Onze beschikbare opslagruimtes in Oosterhout

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 10 m3 15 m3 20 m3 25 m3 30+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 45 € 60 € 80 € 100 € 120 € 140
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Oosterhout huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Oosterhout (self-storage)

Huur een opslagruimte op maat in Oosterhout voor de laagste prijs

Ben je opzoek naar een garagebox in de buurt van onder andere Oosterhout, Dongen, Raamsdonkveer, Made, Geertruidenberg en Rijen? Dan ben je zojuist terecht gekomen bij de gegarandeerd goedkoopste optie voor een opslagruimte in de buurt! Je opslagbox aan het Paterserf 9 in Oosterhout is zeer toegankelijk en je kunt er gemakkelijk bij met je aanhangwagen.

Zelfstandige toegang

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Paterserf 9

Goedkope opslagruimte huren in Oosterhout!

Als je een opslagruimte huurt in Oosterhout van Storage Share weet je zeker dat je opslagbox altijd toegankelijk en bereikbaar is. Je kunt de hele dag door bij je opslagruimte van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Hij is goed bereikbaar met de auto (met aanhanger) en er is ruim voldoende parkeerruimte. Bij ons weet je zeker dat je de laagste prijs betaalt. Dit komt doordat wij ons bezig houden met het verhuren van opslagruimtes die zijn gebouwd in panden die leegstaan. Doordat deze panden leegstaan en niet werden gebruikt worden de kosten een stuk lager voor ons en kunnen we dit doorrekenen naar de maandelijkse huurprijs. Hierom kunnen wij de laagste prijs garanderen en zijn we gemiddeld 50% goedkoper dan andere aanbieders.

Offerte opslagruimte huren – Paterserf 9

 • Goedkoopste opslagruimte huren van Oosterhout en omgeving
 • Opslagbox is altijd bereikbaar, eenvoudig lossen en laden
 • Privé opslagbox met eigen sleutel
 • Optimale condities: schone, droge en veilige opslagruimte
 • Garagebox na één maand elk moment opzegbaar

Opslagruimte huren bij Storage Share is goedkoop en milieuvriendelijk

Naast dat de opslagruimtes bij ons de goedkoopste op de markt zijn, zijn ze ook nog eens milieuvriendelijk. Dit doordat er geen andere panden voor gebouwd hoeven te worden en niet gebruikte panden worden hergebruikt. Je krijgt bij je opslagruimte je eigen sleutel waarmee je er altijd bij kan de hele dag door. De opslagruimte wordt de hele tijd op constante temperatuur gehouden en constant in de gaten gehouden met camera’s, waardoor er niks zal gebeuren met de spullen die je besluit op te slaan. We hebben er zelf ook een hekel aan wanneer we voor onverwachte dure verrassingen komen te staan. Vandaar dat we bij onze secundaire voorwaarden garanderen dat we dit niet bij jou zullen doen. Als je weet hoeveel kubieke meter aan opslag je nodig hebt kun je dit aangeven bij ons en de prijs die hierbij staat vermeld is het enige wat je betaalt. Ten slotte zit je bij ons nergens aan vast en als je hem slechts tijdelijk nodig hebt kun je hem kosteloos opzeggen na de eerste maand.

Heb je vragen voor ons? Aarzel dan geen moment om contact met ons op te nemen. Je kunt altijd vrijblijvend naar ons bellen of contact opnemen via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Oosterhout huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Oosterhout?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Oosterhout al vanaf € 45,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Oosterhout?

Onze opslagruimte in Oosterhout is gevestigd aan de Paterserf 9. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Oosterhout?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Oosterhout. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Oosterhout huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Oosterhout gebruiken?

Een opslagruimte in Oosterhout huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Oosterhout?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Paterserf 9 te Oosterhout. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Oosterhout?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Paterserf in Oosterhout.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor