Opslagruimte in Roosendaal

Tijdelijke of langdurige inboedelopslag huren in Roosendaal?

Wil je een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in Roosendaal? Voor je inboedel, huisraad of zakelijke goederen? Op een goed bereikbare locatie? Storage Share heeft in Roosendaal een veilige opslaglocatie beschikbaar. Niet te duur, wel goed! Wat is voor jou belangrijk? Veiligheid, bereikbaarheid, prijs, voorwaarden? Of al het hiervoor genoemde? 

Onze opslaglocaties in de buurt van Roosendaal

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Betaal voor opslagruimte in Roosendaal nooit meer dan nodig is

Het vinden van een goede opslagruimte steden wordt steeds moeilijker. En als de opslagruimtes er al zijn, dan zijn ze vaak veel te duur. Bij ons niet! We hebben in Roosendaal vele ruimtes van klein tot groot beschikbaar. Onze ruimtes zijn perfect voor de opslag van huisraad, inboedels en zakelijke goederen. Bij ons betaal je alleen de maandprijs en die is altijd laag! We hebben geen gekke voorwaarden of vage services waar je niet op zit te wachten. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Ruimte nodig?

Heb jij een eeuwige strijd met het zoeken naar ruimte in huis? Heb jij ook grote kasten in jouw woonkamer staan om alle spullen op te bergen? Ligt jouw zolder ook helemaal vol? Wil je geen spullen weggooien? Hoe reken je daar meteen mee af? Heel simpel: Huur een tijdelijke of vaste opslagruimte in Roosendaal bij Storage Share. Gebruik de opslagruimte als een verlengstuk van je huis! Bij ons huur je een ruimte tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Opslagruimte huren bij Storage Share in Roosendaal is ook ideaal voor inwoners van Rucphen, Oud Gastel, Akker, Noordhoek en Sint Willebrord.

Huur een opslagruimte zonder gekkigheid

Een goede oplossing voor je opslagprobleem: huur een opslagbox bij Storage Share in Roosendaal. Onze opslaglocatie is veilig, droog en goed bereikbaar. Ideaal voor de tijdelijke opslag van je inboedel of huisraad. We hanteren een maandcontract die je op ieder moment van de maand in kunt laten gaan. Met je maandcontract zit je verder nergens aan vast. Verlengen is gemakkelijk en als je op wil zeggen dan kan dat al met één maand. Of je nu woont of werkt in Roosendaal, voor korte of langere tijd, je eigen opslagruimte huren is gauw geregeld.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1962 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 403 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade