Opslagruimte in Woerden

Nette, goedkope en goed bereikbare opslagruimte nodig?

Wil je een tijdelijke of vaste opslagruimte huren in Woerden? Op een betrouwbare locatie aan de rand van de stad zodat je er gemakkelijk even naar toe kunt? In 20 minuten rij je via de A12 naar de opslagvestiging van Storage Share in Gouda. In Gouda heeft Storage Share verschillende opslagruimtes beschikbaar en nu al te huur vanaf één maand! Nooit meer ruimtegebrek, geen spullen weg hoeven te gooien, je huurt je eigen opslagruimte voor de periode die jou past. Voor je huisraad, inboedel of andere spullen. Bel met onze opslagexpert om de mogelijkheiden te ontdekken.

Onze opslaglocaties in de buurt van Woerden

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Bijna gratis opslagruimte in Woerden huren?

Voor alle steden zoals Woerden die dicht tegen de grote steden in Nederland aan liggen, is het vinden van een geschikte opslagruimte een uitdaging. Die zijn vaak veel te prijzig. Daarom hebben wij in Woerden een leegstaand bedrijfspand geschikt gemaakt voor de opslag van huisraad en inboedels. We hebben opslagruimtes in verschillende formaten. Heb je maar een paar dozen? Huur dan een kleine ruimte van 2 m2, heb je een complete inboedel? Ga dan voor 12 m2 of zelfs nog meer! 

Goedkope opslaglocatie Woerden

Ben je opzoek naar een gewoon goedkope opslagruimte in Woerden? Zoek niet verder! Omdat wij gebruik maken van leegstaande bedrijfspanden als opslaglocatie kan Storage Share veel goedkoper zijn dan de concurrentie. Ook jij kunt daar van profiteren! Bij Storage Share huur je een opslagruimte tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs in Woerden. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Daarmee heb je iedere dag zelfstandig toegang van 7:00 tot 23:00. Opslagruimte huren bij Storage Share in Woerden is ook ideaal voor inwoners van Linschoten, Breeveld, Montfoort, Kamerik en Zegveld.

Veilige, maar betaalbare opslagruimte huren

Zoek je een veilige oplossing voor je opslagprobleem: huur een opslagruimte bij Storage Share in Woerden. Onze ruimtes zijn goed afgesloten, we maken gebruik van toegangscontrole, camera's en de sociale controle is hoog. Je kunt je opslagruimte gebruiken voor een paar dozen, wat huisraad, maar ook een complete inboedel kun je gemakkelijk bij ons kwijt. Onze opslaglocatie is goed bereikbaar en met je maandcontract zit je verder nergens aan vast. Verder geldt: vrijheid, blijheid. Of je nu woont of werkt in Woerden, voor korte of langere tijd, je eigen mini-opslag huren is gauw geregeld.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Gouda huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 33m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Woerden?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 65,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 250,00 per maand voor een XXL (33 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (33 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Woerden, in Gouda, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Woerden?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Woerden?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Woerden zijn onze opslagruimtes in Gouda. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Marconistraat in Gouda.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar