9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Veilig en droog opslaan van promotieartikelen en beursmateriaal

Veilig en droog opslaan van promotieartikelen en beursmateriaal

calendar_month 12-01-2024 person Niels van Eck

Promotieartikelen en beursmateriaal zijn waardevolle bezittingen voor jouw bedrijf. Ze helpen om je naamsbekendheid te vergroten, klanten aan te trekken en een positieve indruk achter te laten.

Kenmerken van een goede opslagruimte

Een goede opslagruimte heeft verschillende kenmerken die ervoor zorgen dat jouw promotieartikelen en beursmateriaal veilig en in goede staat blijven. Ten eerste moeten de opslagruimtes schoon en droog zijn. Vocht kan materialen aantasten en schimmelvorming veroorzaken.

Verder moet de temperatuur en luchtvochtigheid stabiel zijn om te voorkomen dat de materialen verslechteren. Een goede opslagruimte moet ook beveiligd zijn tegen diefstal, met stevige sloten en camerabewaking.

De ideale omstandigheden voor opslag

Ideale opslagomstandigheden voor promotieartikelen en beursmateriaal houden rekening met temperatuur en luchtvochtigheid. Over het algemeen moeten de temperatuur en luchtvochtigheid op een constant niveau worden gehouden.

Extreme temperaturen en schommelingen in vochtigheid kunnen schade aan de materialen veroorzaken. Het is ook belangrijk om de materialen niet bloot te stellen aan direct zonlicht, omdat dit kan leiden tot verkleuring of degradatie van de bedrukking.

Het belang van droge opslag

Droge opslag is essentieel om schimmelvorming en vochtschade te voorkomen. Als promotieartikelen en beursmateriaal worden opgeslagen in vochtige omstandigheden, kunnen ze beschadigd raken en onbruikbaar worden.

Zorg ervoor dat de opslagruimte goed geventileerd is en gebruik eventueel vochtabsorberende materialen, zoals silicagelzakjes, om vocht te verminderen.

Hoe Storage Share kan helpen bij de opslag van jouw materialen

Storage Share is een innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar veilige opslagruimte voor hun promotieartikelen en beursmateriaal. Storage Share maakt gebruik van een gedeeld opslagsysteem, waarbij bedrijven ruimte kunnen huren in magazijnen bij hen in de buurt. Dit biedt verschillende voordelen.

Voordelen van het gebruik van Storage Share

Het gebruik van Storage Share biedt verschillende voordelen. Ten eerste is het kostenefficiƫnt. In plaats van te investeren in jouw eigen opslagruimte, kun je ruimte huren van anderen en alleen betalen voor wat je nodig hebt. Reken eenvoudig uit met onze opslagruimte calculator hoe groot jouw opslagruimte moet zijn, of neem contact op voor meer informatie.

Daarnaast zorgt Storage Share voor flexibiliteit. Je kunt jouw opslagruimte eenvoudig vergroten of verkleinen, afhankelijk van jouw behoeften. Bovendien biedt Storage Share beveiliging en gemoedsrust, omdat de opslagruimtes zorgvuldig worden gecontroleerd en beveiligd.

Veelgestelde vragen over opslag van promotieartikelen en beursmateriaal
 

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor mijn materialen?

De benodigde ruimte hangt af van de hoeveelheid en grootte van jouw promotieartikelen en beursmateriaal. Maak een inventaris van jouw materialen en meet de afmetingen. Op basis hiervan kun je bepalen hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Als je gebruikmaakt van Storage Share, kun je de ruimte flexibel aanpassen aan jouw behoeften.

 

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes