9.2/10
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu

Zoek opslagruimte in Arnhem en omgeving

Super goedkope opslagruimte in Arnhem nodig? In 15 minuten rijdt u via de A348 naar onze opslagvestiging in Dieren of in 15 minuten via de A12 en A18 naar onze opslaglocatie in Doetinchem. Storage Share maakt het voor jou nog makkelijker. Via de site van Storage Share reserveer je eenvoudig een ruimte. Bekijk de mogelijkheden van onze mini-opslagruimtes op 15 autominuten van Arnhem in Dieren of Doetinchem. De opslagruimtes zijn zowel geschikt voor particuliere inboedels als zakelijke goederen. Je huurt al een opslagruimte van 2 m² vanaf één maand of langer! Heb je hulp nodig met het inschatten van de juiste ruimte? Bel dan snel met onze opslagexpert!

Zo snel huur je een opslagruimte

Huur online
01

Huur je ruimte online

Huur een opslagruimte in de buurt. Regel het zelf online of bel ons

Bezoek de locatie
02

Bezoek de locatie

Kom naar je gekozen locatie en krijg direct toegang tot je opslagruimte

Open je opslagruimte
03

Open je opslagruimte

Met je eigen sleutel heb je zelfstandig toegang tot jouw opslagruimte

Bewaar je spullen veilig
04

Bewaar je spullen veilig

Je spullen schoon, droog en beveiligd met 24/7 cameratoezicht

Daarom kiezen huurders voor onze opslaglocaties in de buurt van Arnhem

key

Jouw eigen ruimte
met je eigen sleutel

garage_home

Schone en droge
opslagruimtes

camera_video

Veilig met 24/7
cameratoezicht

schedule

Zelfstandig toegang
van 7:00 - 23:00 uur

verified

Geen bijkomende
kosten

headset_mic

Uitstekende
klantenservice

Wil je een opslagruimte huren in de buurt van Arnhem, maar wil je hier niet te veel voor betalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de meest moderne, self-storage locaties door heel Nederland.

Zie wat huurders zeggen over onze opslagruimtes

Rogier ter Meulen 21 mei 2024

"In het algemeen een prima plek en bedrijf om je spullen op te slaan. Maar, toch een aantal plus- en minpunten op een rij: + prima droge en verwarmde opslag voor prima prijs + er wordt geen borg gevraagd + snel met reageren per mail of telefoon als er iets is - de prijs voor onze 7m3 box was in 2020 nog 35 euro en deze maand was het al 43,20, een forse stijging! - onze opslag lag op de eerste verdieping, zonder lift, maar wellicht daarom ook zo goedkoop - we hadden vanaf dag 1 problemen met het Nuki slot van de hoofd ingang, heeft nooit goed gewerkt"

Bence Babos 20 mei 2024

"Everything went smooth."

Leeuwarden GoogleBekijk review
Roc Davers 18 mei 2024

"Ik had al een unit en binnen 30 minuten stond de volgende al ongeveer klaar. Super geregeld!!"

Maria Smallegoor 18 mei 2024

"Het contact met Storage Share was heel prettig en snel. Ik had per ongeluk een verkeerd telefoon nummer doorgegeven maar ik ben toen meteen gemaild. Het gebouw was een beetje lastig te vinden aangezien het adres dat verstuurd werd niet helemaal klopte. Het opslaggebouw is een klein stukje verder op de weg. Ook de locker vinden was wat lastig, maar dat is ook omdat ik de plattegrond op de muur niet zag. Verder werkt alles prima en is het heel netjes!"

Doetinchem GoogleBekijk review
Luc Werkman 17 mei 2024

"Vlot en netjes geholpen! Telefonische rondleiding gekregen waarbij we hebben kunnen zien wat de mogelijkheden zijn."

Kampen GoogleBekijk review
Angelique Peters 17 mei 2024

"Super mooie boxen, en een erge schone nette ruimte waar alles aanwezig is om schoon te maken, hand veger en blik bezem vuilniszakken, een mooie brede lift en 2 karren waar je je spullen mee kunt vervoeren. Deze box staat in de gemeente Venlo. Ik raad het echt aan, ook als je wat wilt vragen krijg je meteen een snelle en vriendelijke reactie"

Christien Havranek 14 mei 2024

"Fijne opslag met prima klantenservice! Ik werd na mijn email met eventuele interesse de volgende dag gebeld door Storage Share en ze hebben goed met me meegedacht. Ze kwamen me tegemoet nav een verwarring die is ontstaan agv marketingcommunicatie. Hier kon gewoon over worden gecommuniceerd en wat zo prettig is, is dat ze totaal niet opdringerig zijn. Reageren vervolgens snel en correct op de emails. Boxencomplex is schoon, goed verlicht en met poetsmogelijkheden. Ook is er een prettige lift voor de spullen."

Hardenberg GoogleBekijk review
Daphne Noëlle 13 mei 2024

"Heel nette plek, de opslag is groot genoeg. Fijn dat er geen verborgen kosten zijn en steekwagentjes voor de spullen. Mijn feedback zou zijn om meer steekwagentjes te hebben. Ook liep de lift vast, wat natuurlijk niet fijn is als je daarin zit."

