Opslagruimte in Utrecht

Opslagruimte huren in Utrecht is bij ons goedkoop!

Tijdelijke of langdurige opslagruimte nodig in Utrecht? Zoek dan niet langer! We bieden een betrouwbare en betaalbare opslaglocatie in Utrecht. Huur je privé opslagbox in Utrecht tegen de laagste prijs van Utrecht. We hebben super lage maandprijzen en berekenen geen bijkomende kosten zoals veel andere aanbieders wel doen. Je huurt al een opslagruimte vanaf 1 maand en daarna kun je maandelijks opzeggen.

Onze opslaglocaties in de buurt van Utrecht

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Goedkope opslagruimte in Utrecht

Storage Share heeft zich gespecialiseerd in het transformeren van leegstaande kantoren naar particuliere opslagruimtes. Daarmee geven we aan bestaand vastgoed een tweede leven. Dit is niet alleen duurzaam, maar hiermee kunnen we ook nog eens de goedkoopste opslagruimtes aanbieden. Onze formule is in heel Nederland een groot succes en al vele huurders gingen je dan ook voor. Je kunt voor jouw mini-opslag met de scherpste prijsgarantie terecht bij Storage Share in Utrecht. Opslagruimte huren bij Storage Share in Utrecht is ook ideaal voor inwoners van Zuilen, Overvecht, Leidsche Rijn, De Meern en Maarssen.

Mini-opslag Utrecht, zonder toeters of bellen

Je zoekt een betaalbare opslagbox in Utrecht. Zonder toeters of bellen. Op een goed bereikbare locatie, waar je snel kunt in- en uitladen. Bij ons staan je bezittingen schoon, droog, en veilig achter slot en grendel. Alleen jij kunt erbij. Met je eigen sleutel. Dagelijks van 7:00 tot 23:00. 

Scherpe prijs, eerlijke huurvoorwaarden

We hanteren lage prijzen voor onze opslagruimtes. Dit is dé reden om te kiezen voor Storage Share Utrecht. Nóg een goede reden om te kiezen voor ons? Je zit nergens aan vast, je huurt je eigen tijdelijke of vaste opslagruimte in Utrecht al vanaf 1 maand. We hanteren geen administratiekosten of bijkomende kosten zoals een verzekering. Je krijgt van ons de sleutel van jouw slot en de verzekering dien je zelf bij jouw inboedelverzekeraar regelen. Dat is opslagruimte in Utrecht huren zonder sores.

We helpen je graag verder

Wat losse inboedel, een hele huisraad of dozen vol waardevolle boeken? Huur een opslagruimte in precies het formaat dat jij nodig hebt. Je kunt bij ons kiezen uit ruimtes op de begane grond of op de 1e etage. Wil je meer weten over onze specifieke opslaglocatie in Utrecht? Onze opslagexpert helpt je graag verder met een vrijblijvend advies!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 457 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Bodegraven of Gouda huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 33m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Utrecht?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 45,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 140,00 per maand voor een XXL (33 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (33 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Utrecht, in Bodegraven of Gouda, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Utrecht?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Utrecht?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Utrecht zijn onze opslagruimtes in Bodegraven & Gouda. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Duitslandweg in Bodegraven.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar