Verzekering

Omdat jouw spullen of ruimte onvervangbaar zijn, bouwen wij aan een veilige en betrouwbare band tussen huurders en verhuurders. Hoewel wij verwachten dat schade aan jouw spullen of ruimte niet snel voor zal komen, snappen wij dat je dit risico niet wil lopen.

Betrouwbare band

Iedere huurder en verhuurder heeft zijn eigen profiel waarop hij zich zelf en zijn ruimte of opslagbehoefte kan beschrijven. Voordat jij bij een verhuurder een ruimte huurt kun je zijn profiel bekijken, zijn beoordelingen checken en dit zal hij ook bij jou doen. Wij geloven in eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Inboedelverzekering

Wil je je spullen opslaan via Storage Share? Zorg dan altijd dat je jouw inboedelverzekeraar inlicht over de opslag van jouw spullen op een externe locatie.

Opstalverzekering

Of wil je juist jouw lege ruimte verhuren? Neem dan contact op met je opstalverzekeraar om door te geven dat je jouw garage, berging of lege zolder wil gaan verhuren.

Indien je je inboedel- of opstalverzekeraar niet inlicht, dan loop je het risico dat eventuele schade niet zal worden vergoed. En dat wil toch niemand?

Tips

Om ervoor te zorgen dat je risico’s zo veel mogelijk van te voren kunt uitsluit hebben wij hieronder alvast enkele tips opgenomen:

  1. Zorg dat er genoeg ruimte is voor jouw spullen.
  2. Spreek met de verhuurder goed af wie er allemaal toegang heeft tot de ruimte.
  3. Sla geen brandbare of gemakkelijk ontvlambare spullen op.