Hoofddorp GoogleBekijk review
Jolanda Luesink 13 mei 2024

"Zeer vriendelijk en super snel geholpen. Prima prijzen, zeker een aanrader!"

Doetinchem GoogleBekijk review
S Scorpio 12 mei 2024

"Goede opslag, schoon. Goed toegankelijk. Plaats om te parkeren bij de deuren. Karretjes aanwezig. Minder zijn de deuren die steeds dichtgaan. De knop om de deur 5 minuten open te houden werkt meestal niet, wat best irritatie oplevert als je loopt te sjouwen en de deuren gaan weer voor je neus dicht en je moet ze weer open bellen. Iets ertussen zetten wat niet kapot klapt is de oplossing blijkbaar. Ik heb dit probleem reeds aangegeven."

Hardenberg GoogleBekijk review
Bram 10 mei 2024

"Storage in gebruik genomen. Ruimte keurig opgeruimd en schoon. Toegang heel makkelijk en transportkar aanwezig. Wanneer nodig schoonmaakspullen beschikbaar."

Chris A.J.M. Bal 10 mei 2024

"Prima afgesloten opslagruimte, groot, droog, warm en schoon. Rolcontainer en transportkar aanwezig. 1 nadeel, er is 1 kleine lift die naar de derde verdieping tergend langzaam gaat. 2 minuten enkele reis. Als er meerdere mensen tegelijk aan het laden/lossen zijn moet je op elkaar wachten. Houd hier rekening mee."

Leeuwarden GoogleBekijk review
M van den Idsert 9 mei 2024

"Zeer goed contact en snelle reacties. Knap en schoon gebouw welk goed toegankelijk is. Mooie ruime opslag units. Toegankelijkheid tot gebouw en units zijn goed geregeld. Alles tevens in de camera’s."

Hoogeveen GoogleBekijk review
Eileen Emans 8 mei 2024

"Duidelijk, vriendelijk en goede service!"

Doetinchem GoogleBekijk review
Marinho Simaela 6 mei 2024

"Prima service met goede ruimtes op te huren in Putten! Er is een goederenlift aanwezig met karretjes"

Putten GoogleBekijk review
Hans Vogels 5 mei 2024

"Storage Share, twee boxen, ruim drie maanden gebruikt en het was voor mij echt een uitkomst ! Keurig netjes, overzichtelijk, en ruim. Een lift brengt je met je spullen naar boven, en later, ook netjes naar beneden. Ik ben helemaal tevreden, ook de prijs is netjes, en o ja, als er iets niet duidelijk is, krijg je op een mailtje heel snel antwoord. Het kan wat mij betreft echt niet beter, ik raad het iedereen van harte aan."

Hardenberg GoogleBekijk review
Maeyken Ruimers 5 mei 2024

"Goede en snelle reactie en service , heldere uitleg en meedenken in de aanvraag."

Voorburg GoogleBekijk review
roely martens 5 mei 2024

"Goede ervaring mooie grote ruimte Aardige mensen Goed bereikbaar het kantoor"

Meppel GoogleBekijk review
Henk 5 mei 2024

"Snel opslagruimte kunnen boeken, simpel proces. Per mail en telefonisch direct toegankelijk bij vragen."

Dieren GoogleBekijk review
Tom Bode 4 mei 2024

"Zeer schone en droge locatie, goede lift en voldoende karretjes om je spullen in/uit re ruimen. Ruim voldoende verlichting in de gangen."

Amsterdam GoogleBekijk review

Een opslagruimte in Arnhem zonder verborgen kosten

Ook jij kunt bij Storage Share een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in de buurt van Arnhem. Daarmee ben je verzekerd van een vaste plek voor je spulletjes. Wij garanderen goed bereikbare en veilige opslaglocaties. Een opslagruimte in de buurt van Arnhem huren bij Storage Share is ook ideaal voor inwoners van Doesburg, Eerbeek, Brummen, Rheden of Velp.

Betrouwbare opslaglocatie Arnhem

Een wereldreis, in afwachting van je nieuwe woning of ruimtegebrek. Er zijn allerlei redenen om tijdelijk je spullen op te slaan. Bij Storage Share huur je een privéopslagbox met jouw eigen sleutel. Onze opslaglocatie in de buurt van Arnhem is safe, droog en schoon. Je huurt je eigen box voor minimaal één maand en kunt daarna maandelijks gratis opzeggen.

Opslagruimte huren zonder gedoe

Wat je ook wilt bewaren en beschermen, bij ons huur je opslagruimte zonder gedoe. Zonder bijkomende kosten voor services waar je helemaal niet op zit te wachten. Kun je advies gebruiken bij het bepalen van het aantal kubieke meters dat je nodig hebt? Neem dan contact op met onze opslagexpert!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

add_circle

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Arnhem?

add_circle

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

add_circle

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Arnhem?

add_circle

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

add_circle

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

add_circle

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

add_circle

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

add_circle

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Arnhem?

add_circle

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

add_circle

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

add_circle

Nog meer vragen?

add_circle