Opslagruimte in Mijdrecht

Zoek je opslagruimte in Mijdrecht?

Wil je een vaste of tijdelijke opslagruimte huren in Mijdrecht? Op een goed bereikbare locatie? Storage Share heeft in Mijdrecht verschillende opslagruimtes beschikbaar. Niet te duur, wel goed! Je huurt je eigen ruimte voor de periode die jou past, al vanaf één maand! Ben je er niet zeker over hoeveel ruimte je precies nodig hebt voor je inboedel? Vraag het onze opslagexpert! 

Onze opslaglocaties in de buurt van Mijdrecht

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Betaal nooit meer dan nodig is, ook voor opslagruimte in Mijdrecht niet

Het vinden van een goede opslagruimte in kleinere steden is vaak moeilijk. Als ze er al zijn, dan zijn ze vaak veel te duur. Maar bij ons niet! We hebben in Mijdrecht vele ruimtes van 2 m2 tot 25 m2 beschikbaar voor de opslag van inboedels, huisraad en zakelijke goederen. Bij ons betaal je alleen de maandprijs en die is altijd laag! Daarnaast betaal je bij ons ook niet voor services waar je toch geen gebruik van wil maken. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Ruimte nodig?

Heb jij een eindeloze zoektocht naar opslagruimte in huis? Heb jij ook grote kasten in jouw woonkamer staan? Ligt jouw zolder ook helemaal vol? Hoe reken je daar voorgoed mee af? Heel simpel: Huur een tijdelijke of vaste opslagruimte in Mijdrecht bij Storage Share. Bij ons huur je een ruimte tegen de beste voorwaarden en de scherpste prijs. Je krijgt je eigen ruimte met jouw eigen sleutel. Gebruik de opslagruimte als een verlengstuk van je huis! 

Opslagruimte huren zonder fratsen

Een efficiënte oplossing voor je opslagprobleem: huur een opslagruimte bij Storage Share in Mijdrecht. Onze opslaglocatie is goed bereikbaar, veilig en droog. Ideaal voor de tijdelijke opslag van je inboedel of huisraad. We hanteren een maandcontract die je op ieder moment van de maand in kunt laten gaan. Met je maandcontract zit je verder nergens aan vast. Verlengen is gemakkelijk en als je op wil zeggen dan kan dat al met één maand. Verder geldt: vrijheid, blijheid. Of je nu woont of werkt in Mijdrecht, voor korte of langere tijd, je eigen opslagruimte huren is gauw geregeld. Opslagruimte huren bij Storage Share in Mijdrecht is ook ideaal voor inwoners van Vinkeveen, Aalsmeer, Uithoorn, De Kwakel en Wilnis.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Hoofddorp of Utrecht huur je een opslagruimte vanaf 6m³ tot 36m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Mijdrecht?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 65,00 per maand voor een XS (6 m³) tot € 250,00 per maand voor een XXL (36 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (6 m³) tot XXL (36 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Mijdrecht, in Hoofddorp of Utrecht, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Mijdrecht?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Mijdrecht?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Mijdrecht zijn onze opslagruimtes in Hoofddorp & Utrecht. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Graftermeerstraat in Hoofddorp.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar