Verzekering

Omdat jouw spullen of ruimte onvervangbaar zijn, bouwen wij aan een betrouwbaar platform en doen we ons uiterste best om de locaties zo veilig mogelijk te maken. Hoewel wij verwachten dat schade aan jouw spullen niet snel voor zal komen, snappen wij dat je dit risico niet wil lopen.

Inboedelverzekering

Wil je je spullen opslaan via Storage Share? Zorg dan altijd dat je jouw inboedelverzekeraar inlicht over de opslag van jouw spullen op een externe locatie. 

Inventarisatielijst

Wij vragen jou altijd om in het opslagcontract zo gedetailleerd mogelijk aan te geven wat je op gaat slaan. Wij geloven in eerlijkheid, openheid en vertrouwen, maar zullen deze gegevens verder nooit openbaar maken.

Foto's

Nadat jij bent ingecheckt vragen we je om foto’s te maken van de ruimte om de huidige staat in kaart te brengen. Bovendien vragen we jou om foto’s van de geplaatste spullen in de ruimte zodat we zeker weten dat niemand verboden spullen opslaat.

Tips

Om ervoor te zorgen dat je risico’s zo veel mogelijk van te voren kunt uitsluiten hebben wij hieronder alvast enkele tips opgenomen:

  1. Zorg dat er genoeg ruimte is voor jouw spullen.
  2. Sla geen kostbare of waardevolle spullen op.
  3. Sla geen brandbare of gemakkelijk ontvlambare spullen op.