4.4/5
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Storage Share opent vierde Drentse locatie in Emmen Storage Share opent vierde Drentse locatie in Emmen

Storage Share opent vierde Drentse locatie in Emmen

calendar_month 11-05-2023 person Julian Doorten

EMMEN Storage Share, de toonaangevende aanbieder van self-storage-oplossingen in Nederland, kondigt met trots de opening aan van een nieuwe vestiging in Emmen. Deze uitbreiding maakt het voor inwoners van Emmen en omliggende plaatsen zoals Klazienaveen, Coevorden, Nieuw-Amsterdam en Ter Apel mogelijk om gemakkelijk toegang te krijgen tot hoogwaardige opslagruimte. De nieuwe locatie, gelegen aan de Rondweg (N391), beslaat 2.000 m² en biedt 242 ruimtes, variërend van 2 tot 12 m². Op 20 mei 2023 zal de eerste verdieping geopend worden, gevolgd door de tweede verdieping in juni.

Hoe heeft Storage Share deze nieuwe opslaglocatie in Emmen gerealiseerd?

We spraken met Julian Doorten (33, opgegroeid in Tiendeveen), mede-eigenaar van Storage Share, om meer te weten te komen over deze spannende uitbreiding. Hij vertelde ons: “Het pand waarin onze nieuwe vestiging zich bevindt, heeft ruim tien jaar leeggestaan. Voorheen zat Bosma Bedden in het gebouw. Het is een enorm gebouw met veel vierkante meters op de verdiepingen, dat is de reden dat winkels het daarna niet wilden huren. We hebben de verdiepingen volledig casco gemaakt en in twee maanden tijd opnieuw, inclusief inbouwmuren, plafonds en elektra. Het was een flinke klus, maar nu ziet alles er strak en fris uit.” 

Om het afval efficiënt af te voeren, hebben de klussers zelfs een raam uit het pand gehaald om het makkelijk in de silocontainers te kunnen gooien. Maar liefst tien keer veertig kubieke meter afval werd op deze manier verwijderd. Doorten voegde eraan toe: "Ik ben zelf regelmatig naar Emmen gereisd om te helpen. Ik vertrok al om 6.00 uur 's ochtends vanuit Amsterdam om daar om 8.00 uur aan te komen. Het was een intensieve periode, maar het resultaat mag er absoluut zijn!"

Wat maakt de nieuwe opslaglocatie van Storage Share in Emmen speciaal?

De nieuwe opslaglocatie van Storage Share in Emmen is gunstig gelegen voor inwoners van de regio. Doorten legt uit: "Onze missie is om opslagruimte toegankelijk te maken voor iedereen. Als je in Drenthe woont, hoef je slechts vijftien tot twintig minuten te rijden om één van onze opslaglocaties in Assen, Hoogeveen, Meppel en nu dus Emmen te bereiken. Voor de inwoners van Coevorden hebben we zelfs de keuze tussen opslaglocaties in Hardenberg of Emmen, en Ter Apel ligt precies tussen onze vestigingen in Stadskanaal en Emmen. We willen ervoor zorgen dat iedereen gemakkelijk bij ons terecht kan. Zelf kom ik oorspronkelijk uit Hoogeveen, dus ik ben er trots op dat we nu goed bereikbaar zijn voor iedere Drentenaar."

Wat zijn de prijzen en voordelen van de opslagruimtes bij Storage Share?

Doorten: “Bij Storage Share begrijpen we dat betaalbaarheid en flexibiliteit belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom bieden we concurrerende prijzen en een breed scala aan voordelen voor onze opslagruimtes in Emmen en andere locaties. Klanten kunnen kiezen uit ruimtes variërend van 2 tot 12 m², afhankelijk van hun opslagbehoeften. Bovendien zijn al onze opslagruimtes goed beveiligd met 24/7 cameratoezicht, toegangscontrole en individuele sloten.”

Een ander voordeel dat Storage Share biedt, zijn de flexibele huuropties. Doorten: “Klanten kunnen een opslagruimte huren voor zowel korte als lange termijn, zonder langdurige verplichtingen. Dit stelt hen in staat om hun opslagruimte aan te passen aan hun veranderende behoeften. Bovendien kunnen klanten eenvoudig online reserveren en beheren, waardoor het hele proces snel en gemakkelijk verloopt.” 

Storage Share hecht ook veel waarde aan duurzaamheid. Doorten benadrukt: “Bij het opnieuw opbouwen van het pand in Emmen hebben we veel aandacht besteed aan duurzame oplossingen. We hebben energiezuinige verlichting geïnstalleerd en zorgen voor efficiënt energiegebruik in het hele gebouw. Daarnaast moedigen we onze klanten aan om duurzaamheid te omarmen door hergebruik en recycling te stimuleren.”

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Emmen.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes