Wegens groot succes in de regio opent Storage Share een opslaglocatie in Gouda

Wegens groot succes in de regio opent Storage Share een opslaglocatie in Gouda

29-07-2021 Julian Doorten

GOUDA – Het succesvolle opslagplatform Storage Share opent in Gouda een vestiging. Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijfsterrein Broekhuizen aan de Marconistraat 70H. De inmiddels verbouwde locatie is voornamelijk geschikt voor de tijdelijke opslag van particuliere inboedels en startende ondernemers. De eerste huurders hebben inmiddels hun spullen opgeslagen.

De bedrijfshal van 600 m2 is onlangs verbouwd naar 72 kleine individuele opslagruimtes. Het pand bevindt zich op het bedrijfsterrein Broekhuizen aan de Marconistraat 70H. Omdat de opslaglocatie zich bevindt aan de Marconistraat, op een bedrijfsterrein, is deze gedurende de hele dag goed toegankelijk. "Naast een good begaanbare trap hebben we in de locatie aan de Marconistraat een grote goederenlift”, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. Met je eigen unit-sleutel heb je altijd toegang tot jouw opslagruimte, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Heb je slechts kortdurend behoefte aan opslagruimte? Ook dit is mogelijk bij Storage Share. Je kunt al een opslagruimte huren vanaf één maand. Na deze periode kun je op elk gewenst moment je huur opzeggen. Bij Storage Share ben je verzekerd van transparante en eerlijke prijzen. Ook zijn al onze panden beveiligd met camera toezicht, elektronische sloten en de hiervoor genoemde unit-sleutels.

Success in omstreken

“Met 6 andere goedlopende locaties in Zuid-Holland waaronder de dichtbij gelegen opslaglocaties in Bodegraven, Capelle aan den IJssel en Alphen aan den Rijn, was het een no-brainer om de locatie in Gouda erbij te nemen” zegt Julian. “Over de vraag of deze locatie vol komt hebben we overigens geen enkele twijfel, al voor de start kregen we veel aanvragen. De eerste ruimtes waren dan ook al voor de oplevering verhuurd.” Het pand is gehuurd voor een periode van tien jaar en is dus ook voor langere periodes te huren. Julian licht toe dat Storage Share zich richt op particulieren en ondernemers die voor kortere of langere tijd opslagruimte zoeken.

Bereikbaarheid

De opslaglocatie is voor huurders iedere dag zelfstandig bereikbaar van 7:00 tot 23:00. Storage Share is van 9 uur ‘s ochtends tot 6 uur ’s avonds 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om per mail contact op te nemen, waardoor je gemakkelijk al je vragen kan stellen. Wil je graag meer inzicht in hoeveel ruimte je nodig hebt? De website van Storage Share is uitgerust met een handige opslagruimte calculator waarmee je nauwkeurig kan berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt. Hiermee ga je goed voorbereid het intakegesprek in met de opslag-expert van Storage Share.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Gouda.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes