Opslagruimte in Baarn

De meest voordelige opslagruimtes in Baarn!

Opslagruimte nodig in Baarn? Storage Share wijst je de weg naar betrouwbare en betaalbare opslaglocaties. Goed bereikbaar en optimaal toegankelijk. Afgestemd op wat jij aan opslag nodig hebt en op jouw gebruiksgemak. Nooit meer ruimtegebrek, voor een scherpe prijs. Je huurt je eigen opslagruimte voor de periode die bij jouw wensen past. Voor je huisraad, inboedel of andere spullen. Nu al te huur vanaf één maand!

Onze opslaglocaties in de buurt van Baarn

5 redenen om te kiezen voor de unieke Storage Share formule

  • Altijd en overal de scherpste prijsgarantie
  • Goed bereikbaar, iedere dag toegankelijk met eigen sleutel
  • Schoon, droog en goed beveiligd
  • Voor korte of langere tijd – je huurovereenkomst is per maand opzegbaar
  • Opslag op maat – voor kleine of grote volumes
Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar

Voordelige opslagruimte in Baarn

Scherpe prijs, eerlijke huurvoorwaarden

Altijd de scherpste prijs is een van de goede redenen om te kiezen voor Storage Share. Wij zijn 24/7 toegankelijk, betrouwbaar en goed te bereiken. Daarnaast zit je nergens aan vast! Je huurt je tijdelijke of vaste opslagruimte in Baarn voor minimaal één maand. Daarna kun je je opslagruimte op elk gewenst moment kosteloos opzeggen, wij staan immers 7 dagen in de week voor je klaar. Zo makkelijk gaat het huren bij Storage Share! 

Opslagruimte huren zonder fratsen

Kamp jij met ruimtegebrek thuis of ga je verhuizen? Storage Share biedt jou een efficiënte oplossing voor je opslagprobleem: huur een opslagruimte bij Storage Share in Baarn. Hier kun je je dozen, huisraad of complete inboedel gemakkelijk kwijt. Onze opslaglocatie is goed bereikbaar, alle ruimtes liggen op de begane grond en zijn goed beveiligd. Met je maandcontract zit je verder nergens aan vast. Verder geldt: vrijheid, blijheid. Of je nu woont of gaat wonen in Baarn, jouw opslagruimte is zo geregeld! Opslagruimte huren bij Storage Share in Baarn is ook ideaal voor inwoners van Soest, Soestdijk, Eembrugge, Hilversum, Laren, Hollandsche Rading, Bilthoven en Den Dolder. 

Bij Storage Share helpen we je graag verder

Een hele inboedel, wat losse huisraad, of dozen vol waardevolle boeken. Huur een opslagruimte geheel naar wens! Dit kan bij ons al tegen de meest voordelige kubieke meterprijs en uiteraard zonder bijkomende kosten. Wil je weten hoeveel m3 je nodig hebt? We helpen je graag verder met een vrijblijvend advies. Neem nu contact op.

Wat anderen zeggen over Storage Share

Nieuws.nl Noordhollands Dagblad De Leeuwarder Courant Vastgoedjournaal De Stentor
Facebook 1987 mensen vinden Storage Share leuk
Huren.nl Storage Share https://storage-share.nl/img/logo-horizontaal.png 0850607686 8.9/10 van 445 beoordelingen op

"Zeer snelle afhandeling van mijn aanvraag, duidelijke communicatie en goede service! Ik raad iedereen aan gebruik te maken van Storage Share."

Marion Vink, de Bilt

"Zeer tevreden. Online overeenkomst getekend en de sleutels ontving ik de volgende dag al via de post. Gelijk naar de opslagruimte gereden, mooie ruime ruimte perfect voor mijn spullen."

Adrie, Amstelveen

"Gewoon goede opslagruimte voor een mooie prijs. Mooi dat er gebruik wordt gemaakt van een bestaand pand."

Youri Postma, Kerkrade

Veelgestelde vragen

Hoeveel m³ opslagruimte heb ik nodig?

