9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Voorraadopslag: de oplossing voor je groeiende webshop

Voorraadopslag: de oplossing voor je groeiende webshop

calendar_month 12-01-2024 person Niels van Eck

Een groeiende webshop kan een droom zijn die uitkomt, maar het kan ook snel een nachtmerrie worden als je niet de juiste maatregelen neemt om je voorraad op te slaan. 

De voordelen van voorraadopslag voor je webshop

Meer ruimte en focus

Voorraadopslag geeft je meer ruimte om te groeien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de beperkte ruimte in je eigen kantoor of magazijn. Je kunt gewoon meer producten in voorraad nemen en je focussen op andere bedrijfsaspecten, zoals marketing en klantenservice.

Minder zorgen

Voorraadopslagbedrijven nemen de logistieke zorgen van je over. Ze zorgen voor de opslag, het picken en het verzenden van je producten. Zo heb jij meer tijd om je bezig te houden met het runnen van je webshop.

Lagere kosten

Voorraadopslag is vaak een kostenefficiënte oplossing. Je hoeft geen groot magazijn te kopen of huren en je hebt geen personeel nodig voor voorraadbeheer.

Expertise

Voorraadopslagbedrijven hebben veel ervaring in het managen van voorraden. Ze gebruiken geavanceerde systemen om de efficiëntie van hun processen te verbeteren. Dit leidt tot snellere en nauwkeurigere opslag en verzending.

Flexibiliteit

Voorraadopslag geeft je flexibiliteit bij het opslaan van seizoensgebonden producten. Je hoeft geen kostbare ruimte in je eigen magazijn te verspillen voor producten die je maar een paar maanden per jaar verkoopt.

De verschillende soorten voorraadopslag voor webshops

Een veelvoorkomende optie is het delen van opslagruimte, waarbij je kosten deelt met anderen. Voor meer privacy en controle is het huren van een eigen opslagruimte binnen een faciliteit een alternatief. Hier kun je de ruimte aanpassen aan je groeiende voorraad en de ruimte organiseren hoe jij het wil hebben.

Als je grote bestellingen hebt of geen tijd hebt om je bezig te houden met de logistiek, is een fulfilment center een goede oplossing. Een fulfilment center biedt een alles-in-één oplossing, inclusief opslag, verpakking en verzending. Dit is een handige oplossing die je veel tijd en moeite kan besparen.

Hoe voorraadopslag kan bijdragen aan een betere klantenservice

Snelle en accurate leveringen zijn belangrijk voor een goede klantenservice. Klanten willen hun bestelling zo snel mogelijk ontvangen, en ze willen zeker weten dat ze het juiste product krijgen.

Voorraadopslag kan je helpen om snelle en accurate leveringen te realiseren. Als je voorraadopslag gebruikt, heb je altijd een voorraad van je producten op een centrale locatie. Dit maakt het voor je makkelijker om bestellingen te verwerken en te verzenden.

Als je voorraadopslag gebruikt, kun je ook kiezen voor een fulfilment center dat dichtbij je klanten gevestigd is. Dit kan de levertijden nog verder verkorten.

Waarom Storage Share?

  • Tot 50% goedkoper dan traditionele opslagruimte huren: bij Storage Share betaal je aanzienlijk minder dan bij traditionele opslagbedrijven, omdat wij ruimtes verhuren in leegstaande bedrijfspanden. Zo worden lege panden weer nuttig gemaakt, en jij bespaart kosten.
  • Laagste prijsgarantie: wij garanderen altijd de laagste maandelijkse huurprijs. Mocht je elders toch een lagere prijs vinden, bel ons dan. We zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt.
  • Geen bijkomende kosten: bij Storage Share zijn onze prijzen transparant en zonder verborgen kosten. In tegenstelling tot traditionele aanbieders, waar je vaak voor alles extra moet betalen, houden wij het simpel.
  • Binnen 24 uur opslagruimte gevonden: ons team staat klaar om je te helpen bij al je vragen en om de best passende opslagruimte voor jouw behoeften te vinden. Snel en efficiënt, zodat je binnen 24 uur de opslagruimte hebt die je nodig hebt.
  • Huur vanaf 1 maand: geen lange contracten bij Storage Share. Je kunt al vanaf 1 maand huren, en daarna heb je de optie tot direct kosteloos opzeggen. Flexibiliteit staat bij ons voorop.

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes