4.4/5
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Verhuizing regelen wordt een eitje met extra opslagruimte Verhuizing regelen wordt een eitje met extra opslagruimte

Verhuizing regelen wordt een eitje met extra opslagruimte

calendar_month 10-01-2024 person Julian Doorten

Een verhuizing kan een zeer stressvolle gebeurtenis zijn. Het plannen en organiseren van alles kan overweldigend zijn, vooral als je veel spullen hebt. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen om het hele proces een stuk eenvoudiger te maken: extra opslagruimte.

De basis: plan van aanpak

Voordat je begint met het regelen van je verhuizing, is het belangrijk om een plan van aanpak te maken. Dit plan helpt je om alles georganiseerd en gestructureerd te houden. 

Begin met het maken van een checklist van alle taken die je moet voltooien, zoals het uitzoeken van een verhuisbedrijf, het regelen van verhuisdozen en het doorgeven van je adreswijziging aan instanties. Zorg ervoor dat je ook een tijdlijn opstelt, zodat je weet wanneer elke taak moet worden afgerond.

Investeer in stevige verhuisdozen, inpakpapier, bubble wrap en tape. Deze materialen zorgen ervoor dat je spullen veilig en onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomen. 

Daarnaast is het handig om rekening te houden met eventuele speciale behoeften tijdens de verhuizing. Heb je bijvoorbeeld breekbare items die extra bescherming nodig hebben? Zorg ervoor dat je voldoende beschermend materiaal hebt om deze items veilig in te pakken. 

Opruimen: maak ruimte voor je nieuwe spullen

Een verhuizing is ook de perfecte gelegenheid om je spullen eens goed op te ruimen - of het nu gaat om een opgeruimde schuur of een opgeruimd huis. Neem de tijd om elk item in je huis te evalueren en te beslissen of je het wilt houden, weg wilt doen of wilt opslaan. Sorteer je spullen in categorie├źn en maak stapels voor "houden", "wegdoen" en "opslaan". Dit zal je helpen om een duidelijk overzicht te krijgen van wat er moet gebeuren.

Als je besluit om bepaalde items op te slaan, overweeg dan om gebruik te maken van extra opslagruimte. Dit stelt je in staat om spullen die je niet dagelijks nodig hebt veilig op te bergen, zodat je meer ruimte hebt in je nieuwe woning. Extra opslagruimte verschilt in grootte, afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je wilt opslaan. 

Als je nog bruikbare spullen hebt, kun je overwegen om ze te doneren aan een goed doel of te verkopen op een rommelmarkt. Op deze manier geef je de spullen een tweede leven en help je anderen.

Tenslotte, vergeet niet om je nieuwe woning schoon te maken voordat je je spullen verplaatst. Dit is een goede gelegenheid om een frisse start te maken en ervoor te zorgen dat je nieuwe huis helemaal klaar is om je spullen te verwelkomen. 

Verhuizen: pak je spullen in en vervoer ze veilig

Nu je je plan van aanpak hebt gemaakt en je spullen hebt opgeruimd, is het tijd om te verhuizen. Begin met het inpakken van je spullen in de juiste verhuisdozen. Label elke doos duidelijk, zodat je weet welke kamer ze in je nieuwe huis moeten worden geplaatst. Dit zal het uitpakken veel gemakkelijker maken.

Als het gaat om het vervoeren van je spullen, overweeg dan om een professioneel verhuisbedrijf in te huren. Ze hebben de nodige ervaring en expertise om je spullen veilig naar je nieuwe huis te transporteren. Als je ervoor kiest om zelf te verhuizen, zorg er dan voor dat je de juiste hulpmiddelen, zoals steekwagens en verhuisdekens, tot je beschikking hebt. Veiligheid moet altijd voorop staan.

Opslagruimte: de ideale oplossing voor extra spullen

Verhuizen kan een uitdagende taak zijn, maar het regelen van een verhuizing wordt een stuk eenvoudiger met extra opslagruimte. Door een goed plan van aanpak te maken, je spullen op te ruimen en gebruik te maken van een veilige opslagruimte, verminder je stress en zul je het verhuisproces soepeler laten verlopen. Voorkom chaos en maak je verhuizing een eitje met extra opslagruimte.

Maak uw verhuizing compleet met Storage Share

Waarom meer betalen voor opslagruimte als het niet nodig is? Kies voor Storage Share Logistics en bespaar tot 50% op traditionele opslagopties.

Onze veilige en betrouwbare opslagruimte bevindt zich in leegstaande bedrijfspanden. Zo profiteren u van onze laagste prijsgarantie zonder verborgen kosten.

Binnen 24 uur helpen we u de perfecte opslagruimte te vinden. Met flexibele huurvoorwaarden vanaf slechts 1 maand en de mogelijkheid tot direct kosteloos opzeggen. Maak het jezelf gemakkelijk en huur nu jouw opslagruimte.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes