Beschikbare opslagruimtes

Tijdelijke actie in september: Nu 3 maanden 50% korting *

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
Tijdelijke actie in september: Nu 3 maanden 50% korting *
prijs per maand
Prijs per maand
€ 35 € 17,50 € 50 € 25 € 65 € 32,50 € 80 € 40 € 95 € 47,50 € 110 € 55
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

* Kortingstarief is geldig tijdens de eerste 3 maanden, ook als je slechts 1 maand huurt. Alleen voor nieuwe huurders bij aangaan van nieuw contract.

Moeite met inschatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagruimte calculator of neem vrijblijvend contact op met onze opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren Zutphen (self-storage)

Opslagbox Zutphen huren op maat, scherpste prijs, altijd toegang

Op zoek naar een opslagbox in de omgeving van o.a. Zutphen, Voorst, Eefde en Brummen? Storage Share heeft direct opslagruimte beschikbaar aan de Zweedsestraat 2 in Zutphen. Deze opslagbox is gunstig gelegen op bedrijventerrein de Mars, waar je ook makkelijk kunt parkeren. Je kunt hier je eigen opslagruimte huren op maat. Je opslagbox is droog, schoon en veilig.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 445 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Zweedsestraat 2

Betaal niet teveel voor je opslagbox in Zutphen!

De Zweedsestraat in Zutphen ligt op een bedrijvenpark. Je opslagbox is hierdoor goed bereikbaar, zowel overdag als ‘s avonds. Je huurt bij onze opslagruimte aan de Zweedsestraat 2 in Zutphen je eigen opslagbox met een eigen sleutel. Je kunt deze opslagruimte huren in Zutphen voor korte of langere tijd. Gegarandeerd tegen de scherpste prijs. Wij maken namelijk opslagruimtes in panden die anders niet worden gebruikt. Hierdoor zijn onze maandelijkse kosten lager en kunnen wij de opslagruimtes voor een lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten. Geen addertjes onder het gras, dus het bedrag dat je bij ons op de website ziet is ook het bedrag dat je uiteindelijk betaalt.  

Offerte opslagruimte huren Zutphen – Zweedsestraat 2

 • Opslagbox Zutphen huren op maat, scherpste prijsgarantie
 • Opslagruimte huren voor korte en/of langere periode
 • Opslagbox met eigen sleutel 
 • Iedere dag goed bereikbaar
 • Opslagruimte is schoon, droog en veilig
 • Je betaalt per maand
 • Gebouw en opslagbox zijn goed toegankelijk

Opslagbox Zutphen huren met scherpste prijsgaranties

Storage Share richt zich op opslagruimtes in panden die anders toch niet worden gebruikt. Daarom kunnen we je de scherpste prijs aanbieden. Onze maandhuur ligt gemiddeld 50% lager dan bij andere opslagruimte aanbieders! Je betaalt voor de opslagbox die je gebruikt, niet voor onnodige, bijkomende services. Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrenten, goede opslagruimtes voor een lagere prijs.

Altijd toegankelijk, schoon en goed beveiligd

Jouw opslagruimte is optimaal toegankelijk, schoon en betrouwbaar. Je kunt er iedere dag tussen 7:00 en 23:00 bij, met een eigen sleutel. Na de eerste maand kun je je huur op elk gewenst moment opzeggen. We hebben een opslagbox in Zutphen in allerlei formaten. Je huurt de kubieke meters die jij nodig hebt tegen de scherpste prijs. Kies nu hierboven jouw gewenste formaat en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij bieden al opslagruimtes aan vanaf 2 vierkante meter, ter grootte van een studio. Meer opslagruimte nodig? Geen probleem, wij bieden allerlei verschillende formaten aan tot meer dan 12 vierkante meter ter grootte van een vrijstaande woning!

Wil je een ander formaat opslagruimte huren of heb je andere vragen? Bel naar 085 - 06 07 686 of stuur een berichtje via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Zutphen huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Zutphen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Zutphen al vanaf € 35,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Zutphen?

Onze opslagruimte in Zutphen is gevestigd aan de Zweedsestraat 2. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Zutphen?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Zutphen. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Zutphen huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Zutphen gebruiken?

Een opslagruimte in Zutphen huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Zutphen?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Zweedsestraat 2 te Zutphen. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Zutphen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Zweedsestraat in Zutphen.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor