Opslag bij Roda JC? Storage Share opent vestiging in Parkstad Limburg-Stadion

Opslag bij Roda JC? Storage Share opent vestiging in Parkstad Limburg-Stadion

21-04-2022 Julian Doorten

KERKRADE – “Inwoners van Kerkrade en omgeving houden van opruimen”, dat concludeert Julian Doorten medeoprichter van Storage Share. Het succesvolle opslagbedrijf, gespecialiseerd in mini-opslag, opent in Parkstad Limburg-stadion haar tweede vestiging in Kerkrade. Particulieren en ondernemers kunnen letterlijk onder de tribunes veilig hun spullen opslaan.

Storage Share verhuurt op ongeveer zestig locaties in Nederland als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Leegstaande bedrijfsruimtes worden in opdracht van het bedrijf omgebouwd tot opslagunits. “Onze opslagunits worden voornamelijk verhuurd aan particulieren die op zoek zijn naar een tijdelijke plaats voor inboedels vanwege een verhuizing, verbouwing of ruimtegebrek thuis”, vertelt Julian Doorten. “Daarnaast zien we ook dat veel ZZP’ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren”.

Coronacrisis: babyboom en opruimen

Door de coronacrisis waren mensen meer thuis dan anders. “Dat heeft niet alleen een babyboom veroorzaakt, maar mensen zijn ook meer gaan opruimen. Spullen die mensen niet wegdoen, worden bij ons opgeslagen”, vertelt Doorten. Aan de Sportstraat in Kerkrade werd eerder al een opslagruimte met 101 units van in totaal 700 m2 geopend. “Die units zaten al snel vol. We zien in meer steden dat we snel moeten uitbreiden, maar Kerkrade spant de kroon. We zijn daarom op zoek gegaan naar een extra ruimte.” Die ruimte werd gevonden aan de Roda J.C. Ring. In Parkstad Limburg-stadion bouwde Storage een ruimte van maar liefst 1.500 m2 om tot 164 opslagruimtes, in grootte variërend van 2 tot 12 m2.

Waarom Storage Share?

Een extra pluspunt dat Storage Share u biedt, zijn de flexibele huuropties. Zoals Doorten uitlegt: "Klanten kunnen opslagruimtes huren voor zowel korte als lange termijn, zonder zich te hoeven committeren aan langdurige verplichtingen. Dit stelt hen in staat om hun opslagruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden." Bovendien is het voor klanten moeiteloos om online reserveringen te maken en hun opslagruimtes te beheren, waardoor het hele proces snel en handig verloopt.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Kerkrade.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes