Opslagruimte in Groenlo

Betrouwbare opslagruimte in Groenlo

Wanneer je op zoek bent naar opslagruimte in Groenlo, kun je bij Storage Share alle kanten op! In de nabije omgeving hebben wij meerdere opslagmogelijkheden beschikbaar. Zo rij je via de N18 al binnen 17 minuten naar onze opslaglocatie in Varsseveld en kun je binnen 21 minuten via de A18 terecht in onze opslaglocatie in Doetinchem. Het reserveren van jouw opslagruimte rondom Groenlo doe je gemakkelijk online. Hierbij heb je de keuze uit verschillende opslagboxen, in verschillende formaten. Je huurt al een opslagruimte van 6 m² vanaf één maand of langer.

Onze opslaglocaties in de buurt van Groenlo

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Bespaar op opslagkosten in Groenlo met Storage Share

Ga je op wereldreis, zit je in een verhuizing of heb je om andere redenen een opslagruimte nodig? Bij Storage Share huur je zowel voor een korte als langere periode opslagruimte in de buurt van Groenlo. En of je nu in Groenlo woont of in andere naburige plaatsen als Aalten, Lichtenvoorde of Harreveld; je kunt bij ons in alle gevallen terecht voor het huren van een opslagbox die voldoet aan al jouw behoeften. Hierbij heb je de mogelijkheid om de ruimte zowel vast als voor tijdelijke duur te huren.

Veilige opslaglocatie nabij Groenlo

Om welke reden en voor hoe lang jij in Groenlo jouw opslagruimte ook wil huren; de veiligheid van jouw spullen staat altijd voorop. Bij Storage Share huur je te allen tijde een droge en schone ruimte, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de staat van jouw spullen. Bovendien is jouw gehuurde opslagbox zelfstandig sluitbaar en kun je deze 24 uur per dag met een eigen sleutel betreden.

Opslagruimte nabij Groenlo zonder gedoe

Bij Storage Share houden we niet van gedoe. Het huren van jouw opslagruimte in de buurt van Groenlo maken we dan ook niet moeilijker dan het is. We bieden onze opslagboxen aan voor een scherpe prijs per vierkante meter, waarbij je verder geen rekening hoeft te houden met verborgen extra kosten of services. Heb je hulp nodig met het inschatten van de juiste ruimte? Bel dan snel met onze opslagexpert! Het huren van een opslagbox doe je bij ons voor minimaal één maand. Wil je de huur daarna opzeggen? Dit kan op elk moment - kosteloos - op maandelijkse basis.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Groenlo?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 35 per maand voor een XS (5 m³) tot € 110 per maand voor een XXL (33+ m³) opslagruimte. Grotere oppervlaktes zijn ook beschikbaar met prijzen variërend van € 250 tot € 600 per maand.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (33+ m³), evenals grotere oppervlaktes. Wil je berekenen welke ruimte jij nodig hebt? Maak gebruik van onze opslagruimte calculator!

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Groenlo?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. Jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Heb ik 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Je hebt op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Zijn er op de opslaglocatie hulpmiddelen aanwezig voor het vervoeren van mijn goederen?

Op elke locatie is een aanwezig karretje om spullen te vervoeren. Ook is er overal een bezem, veger en blik en vuilniszakken om de ruimte weer schoon achter te laten.

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte op elk gewenst moment opzeggen.

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Breukelaarweg 17 te Varsseveld of de Havenstraat 122A in Doetinchem.

Wat als ik na het inchecken toch een grotere of kleinere ruimte wil?

Toch een andere opslagruimte nodig? Neem even contact met ons op; in de meeste gevallen kun je - mits beschikbaar - meteen gebruikmaken van een andere ruimte.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Doetinchem of Varsseveld huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 33m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Groenlo?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 45,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 170,00 per maand voor een XXL (33 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (33 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Groenlo, in Doetinchem of Varsseveld, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Groenlo?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Groenlo?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Groenlo zijn onze opslagruimtes in Doetinchem & Varsseveld. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Havenstraat in Doetinchem.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar