4.4/5
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Van bouwmarkt naar hoogwaardige self-storage. Storage Share opent opslagvestiging in Edam Van bouwmarkt naar hoogwaardige self-storage. Storage Share opent opslagvestiging in Edam

Van bouwmarkt naar hoogwaardige self-storage. Storage Share opent opslagvestiging in Edam

calendar_month 08-07-2022 person Julian Doorten

EDAM – Van bouwmarkt via chocoladefabriek naar mini-opslag. Het pand aan de Ambachtstraat 5 in Edam is door Storage Share, gespecialiseerd in self-storage, verbouwd tot 128 opslagunits. Particulieren en ondernemers kunnen er veilig hun spullen opslaan.

Eén van de eerste huurders is Nanne. “Binnenkort verhuizen we van Rotterdam naar Monnickendam. We huren nu ook al een opslagruimte bij Storage Share. De spullen uit die opslag gaan één op één over naar de opslaglocatie in Edam.” 

“Van alles”, antwoordt Nanne op de vraag wat hij zoal opslaat. “We hebben zes kinderen, dus we hebben altijd teveel spullen en dat wordt alleen maar meer. In Edam gaan we daarom een extra opslagruimte huren.”

Beperkt aanbod

Bernhard is druk aan het klussen in zijn nieuwe huis in Edam en heeft zo’n beetje de volledige inboedel opgeslagen bij Storage Share. “Aan ons nieuwe huis moet nog veel gedaan worden. We gaan flink verbouwen. Er komen onder meer nieuwe vloeren met vloerverwarming in, dus alles moet eruit. We hebben geluk; de opslaglocatie is een straat van onze nieuwe woning vandaan.” S

torage Share heeft in Edam een oppervlakte van 1.100 m² omgebouwd tot 128 gloednieuwe opslagunits, voorzien van slimme technologieën, toegang met je telefoon en natuurlijk een lift. “Edam is nieuw voor ons”, vertelt Doorten. “In deze regio is het aanbod van kwalitatief goede opslagboxen relatief beperkt. Bovendien is de opslagruimte die aanwezig is, behoorlijk prijzig. Daar stellen wij eerlijke prijzen tegenover en kwaliteit die zeker niet onderdoet voor de andere aanbieders.”

Waarom kiezen voor Storage Share?

Of je nu een kleine of een grote opslag nodig heb, voor korte of voor langere termijn. De flexibiliteit van huren bij Storage Share past zich aan jouw behoeften aan. Met maandelijks opzegbare contracten heb je zelf in de hand hoelang je huurt. De opslag locaties zijn beveiligd met 24/7 cameratoezicht, persoonlijke sloten op units en elektronische sloten. Ook heeft Storage Share een handige website waarop je onder andere opslag ruimte kan aanvragen en de ruimte die je nodig heb kan berekenen met de handige opslagruimte calculator en als je dan nog vragen hebt, kan je altijd een opslagexpert van Storage Share bellen.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Edam.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes