Onze beschikbare opslagruimtes in Heerhugowaard

Opslagruimtes XS S M L XL XXL
m3
Kubieke meter
5 m3 11 m3 16 m3 22 m3 28 m3 33+ m3
m2
Vierkante meter
2 m2 4 m2 6 m2 8 m2 10 m2 12+ m2
dozen
Aantal dozen
80 150 210 275 325 350+
ter grootte van
Ter grootte van
Studio
Studio
Appartement Tussenwoning Hoekwoning 2 onder 1 kap Vrijstaand
prijs per maand
Prijs per maand
€ 80 € 110 € 135 € 160 € 185 € 210
Verder Verder Verder Verder Verder Verder

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

In een opslagruimte van 6 m3 passen rond de 80 verhuisdozen. Grofweg kan je onderstaande aanhouden:

 • 5-10 m3 geschikt is voor enkele meubelstukken
 • 10-20 m3 voor de inboedel van een appartement
 • 20-50 m3 voor de complete inboedel van een eengezinswoning.

Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen.

In onze opslagruimte in Heerhugowaard huur je een opslagruimte van minstens 5 m3.

Onze opslagexpert Anthony helpt je graag bij het kiezen van de juiste ruimte. Je kunt hem bereiken op 085 060 76 86 of [email protected].

Opslagruimte huren in Heerhugowaard (self-storage)

Opslagruimte in Heerhugowaard huren voor de laagste prijs

Op zoek naar een garagebox in de omgeving van onder andere Heerhugowaard, Alkmaar, Opmeer, Oudkarspel en Stompetoren? Dan heb je zojuist de goedkoopste opslag aanbieder gevonden uit de buurt! Bij Storage Share bieden wij goedkope opslagruimtes aan de Middenwaard in Heerhugowaard. De opslagruimtes zijn op maat en je kunt er altijd terecht met je eigen sleutel.
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Wat anderen zeggen over Storage Share

Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl 8.9/10 van 457 beoordelingen op huren.nl

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Waarom Storage Share?

Traditionele opslagruimte is duur,
Storage Share is tot 50% goedkoper

Wij verhuren opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden. Zo betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven

Lege bedrijfspanden worden op deze manier ook weer nuttig gemaakt.
Altijd veilig en vertrouwd.

 • Laagste prijs

  Laagste prijsgarantie

  Wij garanderen je altijd de laagste prijs, mocht je ergens toch een lagere prijs vinden, bel ons

 • Geen verborgen kosten

  Transparante prijzen,
  zonder verborgen kosten

  Traditionele aanbieders lokken met kortingen, maar laten je voor alles bijbetalen

 • Binnen 24 uur

  Binnen 24 uur opslagruimte gevonden

  Ons team helpt je graag bij alle vragen om de best passende opslagruimte te vinden

 • Huur vanaf 1 maand

  Huur vanaf 1 maand

  Geen lange contracten, minimaal 1 maand. Daarna optie tot direct kosteloos opzeggen

Middenwaard 45

Opslagbox Heerhugowaard huren voor de scherpste tarieven!

Bij onze opslag locatie in Heerhugowaard kun je met gemak met je auto langs bij je spullen om eenvoudig te laden en lossen. Zowel ’s avonds als overdag kun je jouw opslagruimte bereiken. Wij focussen ons veel op het maken van bruikbare opslagruimtes in panden die niet worden gebruikt. Doordat deze panden leegstaan en toch niet worden gebruikt zijn onze kosten een stuk lager en kunnen wij dus ook een lagere maandelijkse huurprijs aanbieden aan jou. Hiermee garanderen we dat je bij ons de goedkoopste opslagruimte huurt van heel Heerhugowaard. Je krijgt je eigen sleutel, zodat je altijd bij je opslagruimte kunt en niet hoeft te wachten tot iemand anders hem voor je opent.

Offerte opslagruimte huren Heerhugowaard - Middenwaard 45

 • Opslagbox is zeer centraal gelegen bij diverse snelwegen
 • Opslag huren kan ook tijdelijk
 • Eigen opslagruimte met privé sleutel 
 • Garagebox is schoon en droog
 • Elk moment kosteloos opzegbaar na één maand

Opslagruimte huren in Heerhugowaard met garantie voor de scherpste prijs

Bij Storage Share hebben we een hekel aan onverwachte kosten waar we niet om hebben gevraagd. Hierom garanderen we dat we dit ook niet bij jou zullen doen. Als je een opslagruimte wil huren kun je gemakkelijk op onze website kiezen welk formaat je nodig hebt en de prijs die hierbij staat vermeld is de prijs die je uiteindelijk als enige zult betalen. Hier zitten geen extra services bij waar je van tevoren niet om hebt gevraagd. Opslagruimtes van Storage Share zijn daarnaast gemiddeld 50% goedkoper dan de opslagruimtes van andere aanbieders!

Betrouwbaar en veilige opslagruimtes voor iedereen

Als je bij ons een opslagruimte huurt weet je zeker dat je spullen veilig zijn. Je opslagruimte wordt namelijk de hele dag door beveiligd door middel van beveiligingscamera’s. Je opslagbox is ook opzegbaar na de eerste maand als je besluit dat je hem niet meer nodig hebt.

Heb je vragen over jouw garagebox? Neem dan snel even contact met ons op en er staat een opslag expert klaar om je te helpen. Bel 085 - 06 07 686 of stuur even een bericht via onze chat!

Veelgestelde vragen

Hoeveel m2 opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5 m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Heerhugowaard huur je een opslagruimte met minstens 5 m³.

Wat kost het huren van een opslagruimte in Heerhugowaard?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk een goede opslagruimte bij jou in de buurt te bieden. Daarom huur je een opslagruimte in Heerhugowaard al vanaf € 80,00 per maand. Deze opslagruimte heeft een oppervlak van 2 m2, waar je tot wel 80 dozen opslaat.

Waar zit de opslagruimte in Heerhugowaard?

Onze opslagruimte in Heerhugowaard is gevestigd aan de Middenwaard 45. Voor al onze locaties proberen wij altijd zo goed mogelijk bereikbare locaties aan te bieden, zodat je gemakkelijk de door jou gehuurde opslagruimte bereikt.

Hoe werkt het huren van een opslag in Heerhugowaard?

Je vraagt makkelijk een vrijblijvende offerte aan voor een opslag in Heerhugowaard. Vervolgens stuurt onze opslagexpert Anthony een vrijblijvende offerte toe. Heb je vragen? Bel dan gerust naar 085 0607 686.

De vrijblijvende offerte kan je eenvoudig accepteren door de overeenkomst te ondertekenen. Onze opslagruimtes in Heerhugowaard huur je al vanaf 1 maand en kun je daarna direct kosteloos opzeggen.

Vanaf de ingangsdag van de overeenkomst heb je toegang tot de opslaglocatie en jouw eigen opslagruimte.

Waarvoor kan ik de opslagruimte in Heerhugowaard gebruiken?

Een opslagruimte in Heerhugowaard huur je voor veel verschillende soorten opslag. Zo is het mogelijk om boeken, meubelen, elektrische apparaten, verhuisdozen met spullen en banden op te slaan in je opslagruimte.

Onze opslagruimtes zijn minder geschikt voor het opslaan van kostbare spullen (zoals goud) of het opslaan van wijn. Hoewel de temperatuur in de opslagruimtes nooit de 6 graden komt, hebben de opslagruimtes niet altijd de juiste temperatuur om gebruikt te worden als wijnopslag.

Zijn mijn spullen veilig in de opslag in Heerhugowaard?

Ja, jouw spullen staan veilig en droog in onze opslagruimte aan de Middenwaard 45 te Heerhugowaard. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Hoe zijn de opslagruimtes beveiligd?

Bij Storage Share hechten wij waarde aan het veilig opslaan van je spullen. Daarom is de gezamenlijke ingang van elke locatie afgesloten en kan deze alleen worden geopend als je daadwerkelijk een opslagruimte bij Storage Share huurt. Daarnaast is de opslagruimte die jij huurt afgesloten met een afzonderlijk slot, waardoor enkel jij toegang hebt tot de opslagruimte (zie ook "Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?"). Elke opslaglocatie is voorzien van camera's en een beveiligingssysteem, waardoor wij opslaglocaties in de gaten kunnen houden en kunnen ingrijpen wanneer dat nodig is.

Wie kan er allemaal in mijn opslagruimte komen?

Bij Storage Share vinden wij het belangrijk dat je spullen op een veilige manier worden opgeslagen. Daarom is jouw opslagruimte afsluitbaar. Je krijgt van ons een eigen sleutel, waarmee jij de opslagruimte opent en op slot doet. Van elke opslagruimte hebben wij een reservesleutel. Zo kunnen wij je helpen in het geval jij de sleutel per ongeluk kwijtraakt.

Zijn mijn spullen verzekerd als ik opslagruimte huur in Heerhugowaard?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in onze opslagruimte aan de Middenwaard in Heerhugowaard.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Storage Share in de media

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor