4.6/5
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Veel vraag naar opslagruimte, opslagaanbieder Storage Share opent vestiging in Beek en Donk Veel vraag naar opslagruimte, opslagaanbieder Storage Share opent vestiging in Beek en Donk

Veel vraag naar opslagruimte, opslagaanbieder Storage Share opent vestiging in Beek en Donk

calendar_month 26-09-2022 person Julian Doorten

BEEK EN DONK – Van grootschalige bedrijfsopslag naar (tijdelijke) opslag voor particulieren en kleine bedrijven. Het pand aan de Haverkamp 6 in Beek en Donk is door Storage Share, gespecialiseerd in self-storage, verbouwd tot 208 opslagunits. Particulieren en ondernemers kunnen er veilig hun spullen opslaan. 

Eén van de eerste huurders is Hans van Zwol. “Mijn bedrijfsspullen liggen veilig in een opslagbox bij Storage Share in Beek en Donk. Denk aan een aantal zaagmachines, andere elektrische gereedschappen en bouwmaterialen. Thuis heb ik hier niet echt een geschikte ruimte voor. Door de spullen extern op te slaan, houd ik mijn huis en schuur netjes. “Een aantal keren per week”, antwoordt Hans op de vraag hoe vaak hij bij de opslag komt. “Ik ga soms voor mijn werkdag naar de opslag om spullen op te halen die ik voor de klus nodig heb of ik kom aan het einde van de dag om spullen om te wisselen.”

Groeiende vraag en aanbod

Het pand aan de Haverkamp 6 in Beek en Donk is in de afgelopen jaren in gebruik geweest door van Lankveld voor de opslag van decorstukken. Storage Share heeft nu 1.500 m² op 1e verdieping omgebouwd tot 208 opslagruimtes. Schoon, droog en van alle gemakken voorzien, zoals een lift en beveiligde toegang met je telefoon.

Zodra de 208 boxen zijn verhuurd, worden de overige 1.800 vierkante meter op de begane grond omgebouwd naar nog eens 250 ruimtes. Doorten verwacht dat het daar niet bij blijft. “In de gemeente Laarbeek is er weinig hoogwaardige opslagruimte te huur. We merken dat de vraag toeneemt zodra we ons ergens vestigen. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, zijn we in steeds meer plaatsen bezig met het openen van tweede vestigingen.”

Flexibiliteit staat voorop

Een opslagruimte huren bij Storage Share doe je altijd flexibel. Dus of je nu voor een paar weken extra ruimte nodig hebt vanwege een verhuizing of permanent spullen wil opslaan voor je bedrijf: bij Storage Share ben je flexibel in je keuze. Tegen eerlijke prijzen huur je een box vanaf 2 tot 12 m². Toegang is extra veilig doordat je alleen met je eigen telefoon naar binnen komt. Meer weten? Onze opslagexpert staat 24/7 voor je klaar.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Beek en Donk.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes