9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Hoe verhuis je iets breekbaars? Ontdek onze tips!

Hoe verhuis je iets breekbaars? Ontdek onze tips!

calendar_month 29-05-2023 person Julian Doorten

Een verhuizing is een spannende tijd, vooral als je te maken hebt met breekbare spullen. Niet alle inboedel is even makkelijk te verhuizen. Je wilt er zeker van zijn dat je kostbare items veilig en onbeschadigd op hun nieuwe bestemming aankomen. Gelukkig zijn er enkele handige tips en trucs die je kunt volgen om je breekbare spullen op een veilige manier te verhuizen. Het gebruik van noppenfolie en inpakpapier is een goed begin. In deze blog delen we meer waardevol advies en praktische stappen om ervoor te zorgen dat jouw delicate bezittingen in goede staat aankomen op hun nieuwe plek.

Bescherm je breekbare spullen

Het begint allemaal met de juiste bescherming. Verpak kleine breekbare items zorgvuldig met beschermingsmateriaal zoals inpakpapier, bubbeltjesplastic of vulmateriaal. Voor grotere items gebruik je (verhuis)dekens om ze te omwikkelen en te beschermen tegen schokken en stoten tijdens het transport.

Markeer de dozen met kwetsbare spullen

Het is belangrijk om de dozen met breekbare spullen goed te markeren, zodat je en anderen weten dat er voorzichtig mee moet worden omgegaan. Gebruik bijvoorbeeld een opvallende kleur tape of schrijf "Breekbaar" op de dozen. Dit helpt je bij het sorteren en uitladen van de dozen, en geeft aan dat er extra voorzichtigheid geboden is.

Houd de verhuisdozen niet te vol

Het is verleidelijk om zoveel mogelijk spullen in één doos te stoppen, maar dit is geen goed idee voor breekbare items. Overvolle verhuisdozen beschadigen gemakkelijk en zijn moeilijker te hanteren. Zorg dus voor een goede hoeveelheid verhuisdozen zodat je nooit te weinig hebt. Houd de dozen met breekbare spullen redelijk licht en draagbaar, maar wel goed opgevuld zodat de inhoud niet verschuift. Zo verplaats je ze gemakkelijk zonder het risico op schade te vergroten.

Verplaats je spullen veilig

Bij het verplaatsen van breekbare spullen is voorzichtigheid geboden. Als je de verhuizing zelf doet, overweeg dan het gebruik van een verhuislift om grote items veilig naar een andere verdieping te verplaatsen. Als je liever professionele hulp inschakelt, overweeg dan het inhuren van een verhuisservice die ervaring heeft met het verhuizen van breekbare spullen. Zij weten hoe ze je waardevolle items veilig vervoeren.

Extra ruimte nodig?

Geniet van een soepele en zorgeloze verhuizing, wetende dat je kostbare bezittingen veilig en intact zullen aankomen op hun nieuwe plek. En als je tijdelijk extra ruimte nodig hebt om je breekbare spullen veilig op te slaan tijdens de verhuizing, biedt Storage Share de perfecte oplossing. Huur een opslagruimte bij Storage Share en zorg ervoor dat je breekbare items beschermd zijn terwijl je je nieuwe huis klaarmaakt om in te wonen. Bekijk onze verschillende soorten opslagruimtes en reserveer vandaag nog jouw opslagruimte. Veel succes met je verhuizing en het veilig verplaatsen van je breekbare items!

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes