Onze beschikbare opslagruimtes in Doetinchem

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 45 € 60 € 80 € 115 € 140 € 170
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Doetinchem huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Doetinchem (self-storage)

Opslag Doetinchem, altijd toegang met je eigen sleutel

Zoek je naar een locatie voor opslag in de omgeving van o.a. Doetinchem, Zelhem, Zeddam, Hummelo, Wehl, Terborg en Ulft? Zoek niet verder! Storage Share heeft direct een opslagruimte voor je beschikbaar aan de Havenstraat 122A in Doetinchem. Met gegarandeerd de laagste prijs is er geen reden meer om te kijken naar een opslagruimte bij andere aanbieders! Je opslag is gunstig gelegen op bedrijventerrein Verheulsweiden met genoeg ruimte om gemakkelijk te parkeren. Je kunt een grotere of kleinere opslagruimte huren, afhankelijk van jouw wensen.
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Havenstraat 122A

Opslagruimte voor gegarandeerd de laagste prijs!

De opslagruimte in Doetinchem ligt op een bedrijvenpark. Je opslag is hierdoor de hele dag uitstekend bereikbaar. Als je een opslagbox huurt bij Storage Share ontvang je jouw eigen sleutel. Hierdoor kun je op elk moment zelfstandig bij je opslag en ben je niet afhankelijk van anderen. Afhankelijk van hoelang je opslag nodig hebt, kun je de opslagruimte huren voor korte en/of voor een langere tijd. Na de eerste maand kun je jouw opslagruimte opzeggen op elk gewenst moment.  

Offerte opslagruimte Doetinchem

 • Opslag op maat met de scherpste prijsgarantie
 • Opslagruimte huren voor korte en/of langere periode
 • Opslagbox met eigen sleutel 
 • Altijd goed bereikbaar
 • Schoon, veilig en droog
 • Lift aanwezig (LxBxH) 2,30 x 1,00 x 2,10
 • Gebouw en opslagbox is altijd goed toegankelijk

Opslagruimte Doetinchem huren met scherpste prijsgaranties

Storage Share tovert leegstaande panden om in bruikbare opslagruimtes. Hierdoor zijn de kosten van Storage Share lager, wat je ook terug ziet in de huurprijs. Storage Share is gemiddeld 50% goedkoper dan andere opslag aanbieders! Je kiest ook zelf waarvoor je betaalt. Als je weinig ruimte nodig hebt dan bieden wij al opslag vanaf 2 vierkante meter! Bij Storage Share hebben wij een hekel aan onverwachtse kosten. Daarom betaal je alleen de prijs die je bij ons op de website ziet staan bij de opslagruimte, zonder verrassingen. Je betaalt dus niet voor onnodige services die er onverwachts bij komen kijken.

Je opslagruimte is altijd schoon, goed beveiligd en toegankelijk

Jouw opslagruimte is altijd optimaal toegankelijk, schoon en goed beveiligd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er iets misgaat. Je kunt elke dag bij jouw opslag tussen 7:00 -23:00, met je eigen sleutel. Je kunt je opslagruimte op elk gewenst moment opzeggen na de eerste maand. We hebben opslagruimtes in allerlei soorten en maten. Je betaalt alleen voor de ruimte die je nodig hebt tegen de scherpste prijs. Gegarandeerd.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen of heb je hulp nodig met het uitkiezen van een formaat? Neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op! Bel naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Doetinchem huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Doetinchem?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Doetinchem al vanaf € 45,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Doetinchem?

Onze opslagruimte in Doetinchem is gevestigd aan de Havenstraat 122A. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Doetinchem?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Doetinchem. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Doetinchem huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Doetinchem gebruiken?

Een opslagruimte in Doetinchem huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Doetinchem?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Havenstraat 122A te Doetinchem. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Doetinchem?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Havenstraat in Doetinchem.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor