9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Storage Share opent opslaglocatie in Kampen

Storage Share opent opslaglocatie in Kampen

calendar_month 12-07-2022 person Niels van Eck

KAMPEN – Van textieldrukkerij Brezo naar opslagruimte. Het pand aan de Haatlanderdijk in Kampen is door Storage Share, gespecialiseerd in kleine opslagruimten, verbouwd tot negentig opslagunits. Particulieren en zzp'ers kunnen in de voormalige textieldrukkerij veilig hun spullen opslaan.

Mini-opslag is populair. In steeds meer plaatsen schieten grote opslagcomplexen als paddenstoelen uit de grond. Storage Share kiest voor een eigen aanpak. Het zorgt niet alleen voor gloednieuwe self storage-locatie, voorzien van de nieuwste technologieën. Ook kiest het voor locaties die niet standaard zijn. “We zitten bewust ook in de regio”, vertelt Julian Doorten, medeoprichter van Storage Share. “In grote steden vind je al genoeg opslaglocaties. Maar in de kleinere steden en grote dorpen is daar net zo goed behoefte aan. Daarom vind je ons ook in plaatsen als Drachten, Oosterhout, Heerhugowaard. En nu dus ook in Kampen."

Vraag neemt toe

Het pand aan de Haatlanderdijk in Kampen werd in 1996 gebouwd in opdracht van André de Zoete voor zijn textieldrukkerij Brezo. In 2003 en 2013 volgden uitbreidingen. Na de overname van het pand heeft Storage Share 860 m2 omgebouwd tot 90 opslagruimten. Later dit jaar volgen nog eens 91 opslagunits in hetzelfde pand. Doorten verwacht dat het daar niet bij blijft. “In de regio Kampen is niet veel kwalitatief goede mini-opslagruimte beschikbaar. We zien de vraag toenemen als we eenmaal ergens zitten. In steeds meer steden openen we nu een tweede vestiging.” Zo hebben we een locatie in Elburg op het oog.

Tijdelijke opslag inboedels

Storage Share verhuurt op ongeveer zestig locaties in Nederland tijdelijke opslagruimten. “Het zijn vooral particulieren die bij ons een opslagbox huren. Ze zijn bijvoorbeeld op zoek zijn naar een tijdelijke plaats voor inboedels vanwege een verhuizing, verbouwing of ruimtegebrek thuis”, vertelt Doorten. “Daarnaast zien we ook dat veel zzp’ers met gereedschap of ondernemers ruimtes huren. Sinds de coronacrisis zijn steeds meer mensen gaan thuiswerken. Om van de keukentafel naar een werkkamer in huis te gaan, is er flink opgeruimd in de Nederlandse huizen. Spullen waar mensen geen afscheid van kunnen of willen nemen, worden bij ons opgeslagen.” 

Waarom Storage Share? 

Een extra pluspunt dat Storage Share biedt, zijn flexibele huurperiodes. Zoals Doorten uitlegt: "Klanten kunnen opslagruimtes huren voor zowel korte als lange termijn, zonder vast te zitten aan langdurige verplichtingen. Dit stelt hen in staat om hun opslagruimte aan te passen aan veranderende omstandigheden." 

Storage Share huurt het voormalige Brezo-pand voor een periode van twintig jaar waardoor mensen die op zoek zijn naar een opslagruimte ook voor langere tijd een self-storage box kunnen huren. Reserveren doe je eenvoudig online.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Kampen.

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes