Onze beschikbare opslagruimtes in Barneveld

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 55 € 75 € 95 € 115 € 135 € 155
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Barneveld huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Barneveld (self-storage)

Opslagruimte huren op maat voor weinig kosten

Ben je aan zoeken naar een garagebox in de buurt van o.a. Barneveld, Ede, Lunteren, Renswoude en Achterveld? Stop dan maar met zoeken, want je bent zojuist beland bij de goedkoopste opslag aanbieder van heel Nederland! Bij Storage Share huur je jouw opslagruimte voor de laagste kosten voor zolang je zelf wil. In Barneveld hebben wij een opslag locatie aan de Hanzeweg 11 waar je jouw opslagruimte gemakkelijk kunt bereiken.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Hanzeweg 11

Opslagruimte huren in Barneveld voor de laagste prijs!

Onze opslag locatie aan de Hanzeweg 11 in Barneveld is goed toegankelijk en uitstekend bereikbaar. Jouw opslagruimte ligt 2 minuten van de A1 en je kunt met gemak jouw spullen in en uit je opslagruimte laden. Wanneer je jouw opslagruimte huurt ontvang je hierbij je eigen sleutel waarmee je altijd terecht kunt bij je opslagbox. Je krijgt elke maand de kans om je opslagruimte op te zeggen, dus als je maar voor een kortere tijd een opslagruimte nodig hebt voorkom je dat je teveel betaalt. Bij Storage Share garanderen we dat jij jouw opslagruimte kunt huren voor de laagste prijs in de markt.

Offerte opslagruimte huren Barneveld – Hanzeweg 11

 • Opslagbox in Barneveld huren voor gegarandeerd de laagste prijs
 • Opslagbox is makkelijk te bereiken om eenvoudig te lossen en laden
 • Privé opslagruimte met sleutel
 • Opslagruimte is altijd beveiligd, schoon en droog
 • Opslag elke maand opzegbaar

Opslagbox Barneveld huren met de laagste prijsgarantie!

Bij Storage Share kunnen wij garanderen dat jij de laagste prijs mogelijk betaalt voor je opslagruimte. Dit komt doordat wij ons gedeeltelijk focussen op het ombouwen van leegstaande panden in bruikbare opslagruimtes. Dat de panden niet worden gebruikt betekent dat onze kosten stukken lager liggen en daardoor kunnen wij de huurprijs lager houden. Bij ons huur je jouw opslagbox voor een gemiddeld 50% lagere huurprijs dan bij concurrenten! We houden ook niet van onverwachte kosten, dus we zorgen ervoor dat jij hier ook geen last van krijgt. Nadat je het gewenste formaat opslagbox hebt uitgekozen krijg je een prijsopgave van ons opgestuurd. Deze prijs is het enige wat je zult betalen per maand. Hierbij komen geen onverwachte extra services waardoor je meer betaalt dan je had verwacht. Onze opslagruimtes zijn een uitstekend alternatief op een normale garagebox.

Heb je een vraag voor ons of wil je meer weten over de opslagruimte? Neem dan even contact op met ons via 085 - 06 07 686 of stel je vraag in onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Barneveld huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Barneveld?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Barneveld al vanaf € 55,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Barneveld?

Onze opslagruimte in Barneveld is gevestigd aan de Hanzeweg 11. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Barneveld?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Barneveld. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Barneveld huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Barneveld gebruiken?

Een opslagruimte in Barneveld huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Barneveld?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Hanzeweg 11 te Barneveld. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Barneveld?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Hanzeweg in Barneveld.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor