4.6/5
headset_mic 085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Wegens groot succes in de regio opent Storage Share een opslaglocatie in Gouda Wegens groot succes in de regio opent Storage Share een opslaglocatie in Gouda

Wegens groot succes in de regio opent Storage Share een opslaglocatie in Gouda

calendar_month 29-07-2021 person Julian Doorten

GOUDA – Het succesvolle opslagplatform Storage Share opent in Gouda een vestiging. Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijfsterrein Broekhuizen aan de Marconistraat 70H. De inmiddels verbouwde locatie is voornamelijk geschikt voor de tijdelijke opslag van particuliere inboedels en startende ondernemers. De eerste huurders hebben inmiddels hun spullen opgeslagen.

De bedrijfshal van 600 m2 is onlangs verbouwd naar 72 kleine individuele opslagruimtes. Het pand bevindt zich op het bedrijfsterrein Broekhuizen aan de Marconistraat 70H. Dankzij de ligging, op een bedrijventerrein aan de Marconistraat, is deze gedurende de hele dag goed toegankelijk. 

“Naast een goed begaanbare trap hebben we in de locatie aan de Marconistraat een grote goederenlift”, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. ”Met je eigen unit-sleutel heb je altijd toegang tot jouw opslagruimte, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Heb je slechts kortdurend behoefte aan opslagruimte? Ook dit is mogelijk bij Storage Share. Je huurt al een opslagruimte huren vanaf één maand. Na deze periode kun je op elk gewenst moment opzeggen." 

“Daarbij ben je bij Storage Share verzekerd van transparante en eerlijke prijzen”, vervolgt Doorten. “Ook zijn al onze panden beveiligd met cameratoezicht, elektronische sloten en dus unit-sleutels.”

Aantrekkingskracht in de regio

“Met zes andere goedlopende locaties in Zuid-Holland, waaronder de dichtbij gelegen opslaglocaties in Bodegraven, Capelle aan den IJssel en Alphen aan den Rijn, was het een no-brainer om de locatie in Gouda erbij te nemen”, zegt Doorten. “Over de vraag of deze locatie vol komt hebben we overigens geen enkele twijfel, al voor de start kregen we veel aanvragen. De eerste ruimtes waren dan ook al voor de oplevering verhuurd.” 

Het pand is gehuurd voor een periode van tien jaar en is dus ook voor langere periodes te gebruiken, of je nu particulier of ondernemer bent.

Gunstig gelegen, dus goed bereikbaar

De opslaglocatie is voor huurders iedere dag zelfstandig bereikbaar van 7:00 tot 23:00 uur. Storage Share is van 9:00 uur ‘s ochtends tot 18:00 uur ’s avonds ze dvenagen in de week telefonisch bereikbaar. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om per mail contact op te nemen, waardoor je gemakkelijk al je vragen kan stellen. 

Wil je graag meer inzicht in hoeveel ruimte je nodig hebt? De website van Storage Share is uitgerust met een handige opslagruimte calculator waarmee je nauwkeurig kan berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt. Hiermee ga je goed voorbereid het intakegesprek in met de opslag-expert van Storage Share.

Klik hier voor informatie over onze opslagruimtes in Gouda.

Geschreven door

Julian Doorten

Julian Doorten

Julian Doorten is één van de oprichters van Storage Share. Hij is ondernemer in hart en nieren. Met zijn masters Real Estate (Rijksuniversiteit Groningen) en International Management (Business Universiteit Nyenrode) is hij gedreven om succes te boeken. Julian mag je altijd wakker maken voor potentiële nieuwe Storage Share locaties, het vieren van mijlpalen en een mooie lange reis naar een warm land.

Bekijk onze opslagruimtes