Hoeveel m³ opslagruimte je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid en het type spullen dat je wilt opslaan. Over het algemeen geldt dat 5-10 m³ geschikt is voor enkele meubelstukken, 10-20 m³ voor de inboedel van een appartement en 20-50 m³ voor de complete inboedel van een eengezinswoning. In een opslagruimte van 5m³ passen rond de 80 verhuisdozen. Gebruik onze opslagruimte calculator om te berekenen hoeveel opslagruimte nodig is voor jouw spullen. In onze opslagruimte in Utrecht huur je een opslagruimte vanaf 5m³ tot 32m³. 

Wat zijn de kosten voor het huren van een opslagruimte nabij Baarn?

De kosten voor het huren van een opslagruimte variëren afhankelijk van de grootte, van € 85,00 per maand voor een XS (5 m³) tot € 210,00 per maand voor een XXL (32 m³) opslagruimte.

Zijn er verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende groottes van opslagruimtes beschikbaar, van XS (5 m³) tot XXL (32 m³), evenals grotere oppervlaktesZoek je naar een ruimte voor archiefopslag of opslag voor verhuisdozen, kies dan voor een XS-opslagruimte. Heb je meubelopslag of bandenopslag nodig? Kies dan voor XL of XXL. Als blijkt dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt, dan kun je tijdens het inchecken nog wisselen van ruimte. Geen zorgen dus over het kiezen van de juiste grootte opslagruimte. Wij hebben altijd een geschikte opslagruimtes voor jou beschikbaar. Op enkele minuten afstand van Baarn, in Utrecht, is de dichtstbijzijnde opslagruimte gevestigd.

Hoe lang kan ik een opslagruimte huren nabij Baarn?

Je kunt een opslagruimte huren voor zolang je deze nodig hebt, met een minimale huurperiode van één maand. Daarna kun je maandelijks kosteloos opzeggen.

Hoe is de beveiliging van de opslagruimtes geregeld?

De opslagruimtes zijn veilig en droog. We hebben een digitaal slot op de voordeur zodat er geen ongewenste personen naar binnen kunnen. In elke gang hangen beveiligingscamera's en jouw ruimte binnen het gebouw is bovendien zelfstandig afsluitbaar.

Is er 24/7 toegang tot mijn opgeslagen spullen?

Onze opslagruimtes zijn elke dag tussen 7:00 en 23:00 uur geopend. Binnen de openingstijden heb je op elk gewenst moment toegang tot je opslagruimte met je eigen sleutel.

Kan ik mijn opslagruimte gemakkelijk upgraden of verkleinen?

Tijdens het inchecken kun je nog wisselen van ruimte als je een grotere of kleinere opslagruimte wilt.

Zijn de opslagruimtes schoon en goed onderhouden?

De opslagruimtes zijn schoon, droog en goed onderhouden.

Hoe kan ik een opslagruimte reserveren in de buurt van Baarn?

De dichtstbijzijnde opslagruimtes in Baarn zijn onze opslagruimtes in Utrecht. Je kunt eenvoudig online reserveren via onze website. Om een opslagruimte te reserveren, kun je ook contact opnemen met opslagexpert Anthony via 085 060 76 86 of [email protected].

Wat gebeurt er als ik mijn huurperiode wil verlengen of beëindigen?

Je huurt bij Storage Share flexibel. Jij bepaalt of je maar één maand of zelfs jaren wilt blijven huren. Na de eerste maand kun je de huur van je opslagruimte maandelijks beëindigen. 

Is er een verzekering beschikbaar voor mijn opgeslagen goederen?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Informeer je verzekeraar over de opslag in de opslagruimte aan de Kanaalweg in Utrecht.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

Anthony van Storage Share

Anthony
Expert in opslag

Vragen? Bel mij gerust

Telefoonnummer 085 0607 686 tot 18:00 bereikbaar vanaf 9:00 bereikbaar