Veel vraag naar opslagruimte, opslagaanbieder Storage Share opent vestiging in Beek en Donk

Veel vraag naar opslagruimte, opslagaanbieder Storage Share opent vestiging in Beek en Donk

26-09-2022 Julian Doorten

BEEK EN DONK – Van grootschalige bedrijfsopslag naar mini-opslag voor particulieren en kleine bedrijven. Het pand aan de Haverkamp 6 in Beek en Donk is door Storage Share, gespecialiseerd in mini-opslag, verbouwd tot 208 opslagunits. Particulieren en ondernemers kunnen er veilig hun spullen opslaan. 

Eén van de eerste huurders is Hans van Zwol. “Ik sla bij Storage Share in Beek en Donk mijn bedrijfsspullen op. In de opslag staan een aantal zaagmachines, overige elektrische gereedschappen en bouwmaterialen. Thuis heb ik hier niet echt een geschikte ruimte voor, dus door de spullen extern op te slaan hou ik mijn huis en schuur netjes. “Een aantal keren per week”, antwoordt Hans op de vraag hoe vaak hij bij de opslag komt. “Ik ga soms voor mijn werkdag naar de opslag om spullen op te halen die ik voor de klus nodig heb of ik kom aan het einde van de dag om spullen om te wisselen.”

Groeiend vraag & aanbod

Het pand aan de Haverkamp 6 in Beek en Donk stond nog maar net leeg. In de afgelopen jaren is het in gebruik geweest door van Lankveld voor de opslag van decorstukken. Storage Share heeft nu 1.500 m² op 1e verdieping omgebouwd tot 208 opslagruimtes. Zodra die allemaal zijn verhuurd dan wordt de overige 1.800 vierkante meter op de begane grond omgebouwd naar nog eens 250 ruimtes. Doorten verwacht dat het daar niet bij blijft. “In de gemeente Laarbeek is weinig hoogwaardige mini-opslagruimte te huur. We merken dat de vraag toeneemt zodra we ons ergens vestigen. Om aan deze groeiende vraag te voldoen, zijn we in steeds meer steden bezig met het openen van tweede vestigingen.”

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Beek en Donk.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes