9.2/10
085 0607 686
Storage Share
searchZoeken menu
Ruimte nodig voor je eigen bedrijf aan huis?

Ruimte nodig voor je eigen bedrijf aan huis?

calendar_month 10-01-2024 person Niels van Eck

Het runnen van een bedrijf aan huis biedt talloze voordelen, maar een van de belangrijkste aspecten is het hebben van voldoende ruimte om te werken. Of je nu een creatief atelier, een thuiskantoor of een werkplaats nodig hebt, het is belangrijk om een werkruimte te creëren waar je je volledig kunt concentreren en productief kunt zijn. 

Het belang van ruimte voor een thuisbedrijf

Een specifieke werkruimte hebben voor je bedrijf aan huis is van cruciaal belang om verschillende redenen. Ten eerste zorgt het hebben van een aparte werkruimte ervoor dat je je kunt concentreren en afleidingen kunt minimaliseren. Door een duidelijke scheiding te creëren tussen je werkplek en je privéleven, kun je je beter focussen op je taken en deadlines. Bovendien draagt een specifieke werkruimte bij aan een professionele uitstraling, zowel voor jezelf als voor potentiële klanten of zakenpartners die je thuis bezoeken.

Plannen van je thuiswerkruimte

Voordat je je thuiswerkruimte kunt inrichten, is het belangrijk om enkele overwegingen te maken bij het plannen van de ruimte. 

Inrichten van je thuiswerkruimte

De juiste inrichting van je thuiswerkruimte is belangrijk voor zowel je productiviteit als je comfort. Het meubilair dat je kiest, moet passen bij de aard van je bedrijf en je werkstijl. Een comfortabele stoel en een ergonomisch bureau zijn essentieel om langdurig werken comfortabel te maken. Daarnaast kan het toevoegen van persoonlijke elementen zoals planten of kunstwerken je werkruimte een inspirerende en aangename sfeer geven.

Scheiden van werk en privé in een thuisomgeving

Een van de uitdagingen van het runnen van een bedrijf aan huis is het scheiden van werk en privé. Om een gezonde balans te behouden, zijn er enkele maatregelen die je kunt nemen om deze scheiding te waarborgen.

Instellen van werktijden

Het is belangrijk om duidelijke werktijden voor jezelf in te stellen en je eraan te houden. Communiceer deze tijden ook met je huisgenoten, zodat ze weten wanneer je aan het werk bent en wanneer je beschikbaar bent voor persoonlijke aangelegenheden. Door jezelf een vast schema te geven, kun je je beter concentreren en voorkom je dat je werk je hele leven overneemt.

Het creëren van een professionele sfeer

Om het scheiden van werk en privé te vergemakkelijken, is het belangrijk om een professionele sfeer te creëren in je thuiswerkruimte. Richt je werkruimte in met zakelijke elementen zoals een professioneel ogend bureau, aangepaste belettering met je bedrijfsnaam en een aparte telefoonlijn voor zakelijk gebruik. Door een professionele sfeer te creëren, zul je je beter kunnen concentreren op je werk en het gevoel hebben dat je echt in een werkomgeving bent.

Ontdek de opslagoplossingen van Storage Share

Heb je extra opslagruimte nodig voor je bedrijf aan huis? Kies voor de betaalbare en flexibele oplossingen van Storage Share. Met onze unieke aanpak van het verhuren van opslagruimte in leegstaande bedrijfspanden, profiteer je van kosten die tot 50% lager zijn dan traditionele opslagopties. 

Geniet van onze laagsteprijsgarantie, transparante prijzen zonder bijkomende kosten, en de mogelijkheid om binnen 24 uur je opslagruimte te vinden. Bovendien bieden we de flexibiliteit van huren vanaf slechts 1 maand, met de optie tot direct kosteloos opzeggen. Maak je bedrijf aan huis compleet en huur nu je opslagruimte bij Storage Share.

Geschreven door

Niels van Eck

Niels van Eck

Niels van Eck is medeoprichter en websitebouwer van Storage Share. Oorspronkelijk begon hij aan de Rijksuniversiteit Groningen om uiteindelijk af te studeren aan de Hanze Hogeschool met de bachelor Communicatiesystemen, met de specialisatie Web & Mobile services. Met zijn achtergrond in informatica ziet hij altijd meer kansen dan problemen. Niels houdt zich graag bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en zwemt als voormalig wedstrijdzwemmer nog regelmatig een aantal baantjes.

Bekijk onze opslagruimtes