Verzekering

Omdat wij goed begrijpen dat jouw spullen onvervangbaar zijn, zorgen wij voor een veilige en betrouwbare opslagruimte en doen we ons uiterste best om de locaties zo veilig mogelijk te maken. Hoewel wij verwachten dat schade aan jouw spullen niet snel voor zal komen, snappen wij dat je dit risico niet wil lopen.

Inboedelverzekering

Wil je je spullen opslaan via Storage Share? Zorg dan altijd dat je jouw inboedelverzekeraar inlicht over de opslag van jouw spullen op een externe locatie. 

Inventarisatielijst

Maak een gedetailleerde inventarislijst van alles dat je opslaat. Je weet dan precies wat je wel en niet hebt opgeslagen in jouw opslagruimte. Dit helpt je ook bij het organiseren en lokaliseren van specifieke items wanneer je ze nodig hebt. 

Foto's

Maak foto's van de spullen die je hebt opgeslagen. Zo weet je precies wat (en in welke staat) je hebt opgeslagen en heb je bewijs voor je inboedelverzekering mocht er onverhoopt toch iets met je spullen gebeuren.

Tips

Om ervoor te zorgen dat je risico’s zo veel mogelijk van te voren kunt uitsluiten hebben wij hieronder alvast enkele tips opgenomen:

  1. Zorg dat er genoeg ruimte is voor jouw spullen.
  2. Stapel je spullen niet te hoog op in de ruimte.
  3. Sla geen kostbare of waardevolle spullen op.
  4. Sla geen brandbare of gemakkelijk ontvlambare spullen op.

Vind opslagruimte bij je in de buurt

Bekijk opslagruimtes
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade