9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Opslagaanbieder Storage Share vergroot vestiging in Hoensbroek met 300%

Opslagaanbieder Storage Share vergroot vestiging in Hoensbroek met 300%

calendar_month 20-07-2021 person Niels van Eck

HOENSBROEK – Het succesvolle opslagbedrijf Storage Share vergroot in Hoensbroek haar bestaande vestiging met 300%. Aan de Koumen 80A zijn 107 extra opslagunits gecreëerd, variërend van 2 tot 20 m2, die beschikbaar zijn voor particulieren en bedrijven.

Storage Share verhuurt op ongeveer zestig locaties in Nederland ruimtes als tijdelijke opslag voor particulieren en bedrijven. Een deel van de locatie aan de Koumen 80A werd al eerder gebruikt als opslagruimte. Ook de rest van het gebouw is inmiddels omgebouwd tot opslagunits. Droog, schoon en voorzien van de nieuwste technologieën. 

"Deze units worden voornamelijk verhuurd aan particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke plek voor inboedels," vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. "Daarnaast zien we ook dat veel zzpP'ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren."

Nieuwe huurders melden zich

De eerste huurders van het nieuwe gedeelte hebben zich al gemeld. Hun redenen variëren van verbouwingen tot de behoefte aan extra ruimte voor hobbyspullen. Een tevreden huurder prijst zelfs de uitstekende service en de goede tussen prijs en kwaliteit.

Doorten verwacht dat de nieuwe ruimtes snel verhuurd zijn: "Het aanbod van kwalitatief goede kleine opslagruimten in de regio is relatief beperkt. Daarom hebben we in totaal 800 m2 aan eerlijk geprijsde opslagruimte toegevoegd aan de markt in Hoensbroek. De locatie sluit perfect aan bij onze ambitie naar een landelijk dekkend netwerk." Onderzoek laat zien dat de vraag naar opslagruimte divers is, variërend van het opslaan van inboedel tot het bewaren van hobby-spullen.

Waarom Storage Share?

Storage Share onderscheidt zich met flexibele huuropties. Klanten kunnen opslagruimtes huren voor zowel korte als lange termijn, zonder langdurige verplichtingen. "Dit stelt hen in staat om hun opslagruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden", legt Doorten uit. “Bovendien maken online reserveringen en beheer van de opslagruimtes het proces snel en handig, waardoor Storage Share een aantrekkelijke keuze is voor wie op zoek is naar betrouwbare en toegankelijke opslagoplossingen.”

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Hoensbroek.

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes