Opslagruimte in Kerkrade

De voordeligste opslagruimtes huren in Kerkrade!

Aan het zoeken naar een opslagruimte in de buurt van o.a. Kerkrade, Heerlen, Eygelshoven, Landgraaf en Simpelveld in Parkstad? Dan zit je bij ons goed, want wij hebben in Parkstad - Kerkrade meerdere opslag locaties beschikbaar met allerlei verschillende formaten opslagruimtes! De goedkoopste opslagruimtes vind je bij Storage Share met daarbij uitstekende secundaire voorwaarden en zekerheden. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld je garagebox opzeggen wanneer je wil na de eerste maand huur en krijg je bij je garagebox je eigen sleutel waarmee je er altijd bij terecht kan zonder dat je afhankelijk hoeft te zijn van andere mensen die je opslagbox voor je openen.

Onze opslaglocaties in de buurt van Kerkrade

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Opslagruimte Kerkrade – Heerlen huren voor de laagste prijs!

Een opslagruimte huren in Kerkrade kan voor veel mensen een uitdaging zijn wanneer je niet in een grote stad woont. Hierom hebben wij 100+ opslagruimtes beschikbaar gemaakt in Kerkrade waar je direct in kunt! Wij hebben in Kerkrade 2 locaties, waaronder een opslag locatie aan de Roda J.C. Ring 53 en eentje aan de Sportstraat 8. Je vindt dus gegarandeerd wel een garagebox die voldoet aan jouw eisen en in de buurt ligt. Bij ons betaal je helemaal geen extra of bijkomende kosten, dus weet je van tevoren altijd goed waar je aan begint bij het huren van een garagebox.

Betrouwbare opslagruimte in Kerkrade - Heerlen

Het kan heel vervelend zijn als je hele huis vol ligt met allerlei spullen die niet of nauwelijks worden gebruikt. Je wil misschien wel je zolder ombouwen tot een kamer, maar hij ligt helemaal vol! Dan kun je er gemakkelijk voor zorgen dat je ruimte vrij maakt door de spullen op te slaan in een opslagruimte. Dit hoeft niet voor een lange tijd, want bij Storage Share in Parkstad is het ook mogelijk om je opslagruimte tijdelijk te huren, al vanaf één maand. Je opslagruimte is goed beveiligd en wordt constant op dezelfde temperatuur gehouden, dus je kan er op vertrouwen dat je spullen heel blijven en niet worden gestolen. Je krijgt ook je eigen sleutel, waarmee alleen jij bij je opslagruimte kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Opslagruimte huren in Kerkrade zonder problemen

Bij Storage Share heb je naast de laagste prijs garantie ook nog eens garantie dat je kunt profiteren van de beste service bij je opslagruimte. Je zit nergens aan vast en kunt altijd bij ons terecht als je vragen of problemen hebt bij je garagebox. Doordat wij leegstaande panden gebruiken om jouw opslagruimte in te maken hebben wij een kosten efficiënte formule gevonden waar jij in mee profiteert met de laagste maandelijkse huurprijs voor je opslagruimte!

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Kerkrade of Kerkrade huur je een opslagruimte vanaf 6m³ tot 36m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Kerkrade?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 35,00 per maand voor een XS (6 m³) tot € 110,00 per maand voor een XXL (36 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (6 m³) tot XXL (36 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Kerkrade, in Kerkrade of Kerkrade, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Kerkrade?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Kerkrade?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Kerkrade zijn onze opslagruimtes in Kerkrade & Kerkrade. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Sportstraat in Kerkrade.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar