9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Storage Share opent deuren van opslaglocatie in Elburg

Storage Share opent deuren van opslaglocatie in Elburg

calendar_month 13-06-2023 person Niels van Eck

ELBURG - Storage Share opent deze week een nieuwe opslaglocatie in Elburg, waarmee inwoners van Elburg en omstreken nu profiteren van handige en betrouwbare opslagmogelijkheden. Met een totale ruimte van 1.000 m² en 121 opslagruimtes variërend van 2 tot 12 m², biedt Storage Share de perfecte oplossing voor iedereen die extra ruimte nodig heeft. Of het nu gaat om een verhuizing, het tijdelijk opslaan van spullen of gewoon de behoefte aan meer opbergruimte, opslagruimte in Elburg huren is nu mogelijk.

De nieuwe opslaglocatie bevindt zich op de derde etage van een modern pand, dat uitstekend bereikbaar is met zowel een grote goederenlift als ook een personenlift. Het gebouw, oorspronkelijk een meubelwinkel uit 2001, is recentelijk omgebouwd tot een hoogwaardige opslagfaciliteit. Storage Share begrijpt dat toegankelijkheid en gemak essentieel zijn bij het huren van een opslagruimte. Daarom zorgt Storage Share ervoor dat het pand goed bereikbaar is, zodat klanten moeiteloos hun opslagruimte kunnen bereiken en hun spullen kunnen ophalen wanneer dat nodig is.

Ervaringen van huurders

Martijn, een van de eerste huurders bij Storage Share Elburg, deelt graag zijn ervaring: “Ik verhuis binnenkort naar een tijdelijke woning in ‘t Harde, waar niet al mijn spullen passen. Eerst zocht ik naar opslaglocaties in Zwolle en Lelystad, maar toen ik hoorde dat Storage Share een vestiging in Elburg opende, leek mij dat ideaal. Gereedschap kan ik bijvoorbeeld niet kwijt in mijn nieuwe huis, maar als ik het nodig heb, rijd ik hier gewoon even langs om het op te halen. Martijn was onder de indruk toen hij onze opslaglocatie bezocht. “Het zag er al supernetjes uit. Omdat mijn opslagbox nog niet helemaal klaar was, kreeg ik direct een andere toegewezen. Daarnaast was de communicatie met Storage Share zowel via internet als per telefoon uitstekend. Dit geeft mij het vertrouwen dat mijn bezittingen in goede handen zijn.”

Flexibiliteit en opzegbaarheid

Storage Share begrijpt dat de behoefte aan opslagruimte kan variëren. Daarom biedt het bedrijf flexibele huuropties, waaronder maandelijkse verlenging en de mogelijkheid tot flexibel opzeggen. Martijn bevestigt dit: "Mijn nieuwe woning is tijdelijk, maar als het goed bevalt, houd ik het zeker langer aan. Fijn dat ik de vrijheid heb om de opslagruimte zo lang als nodig te gebruiken, zonder dat ik vastzit aan langetermijncontracten.”

Waarom Storage Share? 

Ben je benieuwd naar wat Storage Share te bieden heeft in termen van prijzen en voordelen voor onze opslagruimtes? Bij Storage Share begrijpen we het belang van betaalbaarheid en flexibiliteit voor onze gewaardeerde klanten. Daarom presenteren we competitieve tarieven en een uitgebreide reeks voordelen voor onze opslagmogelijkheden in Elburg en andere vestigingen. Onze klanten hebben de keuze uit ruimtes variërend van 2 tot 12 vierkante meter, afhankelijk van hun specifieke opslagbehoeften. Verder waarborgen we de veiligheid van al onze opslagunits met 24/7 cameratoezicht, strikte toegangscontrole en individuele sloten.

Een extra pluspunt dat Storage Share biedt, zijn de flexibele huuropties. Zoals Doorten uitlegt: "Klanten kunnen opslagruimtes huren voor zowel korte als lange termijn, zonder zich te hoeven committeren aan langdurige verplichtingen. Dit stelt hen in staat om hun opslagruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden." Bovendien is het voor klanten moeiteloos om online reserveringen te maken en hun opslagruimtes te beheren, waardoor het hele proces snel en handig verloopt.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Elburg.

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes