren. Hij zal jou informeren over de mogelijkheden.

Moet ik mijn spullen verzekeren als ik deze wil opslaan via Storage Share?

Ja, je bent verplicht om je spullen te verzekeren als je deze wil opslaan via Storage Share. Neem daarom altijd eerst contact op met je inboedelverzekeraar voordat je je spullen op gaat slaan.

Staan mijn spullen veilig?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in de opslagruimte. Jouw ruimte binnen het gebouw is altijd zelfstandig afsluitbaar.

Locatie en ruimte

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, dan zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons kun je daarom tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte indien het blijkt dat je toch een grotere of kleinere ruimte wil.


Nog meer vragen?

Heb je nog meer vragen?

Neem dan gerust contact met ons op via info@storage-share.nl of bel ons 085 - 06 07 686.

Chat supportmanager