Diverse opslagruimtes in Almere

Op zoek naar opslagruimte in Almere? Bijvoorbeeld tijdens je verhuizing, verbouwing of wereldreis of wil je gewoon voor langere tijd wat extra ruimte? Sla je spullen dan op in een leegstaand kantoorpand aan de Transistorstraat in Almere!

Door je spullen bij ons in Almere op te slaan kies je bewust! Je bent gemiddeld 50% goedkoper uit de dan bij aanbieders van traditionele self-storage in de omgeving van Almere én je betaalt bij ons nooit voor ruimte die je niet gebruikt. Door je spullen in een leegstaand kantoorpand op te slaan kies je ook milieubewust. Je maakt immers slim gebruik van bestaande ruimte en vaak is onze opslagruimte ook nog eens dichterbij.

Elke ruimte kan je zelfstandig afsluiten en gemakkelijk bereiken via de lift of een brede trap. 

Waarom huren via Storage Share?

  • 50% goedkoper
  • Altijd goed bereikbaar
  • Milieubewust

Wil je meer dan 25 m2 huren? Dat kan ook! Neem dan hier contact met ons op op of bel via 085 - 06 07 686.

Deze opslagruimte is uitstekend geschikt voor

  • Inboedelopslag Inboedels
  • Bedrijfsopslag Bedrijfsopslag
  • Archiefopslag Archiefopslag

Veelgestelde vragen

Zijn mijn spullen verzekerd?

In vrijwel alle gevallen zijn je spullen verzekerd via je eigen inboedelverzekering. Zorg er wel voor dat je je verzekeraar inlicht over de opslag in een opslagruimte bij ons.

Zijn mijn spullen veilig?

Ja, onze opslagruimtes zijn alleen toegankelijk samen met een medewerker van Storage Share of je krijgt een eigen sleutel voor je eigen ruimte. De verschillende ruimtes zijn afzonderlijk afsluitbaar en zitten altijd op slot. Zo garanderen we dat alleen jij toegang hebt tot je eigen spullen.

Wat gebeurt er als het gebouw wordt verhuurd?

Wij selecteren de gebouwen die wij aanbieden als opslagruimte zorgvuldig. De gebouwen staan meestal al jaren leeg en de kans op verhuur is klein. Mocht het gebouw toch worden verhuurd, zullen we altijd met je overleggen en indien gewenst vergelijkbare opslagruimte in de buurt aanbieden.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?

We snappen dat het vaak moeilijk is om een goede inschatting te maken van hoeveel ruimte je precies nodig hebt. Bij ons betaal je daarom alleen voor de ruimte die je echt gebruikt. Mocht tijdens het opslaan van je spullen blijken dat je meer of minder ruimte nodigt hebt, dan passen we het contract en de huurprijs direct aan.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag of wil nog iets van ons weten? Neem gerust contact of bel ons via 085 - 06 07 686

In de media